BuzzerBeater Forums

Yardım – Türkçe > Yardım Edebilirmisiniz ??

Yardım Edebilirmisiniz ?? (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Melih
This Post:
00
163356.1
Date: 11/6/2010 3:00:43 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Arkadaşlar oyunla alakası yok ama gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. (bağkur hocam umarım konuyu kapatmazsın)

Arkadaşlar şuan lise 3e gidiyorum ve dersaneden bir kıza ciddi ciddi aşık oldum. kıza açıldım ama kız reddetti . ama bn vazgeçmedim aklıma gelen her şeyi yaptım. ve kız bnden gittikçe daha çok soğumaya başladı. onsuz yapamıyorum desem yeridir. ders çalışamaz oldum her şey anlamsız geliyo. hayattan zevk alamaz oldum. her şeye canım sıkılıyor. ders dinlemek istemiyorum. sadece müzik dinliyorum. bnden tecrübeli arkadaşlar olduğu için ve onların yardımına ihtiyacım olduğu için açtım bu konuyu buraya.

1. si sizce vazgeçmelimiyim. ( bunu çok denedim ama bir türlü olmuyo)
2. si sevmeye dewam mı etmeliyim ?
3. sü zamanamı bırakmalıyım ?? (en çok bunu önerdiler ama gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım)

gerçekten yardıma çok ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlardan şimdiden teşekkürler..

From: kkayacan

This Post:
00
163356.2 in reply to 163356.1
Date: 11/6/2010 3:35:13 PM
Overall Posts Rated:
1414
Oyun kılavuzunda bununla ilgili bir başlık yoktu sanırım, dolayısıyla konunun kilitlenmesi yersiz olacaktır.

Bence ilgini o kızdan çekip onun göreceği biçimde başka kızlara ilgini göstermelisin. Bu onun kıskanmasını ve sana yanaşmaya çalışmasını sağlayacaktır büyük olasılıkla.

Aslında temel olarak kızla bir ilişki yaşamak istediğini söylemeden onun senden hoşlanmasını sağlaman lazım.

Son bir tavsiye; daha çok gençsin, tek bir kıza takılma. Biri olmazsa öbürü olur;)

From: Melih

This Post:
00
163356.3 in reply to 163356.2
Date: 11/6/2010 3:40:51 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
hocam haklısın daha gencim ama gerçekten çok fazla bağşandım kafa dağıtmaya gittim arkadaşlarla unuturum diye yok olmuyo sadece bi kaç saat unutuyorum. ondan akşam yatarken yine aynı duygular düşünceler. uyuyamıyorum düzenli. sürekli uyanıyorum. uyku düzenimde kalmadı. hayattan sıkılmaya başladım her an patlıcak gibiyim..(

From: Mehmet

This Post:
00
163356.5 in reply to 163356.3
Date: 11/6/2010 4:01:41 PM
Overall Posts Rated:
77
aynı ortamda bulunmamaya çalış bence, ne bileyim elindeyse dershaneni değiştir ilerde daha çok kızla tanışırsın.

From: Fitz

This Post:
00
163356.6 in reply to 163356.3
Date: 11/6/2010 4:34:04 PM
Overall Posts Rated:
4242
sana tavsiyem bundan sonra kızlara ilgili olsanda başta gösterme , tersle gerekiyorsa emin ol daha çok hoşlarına gidecektir. Belli bir duruşun olsun ulaşılmaz kız değil sen ol ulaşılmaz . Yani önce etkile sonra açıl bu durumlarda (zaten açılmana gerek kalmadan herşey olacaktır) .Sen şuan onun üstüne gittikçe hiç bişey elde edemezsin. Eğer konustuğun biriyse sıradan normal biriymiş gibi davran ne bileyim çok sey var diyeceğim ama buraya olmaz. Neyse ii akşamlar :))

This Post:
00
163356.8 in reply to 163356.1
Date: 11/6/2010 6:36:26 PM
Overall Posts Rated:
153153
Yardım forumu derken, böyle bir konuda yardım isteneceğini hiç düşünmemiştim.:) normalde bunun yeri Non-BB ama özel bir durum olduğundan bir defaya mahsus burada kalsın bakalım. moutlinho durumu güzel özetlemiş. umarım en az hasarla atlatırsın.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
Message deleted
This Post:
00
163356.11 in reply to 163356.9
Date: 11/7/2010 4:12:18 PM
dürbinar sharks
III.1
Overall Posts Rated:
151151
oğlum ona değer verdiğini sevdiğini gösterdiysen(herşeyi yaptım dedin).aynısı benimde başıma gelmişti lise çağlarında(şimdi 25 yaşındayım) reddedilmiştim saplantılı bi şeklide aşıktım senin gibi..ama sonra ne oldu kişiliğimi yavaş yavaş buldum üniversite hayatı bana çok şey kattı falan..şimdi o yaptıklarım çok saçma geliyo bana ve şuna çok güzel bir sevgilim var:)
yavaş yavaş acı çekerek unutacaksın şunuda unutma kimse senden daha değerli değildir bunu unutma..
insanlar hayatta nelerden vazgeçiyo yada vazgeçmek zorunda kalıyo..rahat ol relax ol..cool takıl..
motinho hocamın dedği gibi depresyondasın herhalde bende ilacı var ama sölemiyim ağır gelir sana:)
derslerini boşlama hayattan zevk al..hayat güzel lan:) kız mı yok daha neler görcen..ne kızlar var hayatta sana layık olcak.
aynanın karşısına geç olmazsa, kimse beni üzemez de yaralayamaz çünkü ben değerliyim de...bunu defalarca tekrar et..
o kızı gördüğün zamanda sallama..sen kaç bu sefer ya..derslerine sarıl hayata dön..tamam mı hadi bakam...:D