Dönem derken ben extrano'ya suç atmadım, onu söyleyeyim önce. extrano 4 sezon görev yaptı zaten ve genel olarak bakılınca ben geçer not aldığını söyleyebilirim rahatlıkla. zaten şu anki kilit oyuncularımızın hemen hemen hepsini extrano(Cihan) yetiştirdi. benim bahsettiğim süperstarlar 24 yaşında. ben o yaş grubu için dedim sadece söylediğimi. Cihan'ın genel performansı daha iyi olur muydu olmaz mıydı bilemem ama MT'deki oyuncu listesine baktığımızda, görevini hakkıyla yaptığını söylemek gerekir. Belki Çağrı'nın da ileride oyuncuları artacaktır MT içindeki ama ben yine de potansiyel durumuna baktığımızda, yetersizlik görüyorum. U21'i ilk 10'a sokmanın ya da 1. yapmanın meyve olduğunu düşünmüyorum ben ki taşlıyor olayım. Ben sadece asıl meyvenin MT olduğunu söylüyorum... Gerçek hayatta da, milli takıma yüksek katkı verebileceği görülen oyuncular alınmıyor mu milli alt yapı takımlarına? tamam bir oyuncu harcama durumu var da, ben de bu durumun düzeltilmesine çaba gösterilsin diyorum zaten. U21 koçunun yapmayı denemesi gereken budur diyorum yani. sonuçta ne olursa olsun kullanıcı sayımız gayet fazla. all star potansiyelli oyunculara bu kadar muhtaç olacağımızı sanmıyorum ben..