BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Οι καλυτεροι της Α1

Οι καλυτεροι της Α1

Set priority
Show messages by
This Post:
00
134857.2 in reply to 134857.1
Date: 03/15/2010 15:41:49
Overall Posts Rated:
7676
-καλυτερο ροστερ Olympiakos B.C.
-καλυτερος προπονητης Rotondo (einai i subatheia mou!!!)
-πολυτιμοτερος παιχτης Gilbert Hormigos

This Post:
00
134857.3 in reply to 134857.2
Date: 03/15/2010 21:06:52
Overall Posts Rated:
11
Θα μου επιτρέψετε να μην ψηφίσω στεγνά, αλλά να αιτιολογήσω τις ψήφους μου και ειδικότερα στο θέμα προπονητή να σχολιάσω εμμέσως όσους θεωρώ ότι ξεχώρισαν φέτος ή ότι λίγο έλλειψε να κάνουν το βήμα παραάνω. Ειδικότερα, όσοι αναφερθούν στην κατηγορία προπονητής είναι όσοι θεωρώ ότι κρίνονται πετυχημένοι τη φετινή σεζόν. Οι υπόλοιποι είτε δεν πέτυχαν κάτι σπουδαίο, είτε απογοήτευσαν. Επίσης θα προσθέσω και τις εκπλήξεις της χρονιάς, ώστε ουσιαστικά να έχω κάνει τον απολογισμό της σεζόν σε αυτό το ποστ. Ξεκινάμε:

-καλυτερο ροστερ --- Χωρίς εξηγήσεις εδώ για να ξεκινήσω γλυκά, ψηφίζω απλά το πραγματικά ασυγκράτητο ρόστερ.

-καλυτερος προπονητης --- πάμε στην πιό ενδιαφέρουσα κατηγορία. Η σειρά που αναφέρονται οι παρολίγον ψήφοι μου είναι με βάση τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως. Θα μπορούσα να ψηφίσω τον johny13 όμως ένα ακόμη πιθανό νταμπλ δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν πλέον. Θα τον ψήφιζα αν δεν είχε αποκλειστεί από το ΒΒΒ από μια υποδεέστερη ομάδα. Έχει όλα τα φόντα να πάει τελικό και αυτό περιμένουμε όλοι. Θα μπορούσα να ψηφισώ τον Nicholas, αν καταφέρει να εκθρονίσει τον προαναφερθέντα. Το να πάρεις την κούπα την καλή απο τον υπερπρωταθλητή είναι ένα επίτευγμα που σίγουρα σου δίνει τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς. Όμως δυστυχώς ακόμη δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Θα μπορούσα να ψηφίσω τον mamuwalde ο οποίος με σταθερά ανοδική πορεία βρέθηκε στον τελικό της περιφέρειας των Μεγάλων 8. Όμως το επίπεδο της περιφέρειας μας δεν είναι υψηλό. Τέλος θα μπορούσα να ψηφίσω τον lazaro ο οποίος έκανε θαυμάσιο ντεμπούτο στην κατηγορία, έμεινε άνετα και πανάξια, ενώ αν ήταν στη δική μας περιφέρεια, ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι στα πλεϊ οφ. Όμως υπάρχει και αυτός που θα ψηφίσω...

Ψηφίζω λοιπόν Ροτόντο δαγκωτό. Απλά γιατί περάν της σταθερά και μεθοδικά μελετημένης ανόδου της ομάδας του, είναι μακράν ο καλύτερος όσον αφορά το δείκτη απόδοσης ρόστερ/μισθούς. Κάτι που σημαίνει ότι η επιλογή παικτών και οι τακτικές του επιλογές είναι απλά άψογες.

-πολυτιμοτερος παιχτης: Ήθελα να κάνω τη διαφορά και να ψηφίσω κάποιον από τους όχι ιδιαίτερα φημισμένους παίχτες. Γι'αυτό με έψησε ο Κοσμάς που θεωρώ ότι είναι ο καταλύτης του Ατσαλάκωτου. Επίσης με έψηνε πολύ ο Gauci του θρύλου, ο καλύτερος οικονομικός πόιντ γκαρντ της κατηγορίας. Δεν ψηνόμουν να ψηφήσω παίχτη του ασυγκράτητου γιατί θεωρώ ότι σε ένα τόσο καλό ρόστερ ο ένας κάνει καλύτερο τον άλλο. Ψηφίζω όμως Yesevi γιατί είναι η επιτομή του πλήρη παίχτη.


Όσον αφορά τις εκπλήξεις της χρονιάς, με βάση τι θα περιμέναμε στο ξεκίνημα και όχι βλέποντας τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της. Η μια έκπληξη για μένα είναι ο Ατσαλάκωτος. Μια φθηνή σχετικά ομάδα, με σταθερά ανοδική πορεία έφτασε στον τελικό της περιφέρειας και ονειρεύεται το βήμα παραπάνω. Εύγε!
Έκπληξη όμως είναι κάτι που δεν το περιμένεις, είτε θετικό είτε αρνητικό. Θεωρώ λοιπόν μετά από όσα έβλεπα τόσα χρόνια παρακολουθώντας την Α1 από μακρυά, πώς η φετινή πορεία του Bulls of Paros είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν. Κανέις δεν τον περίμενε τόσο κακό και με τέτοιο αρνητικό ρεκόρ. Αναμένουμε τη δυναμική του άνοδο μήπως και η περιφέρεια των Μεγάλων 8 καταφέρει να γίνει και πάλι ανταγωνιστική γιατί οι απέναντι μας έχουν πάρει φαλάγγι.

Αυτά από μένα, σας ευχαριστώ για την υποδοχή και τη συναρπαστική σεζόν που είχαμε!

Life is too short to cry, Long enough to try
From: G.P

This Post:
00
134857.4 in reply to 134857.1
Date: 03/16/2010 02:49:02
Peristeri Lakers
III.1
Overall Posts Rated:
3737
roster:olympiacos bc eidika meta thn pros8hkh tou Mr 8 million....
proponhths:h rotonda mas...toses sezon ton psifizw,fetos 8a ton afhsw?
MVP paikths:Dennis (o tromeros) Chestnut giati apla allakse thn poreia mias omados

From: HetKen
This Post:
00
134857.5 in reply to 134857.4
Date: 03/16/2010 17:05:00
AO Kentavros Dafnis
II.2
Overall Posts Rated:
99
καλυτερο ροστερ: Olympiacos B.C.
καλυτερος προπονητης: Rotondo
πολυτιμοτερος παιχτης: Alpsagun Yesevi του ασυναγώνιστου;)

επίσης, αξιοσημείωτη ήταν η σεζον για ατσαλάκωτο, αρη και για την
(τελευταία αλλά όχι ασήμαντη) σιδερένια παρθένα

This Post:
00
134857.6 in reply to 134857.5
Date: 03/17/2010 08:24:40
voutirostopsomimou
IV.4
Overall Posts Rated:
6060
καλυτερο ροστερ:
Οι δύο του τελικού έχουν για μένα το καλύτερο ρόστερ... και δίκαια είναι εκεί που είναι. Θα ψηφίσω τον πολύ - πρωταθλητή λόγω των επιτυχιών του.

καλυτερος προπονητης: Rotondo (και σκάουτερ...)
εδώ θα ήθελα να δώσω ακόμη 2-3 ψήφους... Κατ' αρχήν στον Μέιντεν επειδή είχε μια φοβερή ανάκαμψη και δεν το έβαλε κάτω. Πήρε πολύ καλό παίχτη και το χειρίστηκε σωστά.
Ο σκώλυκας επίσης... Εκάνε 8 νίκες και λόγω δυνατού ομίλου έπαιξε μπαράζ... 8 νίκες θεωρώ ότι ήταν πολλές στον όμιλο αυτό που από πάνω του όλοι είναι πολύ καλοί.

πολυτιμοτερος παιχτης: θα ψηφίσω και εγώ τον τούρκο αν και θα δώσω και μία δεύτερη ψήφο αν είχα στο Monil

From: lAzaRo
This Post:
00
134857.7 in reply to 134857.6
Date: 03/17/2010 09:48:55
Overall Posts Rated:
66
Ειχα πει οτι θα περιμενω ως την Κυριακη για να ψηφισω, αλλα επειδη ειδα δυναμικη συμμετοχη.. ειπα να πω και γω την αποψαρα μου:

α) Ασυναγωνιστος..μεχρι αποδειξεως του αντιθετου :)

β) Ντοναλντ..ειπα να σπασω το μονοπωλιο του ροτοντο, να παρει και κανας αλλος ψηφο :)
Περα απο την πλακα το παληκαρι καταφερε να κανει 6-7 μαζεμενες νικες απεναντι σε πολυ καλους αντιπαλους, εχασε καμια 4234 παιχνιδια στον ποντο και εδειξε οτι η αλλαγη του προς το καλυτερο εγινε βαση προγραμματος και οχι τυχαια.. Σωστη τακτικη στα περισσοτερα παιχνιδια, πορεια στο κυπελλο και ολα αυτα νεοφωτιστος..

γ) Παροτι ειμαι γνωστο φασιστικο γουρουνι :)) ψηφιζω αυτον που θα ηθελα περισσοτερο απο καθε αλλον στην υπερομαδα μου: Τουρκικο τεφαρικι

ΥΓ Προτεινω απο του χρονου να μπουν και αλλες κατηγοριες υπο κριση:πχ καλυτερη πενταδα ή καμια πιο χαβαλε πχ πιο αντιπαθητικος προπονητης (εδω θα γινει της κακομοιρας και θα εχουμε να μαλωνουμε-ξεκατινιαζομαστε για ολη την εβδομαδα της διακοπης, κρατωντας ζωηρο το ενδιαφερον του φορουμ)..

From: G.P

This Post:
00
134857.10 in reply to 134857.1
Date: 03/18/2010 16:07:38
Peristeri Lakers
III.1
Overall Posts Rated:
3737
Thanks gia ta kala sou logia alla kalyteros PR manager me tosa yponooumena pou exw akousei sto forum?:)xaxa
h omada 8elei akoma douleia...akoma paizei me koronio,kasouridi,tsagkopoulo, fasoura kai kseno ton church....ase mhn se paw kai akoma pio palia..:)))
oso gia ton tourko,oloi mas 8a ton 8elame sthn omada mas,....alla kai xwris ayton o asigkrathtos pali asigkrathtos 8a einai:)

Last edited by G.P at 03/18/2010 16:31:07