BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Περι δικαιου

Περι δικαιου

Set priority
Show messages by
From: nikos64
This Post:
00
130292.1
Date: 2/3/2010 6:21:18 AM
Overall Posts Rated:
303303
Διαβαζωντας το φορουμ της Α1 περι στημενων αγωνων ειπα να κανουμε και εμεις οι υπολοιποι μια συζητηση επ'αυτου , οχι βεβαια για το αν πραγματι στηθηκαν η οχι αγωνες αλλα για την ουσια του θεματος.
Παλαιοτερα με ειχε ρωτησει καποιος πως θα μου φαινοτανε αν στηνοτανε εις βαρος μου αγωνες στην κατηγορια μου , του ειχα απαντησει "αν δεν εχεις νυχια να ξυστεις μην περιμενεις απο τον αλλο να σε ξυσει".Επισης ειχα πει και το εξης στον τελευταιο μου αγωνα της σεζον μπορει να εκρινα το ποιος θα επεφτε , δεν ειχα κανενα ενδοιασμο να πω και το ξαναλεω οτι αν με συμφερε να χασω για να πεσει ενας αλλος θα το εκανα.
Να εξηγησω το με συμφερει τι μπορει να σημαινει
1.Θεωρω αυτον που θα μεινει χειροτερο απο αυτον που θα επεφτε.
2.Με βολευει στον συγκεκριμενο αγωνα να κατεβω με τα δευτερα η με αλλες θεσεις παικτων .
3.Δεν χωνευω καποιον η συμπαθω τον αλλον.
Φετος μπορει και να πεσω και ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι αν δινουν παιχνιδια η οχι (που δεν γινεται αυτο απο οσο εχω καταλαβει) εγω τι μπορω να κανω , μπορω να κερδισω τα παιχνιδια που πρεπει ? αν ναι ας κανουν οι αλλοι οτι θελουν αν οχι ας πεσω .Οπως περσυ που ειμουνα δυνατος και δεν με απασχολουσε το τι μπορει να κανουν εις βαρος μου ετσι και φετος που ειμαι αδυνατος το ιδιο δεν με απασχολει.
Για να κλεισω εγω δεν θεωρω αδικο ακομα και να στηνονται παιχνιδια εις βαρος μου για να με ριξουν κατηγορια η οπως "περσυ" δεν θα θεωρουσα αδικο να προσπαθουσαν να χασω το πλεονεκτημα εδρας. Ας φροντισω να μην εχω αναγκη αλλοι να κανουν αυτο που πρεπει να κανω εγω.

From: Lygas

This Post:
00
130292.2 in reply to 130292.1
Date: 2/3/2010 7:21:02 AM
Overall Posts Rated:
155155
+1
Ακολούθα την τακτική που συμφέρει την ομάδα σου και απο'κει και πέρα αν κάνεις δώρο σε κάποιον αντιπαλο τότε χαλάλι του.....Το θεμα ειναι να εκπληρώσεις εσύ τους στόχους σου.....

From: kavala44

This Post:
00
130292.3 in reply to 130292.2
Date: 2/3/2010 8:09:13 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Γιατί όμως φίλε Νίκο να μην αποδειχθεί ποιος είναι καλύτερος κ να σωθεί στα μεταξύ σας παιχνίδια με μία ομάδα που ίσως ισοβαθμείς κ με μία νίκη εναντίον του 1ου-2ου να σωθεί αυτός?Η κάποια ομάδα που να έχει πέσει να χτυπήσει το δικό σου παιχνίδι μόνο.Δεν θα σε πειράξει?
Προσωπικά όταν έπεφτα έπιαξα όλα τα παιχνίδια κανονικά με όλους χωρίς να κάνω διάκριση κανένα παιχνίδι.Παρσκήνιο υπάρχει στο παιχνίδι αν είναι υπέρ μας καλός αν δεν είναι σίγουρα μας πειράζει....

This Post:
00
130292.4 in reply to 130292.3
Date: 2/3/2010 9:08:08 AM
Overall Posts Rated:
303303
Γιαννη ειλικρινα σου λεω οχι δεν θα με πειραξει .Ας παιξει / παιξουν οι αλλοι οπως θελουν χαλαρα / δυνατα θελω η ομαδα μου να ειναι σε τετοιο επιπεδο που να μην με ενδιαφερει.Οπως "περσυ" χαλαρα και αναποδα συστηματα εγω δυνατα ο αλλος και κερδιζα .
Τωρα για να μεινει ο καλλιτερος απλα ας φροντιζε να μην εξαρταται απο τους αλλους...
Ο καθενας παιζει οπως θελει αρκει να μην κλεβει συμφωνα με τους κανονισμους ( αλλα και εκει να εχεις τα ματια σου ανοικτα και να μην περιμενεις απο τους αλλους να το βρουν) .Σκεψου δηλ. να μου πουν γιατι επαιξες κανονικα με μενα και με τον αλλον χαλαρα και εχασες 20 απο με μενα και 50 απο τον αλλο και ετσι χανω το πλεονεκτημα εδρας...

This Post:
00
130292.6 in reply to 130292.1
Date: 2/3/2010 5:44:07 PM
Overall Posts Rated:
170170
egw tha symfwnisw me ton niko sta eksis:

μπορει να εκρινα το ποιος θα επεφτε , δεν ειχα κανενα ενδοιασμο να πω και το ξαναλεω οτι αν με συμφερε να χασω για να πεσει ενας αλλος θα το εκανα.
Να εξηγησω το με συμφερει τι μπορει να σημαινει
1.Θεωρω αυτον που θα μεινει χειροτερο απο αυτον που θα επεφτε.
2.Με βολευει στον συγκεκριμενο αγωνα να κατεβω με τα δευτερα η με αλλες θεσεις παικτων .

kai ayto giati ontws kai gia tous dyo aytous logous symferei tin omada sou na xasei.

kai ayto den simenei oti aparaitita einai stimeno. episis kati tetoio einai synithes akoma kai sta real sports.
kai gia na min pw san paradeigma ta ellinika se basket kai mpala mexri kai stin agglia sto podosfairo tetoia pragmata ginontai(xaraktiristikes oi dilwseis Wenger, pou otan anavlithikan 5/8 paixnidia ena savvato logw kakokairias kai pigan gia teli Mai, zitise na anavlithoun ola ta mats giati tote tha yparxoun polles adiafores omades)

Ayto pou thelw na pw en telei einai oti kati tetoio ginetai kai se kanonika protathlimata opote kai edw dekton