Λοιπον αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω εχεις ψηλους πολυ δυνατους, σιγουρα για υψηλοτερη κατηγορια, στη περιφερεια δεν τα πας και πολυ καλα, πραγμα που τα τσακαλια στη ΙΙ το ειδαν και επειδη αν βεβαια εχεις τα εργαλεια γινεται ευκολοτερη η αντιμετωπιση τους, κατεληξες εδω μαζι μας. Διορθωνεται βεβαια αυτο σιγα σιγα.
Τωρα για το θεμα που αναφερει ο Νικος φυσικα δεν παρεξηγω γιατι και μενα θα μου φαινοταν περιεργο, ακομη κιαν ο sg ειχε πολυ καλη αποδοση τις 2 τελευταιες σαιζον, ειναι πια στη δυση του και περιμενα να κτυπηθει απο μικροτερες κατηγοριες που θα τους βοηθουσε στα play off. Ομολογω οτι δεν μπορω να φανταστω το σκεπτικο του φιλου που τους πηρε αυτος ξερει, παντως προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεκτος καθε ελεγχος μιας και ουτε χρηματα μαζευω ουτε οι συγκεκριμενοι παικτες ειναι οι μοναδικοι που πουλησα αυτη τη σαιζον, μιας και σκοπος μου ηταν να αποκτησω νεανικο ροστερ. Καλο θα ηταν να μας πει και ο φιλος που τους αγορασε την αποψη του αν θελει.
Και για να προσθεσω κατι ακομα αν ξερει κανεις, ο ενθουσιασμος οταν παιζεις ολα τα παιχνιδια δυνατα σταματαει στο 0 η παιρνει και αρνητικα νουμερα :-)