BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα XI

Καφενείο η Ωραία Αίγα XI

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265593.407 in reply to 265593.406
Date: 11/8/2016 7:16:37 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Καλησπερα,

Περα απο ολα αυτα που εχει αναφερει ο Στελιος με τα οποια συμφωνω 100% εγω πιστευω οτι περα απο την προπονηση αγωνιστικης καταστασης και οι προπονησεις της αντοχης και των βολων επηρεαζουν τους μανατζερς στο να μην προπονησουν.

Γενικα η προπονηση για να φτασει καποιος εναν παικτη στα επιπεδα της εθνικης(εννοω της δικης μας γιατι διαφερει απο χωρα σε χωρα) πολλες φορες χρειαζεται να τον προπονει μεχρι και τα 29 του χρονια. Απο εκει και περα οταν ο παικτης τελειοποιειτε στα 30 του ουσιαστικα και εχει την αντοχη και τις βολες του στο 1-2 οποιαδηποτε ομαδα ΙΙ και Α1 αγορασει αυτους τους παικτες θα κοιταξει να προπονησει τις ''αδυναμιες'' του και οχι να δωσει βαση στην προπονηση νεων παικτων απο πισω.

Βλεπω στους παικτες της εθνικης μας ορισμενοι εχουν 18-19 στο σουτ με αλμα και 2-3 στην βολη. Αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο και νομιζω μια καλη λυση θα ηταν οσο ανεβαινει το σουτ ενος παικτη να ανεβαινει και η βολη του. Η τουλαχιστον για 2 σουτ να παιρνει και 1 βολη. Νομιζω οτι εγινε μια μικρη διορθωση σε αυτο το κομματι και εχει εφαρμοστει αλλα ειναι μηδαμινη σχεδον.

Αν γλιτωσουν οι μανατζερ απο την προπονηση των βολων τουλαχιστον στους παικτες τους που εχουν καλο σουτ(αν και πλεον στην Α1 σχεδον ολοι ακομα και οι ψηλοι εχουν ικανοποιητικο σουτ) θα χρειαζονται 7-8 προπονησεις δηλαδη μιση σεζον να ''στρωσει'' καποιος και την αντοχη του παικτη και να μπορει να δωσει εμφαση στην προπονηση με εναν αξιοσεβαστο γυμανστη που ειναι οικονομικος.

Εγω φετος εχω δωσει ολη την χρονια 1 προπονηση αγωνιστικης καταστασης και οι υπολοιπες 8-9 ειναι στην αντοχη και τις βολες. Συγκεκριμενα υπαρχει παικτης στην ομαδα μου με 19 σουτ και 15 εμβελεια που τον αγορασα με 7 βολη. Φανταζομαι σε παρομοια κατασταση θα βρισκονται και τα υπολοιπα παιδια που δεν προπονουν

Χρειαζεται πιο δραστικη λυση σε αυτο το προβλημα για να μπουν και οι μανατζερ τις Α1 στο ''κολπο'' της προπονησης χωρις να εχουν εκτος απο οικονομικο και μεγαλο αγωνιστικο κοστος

Last edited by τεράστιος at 11/8/2016 7:46:01 PM

This Post:
00
265593.408 in reply to 265593.405
Date: 11/8/2016 7:24:13 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Απ τις 16 ομαδες ας πουμε προπονουν οι 8.Με 3 παικτες την εβδομαδα μπορουν να φτιαξουν 24 παικτες.Ομως οι αναγκες του ομιλου ειναι 16 ομαδες επι 8αρι ροστερ μας κανει 128 παικτες μειον τους 24 που προπονηθηκαν μας λειπουν πανω απο 100 παικτες σε καθε ομιλο.

Ποιος θα προπονησει στο παιχνιδι αυτους τους παικτες;
Δε γινεται για καθε 24 παικτες που φτιαχνονται να γερνανε 104...
Επισης με τι παικτες θα παιζουμε σε 10 σεζον αλλα και ποσοι μανατζερ θα εχουν μεινει στο παιχνιδι αν δεν αλλαξει κατι;


Έστω ότι έχουμε 3 εθνικές κατηγορίες. Στην ΙΙΙ υπάρχουν 16 όμιλοι και σύνολο 256 ομάδες, στην Α2 64 ομάδες και στην Α1 16 ομάδες. Όλες τους προπονούν. Όπως είναι το σύστημα προπόνησης σήμερα, αν προπονούσαν όλες σε φουλ ταχύτητα ομοιόμορφα (δλδ ίδια κατανομή προπονήσεων ανά σκιλ), θα είχαμε παραγωγή 3.3.

Έστω ότι οι ομάδες που προβιβάζονται μπορούν να διατηρήσουν τους προπονήσιμούς τους.

Από τις 256 ομάδες της ΙΙΙ, μπαίνουν σε διαδικασία κάποια στιγμή να πουλήσουν τους προπονήσιμούς τους οι 240.

240 ομάδες * 3.3 παίκτες παραγωγή μας δίνουν 792 παίκτες!

Η Α2 τώρα έχει 64 ομάδες. Ακόμα και 11άρι ρόστερ να είχαν όλες (που τέτοιο χρειάζονται για να παίζουν 3 ματς την εβδομάδα χωρίς να καταστρέφουν τις καταστάσεις τους) σύνολο χρειάζονται 704 παίκτες. Αφαίρεσε όμως τους 3.3 παίκτες που προπονούν κι αυτές, μας δίνει ανάγκη για 493 παίκτες!

Εάν κάθε ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει πάνω από μία σεζόν τους προπονήσιμούς της λόγω αποτυχίας ανόδου, με το παρόν σύστημα προπόνησης, οι τιμές θα έπιαναν πάτο αφού η παραγωγή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη των αναγκών!!!! Θα είχαμε 60% μεγαλύτερη παραγωγή από όση θα όριζαν οι ανάγκες. Τραγικό και καταστροφικό για την οικονομία του παιχνιδιού. Έστω ότι ο κύλος αναγκαστικής πώλησης των προπονήισμων δεν ήταν 1 σεζόν, αλλά 5. Αλλάζει κάτι? Νομίζω πως όχι.

Έτσι λοιπόν έκαναν τα εξής:

α) έβαλαν προοπτική στους παίκτες

ουσιαστικά μπορείς να καπάρεις κάποιους και να εξακολουθείς να μπορείς να τους συντηρήσεις ακόμα κι αν αγωνίζεται στην τελευταία κατηγορία της χώρας, ενώ πάντα υπάρχει η επιλογή στον χρήστη να προπονήσει κάποιον παίκτη τόσο όσο να καλύπτει τις ανάγκες του μπορώντας και να τον συντηρήσει.

β) έδωσαν την επιπολή μη προπόνησης

ΑΝ άφηναν όλους τους χρήστες να προπονούν με αυτό το σύστημα προπόνησης, η παραγωγή θα ήταν μεγαλύτερη μάλλον από τις ανάγκες. Πέταξαν λοιπόν και το τυράκι της αγωνιστικής κατάστασης που φέρνει τις επιτυχίες για να σιγουρευτούν ότι η παραγωγή θα είναι μικρότερη των αναγκών.

Το πρόβλημα ήταν, είναι και θα είναι ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη αναλογία παραγωγής και αναγκών που πρέπει να ισχύει. Και η επιλογή της ΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ κάνει αδύνατη την πρόβλεψη πόσοι θα προπονήσουν. ΑΚόμα κι αν γνωρίζαν τις ανάγκες, δεν μπορούσαν να γνωρίζουν την παραγωγή.


συνέχεια....








This Post:
00
265593.409 in reply to 265593.408
Date: 11/8/2016 7:25:02 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Θέλεις στην πραγματικότητα η παραγωγή να είναι ελαφρώς μικρότερη από τις ανάγκες.

Προφανώς ακόμα κι αν κάποια στιγμή η παραγωγή ήταν όση θα ήθελαν, δεν υπήρχε καμία εγγύηση ότι θα παρέμενε σταθερή. Κι όπως οι χρήστες επέλεξαν να παίζουν εσωτερικά συστήματα, ενώ θα μπορούσαν να παίζουν τα πάντα, έτσι κι εδώ οι χρήστες (δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μου) επέλεξαν μαζικά τις αγωνιστικές καταστάσεις.

Θα μου πεις γιατί δεν είχαμε πάντα πρόβλημα? Μάλλον γιατί υπήρχε κάποτε εισροή νέων χρηστών οι οποίοι όντως προπονούσαν. Η μείωση των χρηστών ουσιαστικά μεταφράζεται σε χαμηλή εισροή νέων.

Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού το πρόβλημα προφανώς και το είδαν πρώτοι από όλους όταν αναγκάστηκαν να πρωτορίξουν retired παίκτες στη λίστα. Το πρόβλημα συνεχίστηκε. Δοκίμασαν την προπόνηση εκτός θέσης παίζοντας ο παίκτης στη φυσική του θέση και τέλος μείωσαν την επίδραση της αγωνιστικής κατάστασης. Αλλά μέχρι στιγμής τζίφος. Η προσπάθεια για διαφημίσεις μπορεί να φέρει νέους χρήστες και να δώσει λύσεις, αλλά το παιχνίδι ίσως έχει γίνει πολύ δυσκολότερο από ότι ήταν παλιότερα με τους νέους να απογοητεύονται γρήγορα και να τα παρατάνε.

Φλυάρησα αρκετά. Θέλω να καταλήξω στο εξής. Η προπόνηση διπλής θέσης θα μας δώσει τη δυνατότητα να καλύψουμε ο καθένας μας μεγαλύτερες ανάγκες για τις ομάδες, αλλά παίζει να γυρίσει μπούμερανγκ κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει αναγκαστικά τότε να την αφαιρέσουν και να ψιλογίνουν ρεζίλι ουσιαστικά. Είναι δύσκολη απόφαση αυτή και ενδεχομένως να είναι πιο συνετό να περιμένει λιγάκι.

Το θέμα με την αγωνιστική κατάσταση όμως οφείλει να αλλάξει. Πρώτα από όλα για να μπουν οι ίδιοι οι ΒΒ σε μία ασφαλή εκτίμηση τι παράγουμε και τι ανάγκες έχουμε. ΑΥτή θα ήταν μια σταθερή βάση. Κι έπειτα συνδυαστικά με τις αλλαγές στο σύστημα του προσωπικού θα πετυχαίναμε μια πιο ελκυστική στρατηγική προπόνησης που θα ήταν πιο συμφέρουσα οικονομικά. Θα περνούσα μια δύσκολη περίοδος, αλλά θα βρίσκαμε και πάλι τα πατήματά μας.



This Post:
00
265593.411 in reply to 265593.399
Date: 11/12/2016 3:57:26 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ρε μαγκες αν στην εποχη των smartphones δεν υπαρχει app για το game λογικο δεν ειναι να μειωθουν οι χρηστες;;
Εγω πχ δεν εχω πισι ουτε λαπτοπ εχω εξυπνο τηλεφωνακι και δεν μπορω να παιξω...μπενω 2-3 φορες τον μηνα για να μην σβηστει η ομαδα.!

Εκει πρεπει να δωσουν τα λεφτα τους και οχι τοσο στην διαφημηση!

This Post:
11
265593.412 in reply to 265593.411
Date: 11/12/2016 5:44:41 AM
Overall Posts Rated:
747747
Ενα app ειναι οτι χρειαζεται απο χθες επρεπε να ειχαν κανει

***i'm possible nothing is impossible ***
From: Lawless
This Post:
00
265593.413 in reply to 265593.412
Date: 11/16/2016 10:50:10 AM
Overall Posts Rated:
00
Σούτ με Άλμα: δυνατός Εμβέλεια Άλ.: φυσιολογικός
Περ. Άμυνα: φυσιολογικός Χειρισμός: φυσιολογικός
Μπάσιμο: φυσιολογικός Πάσες: μέτριος
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος Εσ. Άμυνα: φυσιολογικός ↑
Ριμπάουντς: φυσιολογικός Τάπες: φυσιολογικός
Αντοχή: φυσιολογικός Ελ. Βολές: αξιοσέβαστος

Εμπειρία: άθλιος
Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι το κατάληλο νήμα αυτό ...τι έχετε να πέιτε για τον πάιχτη πού μόλις αγόρασα ?Νομίζω μπορέι να γίνει ιδανικό Sf..Ειναι 18 προοπτική ταλέντο

Last edited by Lawless at 11/16/2016 11:18:33 AM

This Post:
00
265593.414 in reply to 265593.413
Date: 12/3/2016 11:57:10 AM
Overall Posts Rated:
4444
Καλησπερα παιδες,
Θα θελα να ρωτησω το εξης. Βαζω στην αρχικη πενταδα μου ενα μικρο για να ξεκινησει στην πενταδα και εχω παρατηρησει οτι οποτε το κανω στον αγωνα δεν ειναι βασικος. Μπορεις καποιος να με βοηθησει?

This Post:
00
265593.416 in reply to 265593.415
Date: 12/3/2016 1:09:36 PM
Overall Posts Rated:
4444
Ναι, αλλα επειδη ειναι για αλλαγες φανταστηκα οτι ισχυει μονο εκει.

Advertisement