Brasov Cavaliers (106274)
share
Manager: BogdanM
Country: România
League: III.7
Rival: Steagu Brasov
World Rank: 13534
Country Rank: 99
Last Online: 11/23/2020
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Brasov Cavaliers Franciza Creata!
Posted on 11/22/2020

Astăzi este o zi glorioasă pentru BuzzerBeater, deoarece oficialii au anunțat introducerea unei noi echipe -Brasov Cavaliers. Echipa încă nu a avut ocazia să joace nici un singur meci, dar deja există o mulțime de fani gata să urmărească cu sufletul la gură această nouă și captivantă franciză. Fanii au dat năvala la casele de bilete pentru a procura abonamente pentru tot sezonul, mass-media concurează pentru a obține cît mai multe detalii captivante despre echipă, iar posturile TV se luptă pentru drepturile de difuzare a meciurilor.

Cu managerul general BogdanM la cîrma echipei, viitorul pare luminos pentru Brasov Cavaliers. Aventura pentru obținerea titlului de cea mai bună echipă din BuzzerBeater începe acum!

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement