CSM Tg Jiu (106016)
share
Manager: EdyY98
Country: România
League: II.4
Rival: politehnica iasi
World Rank: 14237
Country Rank: 98
Last Online: 10/13/2019
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
CSM Tg Jiu Franciza Creata!
Posted on 10/04/2019

Astăzi este o zi glorioasă pentru BuzzerBeater, deoarece oficialii au anunțat introducerea unei noi echipe -CSM Tg Jiu. Echipa încă nu a avut ocazia să joace nici un singur meci, dar deja există o mulțime de fani gata să urmărească cu sufletul la gură această nouă și captivantă franciză. Fanii au dat năvala la casele de bilete pentru a procura abonamente pentru tot sezonul, mass-media concurează pentru a obține cît mai multe detalii captivante despre echipă, iar posturile TV se luptă pentru drepturile de difuzare a meciurilor.

Cu managerul general EdyY98 la cîrma echipei, viitorul pare luminos pentru CSM Tg Jiu. Aventura pentru obținerea titlului de cea mai bună echipă din BuzzerBeater începe acum!

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement