BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
316501.2 in reply to 316501.1
Date: 11/01/2022 10:34:40
Vilkiukai
III.9
Overall Posts Rated:
410410
Second Team:
Vilkiukai II
Sveiki,

Noriu tęsti pradėtą procesą.

Sezono viduryje atsispyrėm nuo dugno, džiugu kad keliamas jaunimas (NT lygiu), dabartiniai 30 mečiai jau išstuminėja iš starto Salamoncikus ir Petrovičius. Bet jų padėtis stabili iki karjeros galo rotacijoj nusimato. Su visais savininkais susisiekta ir pranešta kokios būtų rolės sekančiame sezone.

Džiugu kad jaunimas žvėriškas auga, pagrindinė koncentracija 25-21 metų grupėse. Labai greitai keli prisijungs prie pagrindinės komandos. Auga keli gynybiniai centrai ir vienas labai unikalus žaidėjas. Ateityje turėsim daug platesnį taktikų pasirinkimą tiek puolime tiek gynyboj. Praėjusią kadenciją stengiausi kiek galima diversifikuoti gynėjus, vaizdas neblogas. Jau galim ir be artimų kažką lošti.

Tradiciškai sangrūda PG/SG pozicijose šiuo metu. Ateityje prascoutinus 23+ matosi kad turėsim apylygiai žaidėjų visose pozicijose.

Kol Guliajevas gyvas ateinantis sezonas geriausia galimybė dėl medalių pasivaržyti. Pagrindiniai žaidėjai +- sukelti, ištvermės kišdavo kažkiek koją, todėl pralošdavom 4 kėlinius. Sekantį sezoną to nebeturėtų būti, gerėja situacija su ištvermėm.

Štabas stabilus tas pats liktų. Savanoriai visada laukiami.Tikiuosi perrinksit



Last edited by Vilkai [LTU NT] at 11/01/2022 10:43:53