BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
310801.2 in reply to 310801.1
Date: 07/01/2021 18:07:44
B.C Steaua Bucuresti
II.1
Overall Posts Rated:
9797
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Vă salut,

îmi doresc să continui acest proiect si să demonstrez încă o dată că se pot obține performanțe la U21. Cel mai probabil va fi a doua și ultima mea candidatură pentru acest post, deoarece timpul va fi ocupat din ce în ce mai mult de echipa de club pentru următoarele sezoane.

Ca și realizări, trofeul din pagina echipei U21 spune totul) Am bătut fosta și actuala campioană mondială, Italia, fiind oarecum aproape să plecăm chiar și cu trofeul cel mare, dar avantajul Spaniei a fost unul masiv, datorită terenului propriu și al entuziasmului.

De asemenea, am jucat în premieră la campionatul Mondial, dar cu un lot semnificativ mai slab ca cel din campania Euro și nu am putut să obținem aceleași rezultate. Aici s-a văzut numărul mic de oameni implicați să antreneze pentru U21, lucru ce se va simți în mod treptat pentru naționala noastră, locul 50 de care am fost legați atâtea sezoane poate fi din nou al nostru dacă nu vor începe mai mulți useri să antreneze...

Cred că vom avea un lot mai slab în primele etape, dar sunt sigur că va crește pe parcursul sezonului, fiind marele minus al acestei generații, dar dacă reușim să trecem cu bine de grupe, șansele de a obține din nou o medalie sunt realiste.

Cam atât am avut de spus. Vă mulțumtesc.

Hai România!!!