BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Radex
This Post:
11
296680.2 in reply to 296680.1
Date: 10/27/2018 04:48:02
Kolač
II.4
Overall Posts Rated:
436436
Second Team:
Parastos
Ukratko, kandidovao sam se na ovim izborima,jer mi je buraz selektor seniora, pa hoćemo za nekoliko sezona da napravimo respektabilnu reprezentaciju.
Dugo već igram BB, od sedme sezone, i znam uglavnom sve što treba znati da bi se vodila jedna reprezentacija. Bio sam selektor mladih Luksemburžana i napravio sam istorijski dobre rezultate sa tom reprezentacijom. Okosnica sadašnjih seniora su im ti igrači koje sam ja u kontaktu sa njihovim vlasnicima stvorio.
Napravio sam utopija tim u kojem ću kad skupim love napraviti bar 2 ekstra dobra reprezentativca CG.

Pozdrav

Message deleted
This Post:
11
296680.4 in reply to 296680.2
Date: 10/27/2018 08:58:47
Head Hunters
III.3
Overall Posts Rated:
140140
Најпре, велики поздрав за све, људе добре воље и истинске љубитеље ББ-а на дукљанско-зетском територијално-историјском подручју. :)

Надам се да сте ми живо и здраво и да сте ужелели добрих резултата и успеха готово подједнако колико и ја, прелепог, црногорског приморја и предивних црногорских плажа. :)
Шалим се, не баш толико, јер било би заиста превише. :)

Зовем се Реља, долазим из Београда и менаџер сам тима Хед Хантерс.
На ББ-у сам активан готово 30 сезона, током којих га бар према сопственом виђењу, успешно и предано играм.
У прилог томе сведочи и моје именовање као "човека задуженог за специјалне скаутинг операције" у претходном сазиву скаутинг тима младе репрезентације Србије, ког сам се на лични позив селектора младе репрезентације Србије на велико обострано задовољство, врло радо и изузетно драге воље прихватио, у жељи да својим знањем, залагањем и преданошћу, а у складу са својим, тренутним могућностима, допринесем будућем развоју и напретку српске селекције у тек предстојећем периоду.

Своју кандидатуру за селектора младе репрезентације Црне Горе, објављујем из прилично кратких и јасних разлога, међу којим је свакако најдоминантнији и упечатљивији онај, да једноставно желим да будем и постанем селектор младе репрезентације Црне Горе.
Сматрам да за тако нешто поседујем и знање и капацитет и не видим зашто бих конкурисао на неком другом месту, изузев Србији, за коју опет сматрам да на поменутој функцији има доста заслужнијих претендената од мене.
А мотива има много, за мене најснажнији и врло вероватно од пресудног значаја за објављивање моје кандидатуре јесте културно-историјска блискост и међусобна повезаност, наших народа и нас самих.
Зато ми је Црна Гора била и први избор.

Обзиром да Црна Гора одликује нажалост, доста мањим бројем активних играча него Србија, сама ситуација и за мене представља нешто непознато и ново.
Међутим, као неко коме је пре свега стало до изазова и добрих резултата, спреман сам да се предано упустим у исто и проблематику коју са собом наведене околоности носе.

Немам икаквих предизборних обећања, али ако бих већ био приморан да обећавам нешто, рекао бих "Опуститите се. Бићемо прваци света!"
Како?! Па не знам.., али снаћи ћемо се. :)