BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kausien uutisjulkistukset

Kausien uutisjulkistukset

Set priority
Show messages by
This Post:
00
277286.44 in reply to 277286.43
Date: 04/26/2017 08:45:32
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
BuzzerBeater juhlii 10-vuotispäiviään!
Lähettäjä: BB-Marin 13.4.2017 21:18:51

Huhtikuun 13. 2007 pelattiin BuzzerBeaterin ensimmäinen peli. BB-Charlesin manageroima Walking Through This Door voitti BB-Markin Monson Canadiansin 93-91 jännittävässä taistossa. Melkoinen nitropeli heti alkuun asetti kovat odotukset tulevalle...

Tämä on täydellinen tilaisuus kiittää kaikkia mahtavia ihmisiä, jotka ovat antaneet panoksensa BB:lle vuosien varrella. Kiitos BB:ille jotka ovat osallistuneet pelin kehittämiseen, hatunnosto GM:ille, jotka ovat pitäneet pelin hallinnassa ja auttaneet uusia managereja, iso käsi LA:ille, jotka ovat mahdollistaneet useampien managerien pelata peliä omalla äidinkielellään, suuri kiitollisuutemme MOD:eille, jotka ovat auttaneet tekemään keskustelualueista upeita väittelyyn ja ajatustenvaihtoon sekä arvostuksemme kaikille muillekin, jotka ovat tehneet töitä BuzzerBeaterin eteen tavalla tai toisella. Ja totta kai, suurimmat kiitokset teille kaikki BB:n managerit ja Supporterit! Toivomme, että olette nauttineet pelistä yhtä paljon kuin me, ja tahdomme ehdottomasti nähdä teidät mukava vielä 20-vuotispäivillämmekin!

Juhlistaaksemme tätä hetkeä, olemme valmistelleet pienen kivan ominaisuuden käyttöönne! Ainutkertaisesti joku joukkueesi pelaaja voi palvella myös henkilökunnan jäsenenä harjoittelun muodossa! Hän jatkaa toki joukkueessasi pelaajana harjoittelunsakin aikana, sekä sen jälkeen kun joskus korvaat hänet uudella henkilökunnalla. Yhtälailla vaikka erottaisit pelaajan kokoonpanostasi, jatkaa hän silti harjoitteluaan henkilökunnassasi. Vielä pari asiaa: valitsemasi pelaaja korvaa aiemman henkilökunnan jäsenen normaaliin tapaan. Koska mikään BB:ssä ei ole ilmaista, henkilökuntaharjoittelun aloittamiselle on oma hintansa tason ja erikoisominaisuuksien mukaan. Hinnat ovat reiluja, mutteivät aivan halpoja. Älä myöskään hätäile jos juuri teit kalliin henkilökuntahankinnan sillä tälle tarjoukselle ei ole aikarajaa, mutta sen voi käyttää vain kerran. Tämän uuden ominaisuuden voit löytää henkilökuntasivulta (vasemmasta menusta) tai suoraan täältä http://www.buzzerbeater.com/manage/staffinternship.aspx.

Ihan toisena asiana haluaisimme jakaa muutaman tiedonjyväsen tulevasta Afrikan yhdistämisestä. Pelaajat ja joukkueet pitävät omat kansalaisuutensa, kansalliset keskustelukansionsa ja maajoukkuevaalinsa. Uudet Afrikkalaiset joukkueet joutuvat yhä valitsemaan kansalaisuutensa rekisteröityessään. Ensi kauden BBP-osallistujiin tämä muutos ei vielä vaikuta, mutta kaudesta 40 eteenpäin vain kaksi afrikkalaista joukkuetta saavat paikan. Toivottavasti tämä yhdistäminen lisää kilpailullisuutta ja parantaa kaikkien kokemusta pelistä!

Mitä parhainta onnea loppukauteen ja pysy kuulolla lisäuutisten varalta!