BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kapitányjelöltek bemutatkozása

Kapitányjelöltek bemutatkozása (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224297.2 in reply to 224297.1
Date: 08/20/2012 23:55:11
Overall Posts Rated:
6262
Tisztelt választó polgárok!

Megválasztásom reményében indulok a felnőtt kapitányválasztáson a 21. szezonban.

A fórum olvasói már jól ismerhetnek, viszont akadnak, akik még nem, ezért engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzam:
A 3. szezonban kezdtem a játékot, s azonnal megtetszett. Mostanra nagyon jól kiismertem, a kezdetektől fogva figyelemmel követem a válogatottunk szereplését.
Jelenleg aktív résztvevője vagyok az első ligának. A legutóbbi szezonjaimat egy nagyon tehetséges magyar játékos nevelésének rendeltem alá, akiért minden tőlem telhetőt megtettem, többek között bejártam a 2. illetve 3. osztályt is. Továbbá sikerült elérnem, hogy egy farmcsapat is gőzerővel megkezdhesse a potenciális magyar válogatott játékosok nevelését. A hosszú távú stratégiám része az utánpótlás nevelés.

A programomról:
Célom, hogy azok a menedzserek, akik szívesen segítenének a válogatott kisebb-nagyobb dolgaiban, minél többen részt tudjanak venni a válogatott mindennapjaiban, ezzel is népszerűsítve hőn szeretett nemzeti csapatunkat.

Megválasztásom esetén stábtagként-taktikai tanácsadóként egészen biztosan segíteni fogják a válogatottunkat az alábbi menedzserek:

Norbi9218-2ms.- San Fransisco Bullis menedzsere
Hegeace-Sharok KE menedzsere
h.balint-Zala Hunters Menedzsere
red wing-Budapest Red Wings menedzsere
Lazic-AndrashidaKK menedzsere
Őket régóta ismerem, többeket személyesen is.

Ők a válogatott meccsek előtt ellátnak tanácsokkal, észrevételekkel, és minden lehetséges módon segítenek a minél eredményesebb teljesítmény elérését. A keretben lévő játékosok edzésével és formában tartásukkal természetesen én foglalkoznék.

További menedzserek is jelezték, hogy számíthatok rájuk, szükség esetén igénybe is veszem a közreműködésüket:
Domi-Füred Celtics,
W.I.- W.I. team,
csabi75-Lakers75,
IvBéla-Soproni Ászok KC,
Focus imádó-Jégermesterek csapatától.
Ők abban tudnák segíteni stábunkat, hogy a potenciális válogatott játékosok edzését figyelemmel kísérik, hogy a képességeiknek megfelelő edzést kapják. Segítenek propagálni a magyar játékosok itthon tartásának fontosságát, illetve közreműködnek az arra alkalmas játékosok megvásárlásában és nevelésében. Továbbá a levelezés bonyolításában is közreműködnek.

A potenciális NT-játékosok edzésére figyelők NT-scout kinevezést is kapnak. Más egyéb feladatok megoldásában is segíthetnek majd, mint pl. az alsóbb ligákban lévő menedzserek bevonása a fórum közösségi életébe, illetve az utánpótlás-nevelésbe.


Hosszú távú céljaink:
Jó szereplés a világversenyeken - hosszabb távon tervezve ez azt jelenti, hogy VB-résztvevőként
Magyar játékosok otthon tartása és edzése
A játékosállományunk jobbá tétele
Kinti fórum népszerűsítése, használata
Országunk még jobb színben feltüntetése
Kiépíteni egy nagyszerű közösséget, és egy működőképes edzésrendszert.
Minél feljebb kerülni a világranglistán.

Szövetségi kapitányként a feladatomnak tartom a mérkőzések megnyerésén kívül a játékosok nevelésének koordinálását. Már 2 szezonnal ezelőtt felvázoltam, hogy a monster generációt lassan felváltja majd a sikeresebb főskillben erős, de multizott játékosok sora, mint ahogy ez másutt már meg is történt. Ennyiben vagyunk elmaradva a világ elitjétől.
Az új generációt a más skilleloszlás mellett új edzésterv is jellemzi majd.
Ideálisnak tartom a cseh és a lengyel módszert, ahol a legtehetségesebb játékosok (minimum MVP pot, 5ös kiegek, 18 év,min.5-6os főskillek) saját hazájukban nevelkednek. Az első 4 szezon alatt pozíciótól függően másfél szezonnyi multiskillt kapnak (sokszor farmcsapatokban).

Kérném a tisztelt választókat, hogy akiknek szimpatikus a programom vagy csak szeretnének valamiféle változást a siker érdekében, adjanak bizonyítási lehetőséget és szavazzanak rám!

Mondandóm befejeztével, megragadva az alkalmat sok sikert kívánok minden kapitányjelöltnek!


Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 08/21/2012 11:12:48

This Post:
00
224297.3 in reply to 224297.2
Date: 08/21/2012 03:43:34
Overall Posts Rated:
173173
Kedves Játékostársak!

Úgy döntöttem, ismételten elindulok a szövetségi kapitányi posztért.

Magamról röviden

Idestova 8 szezon áll mögöttem a válogatott mellett, ebből 4 szezon scoutolás Vendabal szövetségi kapitánysága idején, 4 szezon pedig szövetségi kapitányként. Ezalatt az időszak alatt jelentős előrelépést értünk el a játékosnevelésben, a játékosok multiskillessé tételében. Az elmúlt szezonban visszajutottam az élvonalba, ahol korábban több szezont töltöttem el.

A válogatott segítői

Bereny- Hosszabb ideje az első ligában játszó, tapasztalt menedzser, akitől eddigi is sok segítséget kaptam.
Vendabal - Szintén régi motoros a szakmában, első ligában játszik, és korábban sok sikert ért el a válogatott mellett szövetségi kapitányként is.

Rajtuk kívül természetesen meg kell említenem azt, hogy nagyválogatott nem létezik az U21 nélkül, ezért szeretném az eddigi jó kapcsolatokat továbbra is fenntartani, a nevelési munkát pedig úgy felépíteni, hogy abból mindkét válogatott profitálhasson a jövőben is.

A program

- Folytatnám az eddig megkezdett munkát, mostanra több olyan játékos is beépült a válogatottba, akik az alatt az időszak alatt nevelkedtek, ami alatt scout vagy szövetségi kapitány voltam. Többüknek a neveléséhez jómagam adtam tanácsokat, és ez így történik a mai napig is. Emellett több olyan játékos kopogtat jelenleg is a válogatott kapuján, akik már multiskilles edzést kaptak szezonok óta, és emiatt a válogatott közelebb zárkózhat a nemzetközi elithez. A válogatottsághoz szükséges követelmények, tanácsok a neveléshez a külső fórumon idestova több mint egy éve megtalálhatók (naptári év).

- Az elmúlt ciklusom alatt kialakítottam egy részletes kémfórumot a külső fórumon, ennek feltöltése eddigi is folyamatosan ment, és ezáltal sok információt megtudunk az ellenfelek játékosairól, amelyet a taktika kialakításában a későbbiekben fel lehet használni. Ez természetesen a továbbiakban is működik majd.

- Örömmel tapasztaltam azt, hogy az elmúlt pár szezon alatt a válogatott több kulcsjátékosa hazakerült, és már az itthoni bajnokságot erősíti. Elmondható az, hogy a válogatottnak egy nagyon jó nevelési bázisa van, a jelenlegi válogatottságra esélyes játékosok közül is jelentős azoknak a játékosoknak a száma, akik itthon nevelkednek 21 éves kor után is. Ez a folyamat a jövőben is folytatódni fog, egyre több olyan csapat van, amely favorizálja a magyar játékosok tartását, amely részben megtérül az értékesítési bevételben.

A jövőre vonatkozó elképzelések

- Az elmúlt időszakban több olyan visszajelzést kaptam, hogy a válogatottnál pozitív folyamatok vannak, és elindultunk felfelé. Egyértelmű célom az, hogy a scoutolásom és a szövetségi kapitányságom alatt nevelődött játékosok közül továbbiak épüljenek be a válogatottba, és ezáltal sokkal jobbak legyünk. Az előző szezonban a válogatott már megmutatta, hogy mit tud, és a legjobb nyolc közé jutott a vigaszági VB-n, ahol is egy szoros végjátékban maradt alul a jó erőkből álló litván csapat ellen. A további sikerek elérése természetes cél a jövőben is.

- Amint arra korábban utaltam, az edzésrendszert úgy szeretném a továbbiakban is fenntartani, hogy az mind U21-nek, mind pedig a nagyválogatottnak megfelelő legyen. Továbbra is azt tartom a legjobb megoldásnak, hogy fiatal korban az adott szezonbeli felhozatalból kiválogatásra kerüljön néhány olyan tehetséges (9-es vagy annál nagyobb) potenciálú játékos, akiket a nagyválogatott számára edzünk, és emiatt az U21-et esetleg el is kerülik majd. Mindezt úgy, hogy az U21-et se érje alapvető kár, mert mindkét válogatott jó szereplése érdeke a közösségnek.

- A multiskilles edzés mellett fontosnak tartom azt, hogy alapskillben erős játékosok is legyenek. Egyrészt a játékosoknak csak egy nagyon kis hányada az, aki úgy születik, hogy multiskillezésre alkalmas, másrészt a játék feltételei is változhatnak, és erre nehéz időben reagálni.