BuzzerBeater Forums

Latvija - III.4 > Preses klubi

Preses klubi

Set priority
Show messages by
From: Armiins
This Post:
11
203616.1
Date: 11/29/2011 01:27:37
Overall Posts Rated:
231231
Sveiciens maniem 3 biedriem!:)

Daudzās līgās esmu pamanījis, kādreiz šādus action - preses klubus!:)

Izdomāju, ka lai mums 3 arī būtu jautrāk, un viens no otra varētu kaut ko uzzināt par saviem klubiem, izveidosim tādu štelli arī te!

Pirmais Ieraksts no mana kluba

Mavericks#41

Mavericks kluba vadība paziņo , ka ir krietni uzlabojusies finansiālā situācija, pēc nesenajiem pirkumiem, kuri pastiprināja sastāvu. Kluba vadība gan neslēpj, ka vēl īsti nezina, kā iegūto naudu tērēs -arēnā, spēlētājos vai trenera rotācijā?
Komandas kapteinis Zandarts izteicās: Nezinu, ko lems kluba vadītājs, mūsu menedžeris Armiins, bet es uzskatu, ka jākrāj vēl nauda, un jāmeklē tirgū tiešām labs centrs vai pf, kuram būtu augsti attīstīti visi skilli - ID, IS, un R! Pašreiz komandas spēle mazliet buksē, taču būtu netaktiski, teikt kura spēlētāja dēļ manuprāt tas notiek. Visi savas domas esam jau iesniegumu veidā uzrakstījuši Armiinam, un iespējams, viņaprāt galvenais vaininieks būs kaut kad redzams tirgū. UZ jautājumu, kā tiks spēlēts ceturdien Kausā Zandarts izvairījās atbildēt: Varu teikt tikai to, ka esam apņēmušies cīnīties pret daudz spēcīgāku pretinieku! Ceram uz fanu atbalstu, jo brīnumi notiek!

From: Armiins

This Post:
00
203616.2 in reply to 203616.1
Date: 11/30/2011 04:47:38
Overall Posts Rated:
231231
Trakais Tirgus

Iepriekšējā reizē, Mavericks#41 kluba vadība deklarēja, ka krās naudu ļoti spēcīgam papildinājumam garajā galā. Diemžēl Mavericks#41 kluba vadītājs Armiins, jau kārtējo reize nespēja pretoties tirgus vilinājumam, kā rezultātā komandai pievienojās ļoti labs uzbrūkošais aizsargs Mattia di Nucci (9355839). Sagaidāms, ka viņam būs jāpastriprina komandas uzbrukums.
Publicējam Armiina viedokli par š o darījumu:"Uzskatu, ka esmu ļoti veiksmīgi veicis gājienu ar zirdziņu tirgus laukumā. Mattia di Nucci ir augstas klases spēlētājs, un pilnīgi noteikti pastiprinās mūsu sastāvu. Atvainojos Sašam, kurš nu ir izlikts transfēra listē, bet tā kā viņš nesaprot ne latviešu, ne angļu valodu, un viņa spēle ir tālu no mūsu iedomām, kad viņu pirkām viņš ir izlikts tirgū. Domāju, ka viņam bija pietiekami ilgs laiks, lai sevi pierādītu, ko viņš nespēja. Uzsveru vēlreiz, ka šis bija ļoti veiksmīgs darījums, jo līdzīgākie darījumi tika veikti no 350-500k, bet mēs Mattia dabūjām par "nieka" 300k."
Matte di Nucci:"šis ir ļoti labs solis manai karjerai. Esmu spēris lielu soli augšup no Lietuvas IV līgas uz Latvijas III. Sagaidu lielu konkurenci cīņā par sastāvu, taču apņemos rādīt labu sniegumu un palīdzēt komandas kapteinim Ainaram Zandartam uzņemtie līdera lomu.

This Post:
00
203616.3 in reply to 203616.2
Date: 11/30/2011 06:12:45
Overall Posts Rated:
118118

White Tiger oficiālais prese pārstāvja ziņojums presei.

Wht vēlas apsveikt Maverick #41 ar veiksmīgo pirkumu un novēl Matte di Nucci veiksmīgi iekļauties komandā.

Kluba vadība ziņo, ka svētdien menedžeris uz nopietnu sanāksmi aicināja komandas treneri un komandas kapteini Frediju Vilburu, lai apspriestu komandas ļoti neveiksmīgo startu līgā, līdz svētdienai bilance bija 2 - 5, kas ir sliktākais sezonas starts kluba pastāvēšanas vēsturē. Kluba vadība protams saprot, ka šī ir III līga nevis IV, bet pāris spēles no zaudētajām bija uzvaramas, un kopējais spēles rokraksts nav apmierinošs. Sarunas notika aiz aizslēgtām durvīm, taču tas nebija šķērslis, lai iesaistītās puses nesniegtu komentārus par situāciju.

Kluba menedžeris : "Līdz šim devu viņiem pilnu vaļu, kā spēlēt un ar kādu sastāvu, bet mūsu prioritāte ir un paliek līga, mēs vismaz pagaidām neesam kausa komanda, tāpēc vairāk jākoncentrējas līgai. Klubam nav līdzekļu, lai pirktu jaunus spēlētājus, kuri būtiski pastiprinātu spēli, tāpēc neviens no spēlētājiem nevar būt drošs par savu krēslu, ja šādi turpināsies. Esmu devis trenerim rīkojumu, ka pēc spēlēm pret pretējās konferences komandām uzvaru zaudējumu bilancē jābūt vismaz 8-7, ja netiks īstenotas manas ieceres komandā notiks būtiskas pārmaiņas."

Galvenais treneris "Esmu nedaudz sašutis par komandas vadības izteikumiem, bet esmu gatavs pielāgoties viņa lēmumiem, līdz šim man likās, ka uzvaras kausā visu attaisno līgā, bet esmu kļūdījos, izskatās, ka man nekas cits neatliek kā paziņot, ka ceturtdien spēle būs pirmspēdējā kausa spēle, kluba vadība izteicās, ka pret Chevington Mustangs drīkst būt tikai un vienīgi uzvara"

Fredijs Vilburs : "Oficiāli varu pateikt, ka kausā šī būs pēdējā uzvara, turpmāk pievērsīsimies tikai līgai un uzdevums izvirzīts augsts 5. vieta, grūti, bet ne neiespējami. Fani mums uzticas un mēs esam viņiem parādā, par pilnajām tribīnēm, es nevaru apsolīt, ka mērķi sasniegsim, bet to, ka visa komanda strādās smagi to es garantēju, tik ilgi kamēr es būšu komandā, garantēju, ka neviens treniņā negulēs un neatpūtīsies visi strādās."

Priecē, ka šī sanāksme nes augļus un pirmā uzvara pret otru konferenci jau izcīnīta. Tā tik turpināt !


This Post:
00
203616.4 in reply to 203616.3
Date: 12/06/2011 06:57:40
Overall Posts Rated:
231231
Sell - Buy

Liekas, ka tieši, pēc šāda principa ļoti daudzus darījumus veic Mavericks#41 vadība. Tikko pārdoti 2 spēlētāji, šo spēlētāju pārdošanā mazs koments no menedžera Armiina.
Armiins:: Jā, tā ir tiesa, ka pārdevām 2 spēlētājus tikko. Viens no tiem bija Serafim Costa. Costas pircēju, meklēju, jau kādu laiku, jo uzskatijām, ka viņš nav pietiekoši kvalificēts III līgai, un arī viņa vecums vieda bažas. Vakar mēs viņu pārdevām, par necerēti augstu summu viņam - 47k. Pircējs izrādijās jauna BB spēlējoša komanda no Ungārijas IV līgas, kas priekš Costas varētu būt, kā radīta.
Mūsu otrais "sellers", bija viens no komandas motoriem - stabils saspēlnieks, kas bija neatsverams savā pozīcijā un Aizsardzībā Perimetrā.Kā jau nopratāt, tas bija Balazs Pelle. Izvēli, kas izšķīra viņa pārdošanu, bija potenciāla griesti, jo lai gan viņš ir jauns, viņš jau tos ir saniedzis. Pārdevām viņu par labu naudu (150k), kas ir labs papildinājums budžetam. Pelles jaunā darbavieta būs Turcijas IV līgā.
Uz jautājumu, kā tiks tērēta iegūtā nauda Armiins atbildēja pārliecināti un tālredzīgi.
Armiins: Nauda tagad noteitkti tiks krāta labam papildinājumam vai nu PG vai C/PF pozīcijā, ar ko sastāva komplektācija, būtu beigusies. Iespējams, jau pēc mājas spēles ienākumiem, tiks nopirkts kāds augstas klases spēlētājs. Naudu, kas paliks pēc sastāva nokomplektēšanas, esmu izvēlējies ieguldīt arēnā.
Ejot laukā no arēnas, žurnālisti ieraudzīja Zigmaru bikši - Mavericks#41 komandas, jauno saspēlnieku, kurš gāja uz treniņu. viņam tika vaicāts, kā viņš vērtē Pelles pārdošanu.
Zigmars Bikše - Ar Pelli bijām jau sadraudzējušies. Uzskatu, ka varēju no viņa ļoti daudz mācīties, lai kļūtu par labu PG. Pagaidām nejūtos, ka varētu ieņem pozīciju Pelles vietā sākumsastāvā, tāpēc ar interesi sekošu kluba meklējumiem transfēra listē. Sveicieni tev Balaz, no Latvijas! Žēl, ka nesagaidīji pirmo sniegu!:)

This Post:
00
203616.5 in reply to 203616.4
Date: 12/06/2011 10:10:07
Overall Posts Rated:
44
Kautk;ā biju palaidis šo sadaļu.! :D Bet baigi interesanti. :D varbūt kautkad arī uzcepšu kautko. :)

From: Armiins
This Post:
00
203616.6 in reply to 203616.5
Date: 12/07/2011 01:06:39
Overall Posts Rated:
231231
Uzvaru sērija sākusies?

Ar šādu domu, visi Mavericks#41 kluba fani, sāka pirkt vakar pārdošānā izliktās biļetes uz mājas spēli pret Tulamor vienību.
Vakar ļoti spraigā cīņā, cīnoties ar sāpīgām pretinieku sistām piezīmēm (kas, arī ietekmēja sodiņu precizitāti) Mavericks#41, tomēr izbraukumā spēja nosargāt vadību un ar 98-97 uzvarēja Thunderstix vienību. Neapturams bija Mavericks#41 jaunais pirkums Mattea di Nucci, kurš visas spēles, kuras aizvadījis klubā (3!) ir iemetis vismaz 30 punktus. Vakar Nucci snaipera roka savāca 31 punktu, kas bija gandrīz trešdaļa no komandas punktiem. Lielisks arī bija Marinkovič, un jāpiebilst, ka PG pozīcija nav viņa ampluā.
Pēcspēles preses konferencē atkal pie vārda, tika saukts galvenais menedžeris Armiins. Viņam uzdeva jautājumus par spēli, finansēm, un aktivitātem transfēra listē.
Armiins: Vakardienas spēle, bija ļoti laba. Gandrīz "iegrābos", jo teicu, lai komanda šo spēli, neuztver pārāk nopietni, bet pretinieks tieši otrādāk bija noskaņots ļoti agresīvi. Ar katru spēli progresējam, un spēlētāji viens otru, jūt arvien labāk laukumā. Ko mēs darām transfēra listē? Kā jau iepriekš minēju, meklējam labu PG vai C/PF. Tikko "nolaizījos", gar latviešu saspēlnieku (5191680), kurš pārdevās, bet tomēr nolēmu viņu nepirkt, jo viņš mūsu klubam būtu derīgs labi ja 1-2 sezonas, kad gan jau beigtu karjeru. Tāpat redzeslokā bija (7426657) , taču arī nebiju īsti pārliecināts, vai viņu mums vajag. Meklējumi turpinās, un ceru, ka uzvaru sērijai maiss ir galā. Beidzot arī izrāpjamies no pēdējās vietas konferencē.

This Post:
00
203616.7 in reply to 203616.6
Date: 12/07/2011 09:43:05
Overall Posts Rated:
118118
Treneru maiņa

Svētdien negaidīti White Tiger komandā notika treneru nomaiņa, bez jebkādiem paskaidrojumiem no pienākumiem tika atbrīvots 5LVL Igauņu speciālists, kā vēsta kluba vadībai tuvu stāvoša persona, no viņa tika gaidītas divas lietas – veiksmīga spēle līgā, kausā un trenēt jaunos spēlētājus, ja ar pirmo uzdevumu treneris daudzmaz tika galā, tad ar otro uzdevuma izpildi maigi izsakoties menedžeris nebija apmierināts. Jaunos ātrāk 4 LVL līmeņa treneris, tāpēc tika lemts par trenera maiņu. No Svētdienas oficiāli trenera amatā stājās par 50k lētākais grieķu tautības speciālists ar specialitāti „karjeras pagarināšana”. Specialitāte bija galvenais iemesls kāpēc komanda pieņēma tieši šo speciālistu, kā zināms komanda ir vairāki spēlētāju, kuriem vecums var traucēt rādīt labu sniegumu laukumā.
Vakar no rīta jaunais treneris ieradās Valmierā, iepazinās ar spēlētājiem un devās uz spēli pret pretējās konferences līdervienību Cements, spēle beidzās ar negaidīti pārliecinošu WhT uzvaru.
Neliels ieskats pēcspēles preses konferencē:
Treneris: Liels prieks, ka mēs šodien spējām uzvarēt, liels paldies spēlētājiem, kuri cīnījās par katru laukuma centimetru līdz spēles beigām. Šī bija man pirmā spēle kā White Tiger galvenajam trenerim, neesmu iepazinies visiem spēlētājiem personīgi, pat nevaru teikt, ka visiem zinu vārdus, tāpēc no sīkākiem komentāriem pa spēli atteikšos. Kluba vadība man jau paziņoja, ka šajā sezonā vairs kauss nav aktuāls un visi spēki jāvērš līgas virzienā tāpēc šodien spēlēja visi labākie, bet rīt uz laukuma izies rezerves.
Preses konferencē menedžerim bija jautājumi tikai par kluba nākotnes plāniem tāpēc neliels ieskats :
- Komandas vidējais vecums tagad ir 27 gadi, vai nevajadzētu kaut ko darīt lietas labā ?
Attack Beast (A.B.) - Pirmais solis jau tika veikts, treneris ar īpašu specialitāti, komandā aug divi jauni spēlētāji, uz kuriem komanda balsta nākotnes cerība, ieguldām draftā, lai nākošā sezonā būtu kāds 18. gadnieks.
- Kāda ir finansiālā situācija komandā ?
A.B. – Tā kā visu naudu glabāju zeķu atvilktnē varu mierināt, ka nekādas banku krīzes komandu neietekmēs. Līdz play-off beigām pirkumi plānoti nav, ja vien neizdosies pārdot ķīnieti. Pēc maniem aprēķiniem sezonas beigās zeķu atvilktnē sezonas beigās, ja nebūs pirkumu būs apmēram 1M, no tās pusi tērēsim arēnai, bet otru pusi C vai PF iegādei, jo apsolu, ka ķīnietim ši sezona Tīģeros ir pēdējā.

This Post:
00
203616.8 in reply to 203616.7
Date: 12/07/2011 18:31:37
Overall Posts Rated:
44
Tirgus iemēģināšana.

Klubs Sav3jie beidzot ir nolēmis iemēģināt roku tirgū. Visu mūžu klubam ir bijušas problēmas ar labu spēlētāju iegādi, tādēļ, tas ir darīts pēc iespējas retāk. Tagad kluba īpašnieks ir izdomājis jaunu turgus stratēģiju, un, ja tā būs pietiekami efektīva, tad ar to padalīsies arī ar jums. jo varbūt man viņa neizdodas, bet citiem izdodas un tad klubam no tā būs tikai zaudējumi.

Tātad, kluba īpašnieka komentārs:

nekad neesmu bijis labs spēlētāju savaņģošanā, bet vienreiz tam ir jāliek gals. Esmu apņēmības pilns iemācīties un atklāt tirgus noslēpumus, lai beidzot mans klubs sāktu attīstīties. Pēdējās 4 vai 5 sezonas esmu palicis vienā līmenī un nu tam beidzot ir jādara gals. Manuprāt, visgrūtāk tirgū ir nopierkt SF pozīcijas spēlētāju, kurš atbilstu kluba prasībām un reizē arī katrā spēlē parādītu pietiekami labu reitingu. Tādēļ mans pirmais upuris šajā eksperimentā būs kluba pamata SF spēlētājs Onofre Madariaga, kurš jau ilgāku laiku, kurš 13 sezonā tika iegādāts par ļoti, ļoti lielu naudu un savas cerības tā īsti arī nav attaisnojis. tiesa, viņš visu laiku ir bijis viens no kluba atslēgas spēlētājie, taču par tādu naudu jau sen bija iespējams iegūt ko labāku. Protams, bez viņa klubs nebūtu šādā pozīcijā kā ir tagad, bet pirmie kucēni ir jāslīcina un šoreiz, diemžēl, tas ir viņš.
Tirgus ir mainijies par 180 grādiem pēdējo sezonu laikā. Esmu to visu palaidis garām un, nesekojot jaunākajām tirgus tendencēm, komandas ar kurām agrāk biju līdzīgos spēkos, tagad jau ir daudz, daudz advancētākas par mani. Negribu vēl īsti atklāt kādus spēlētājus meklēju, jo tas tikai uzsistu viņu cenas, tādēļ jums atliek tikai gaidīt un cerēt, ka man viss izdosies. Gribu uzsvērt, ka nekur ar Onofre Madariaga aizstātēja meklēšanu klubs nesteidzas, jo priekšā ir spēles pret vājākiem pretiniekiem un tajās komandai pastiprinājumu vēl nevajag. tieši otrādi, šīs spēles klubam dos papildus finanses lai būtu vieglāk iegūt jaunu SF. Vēlat man veiksmi šajā haizivs akvārijā. Centīšos iegūt labāko SF kādu vien ir iespējams iegūt. Veiksmi arī Onofre Madariaga turpmākajā karjērā, jo neskatoties uz viņa vecumu, viņš vēl var paplosīties kādā zemākā līgā.!

This Post:
00
203616.9 in reply to 203616.8
Date: 12/14/2011 01:08:39
Overall Posts Rated:
231231
Buzzerbeater metienu izpilde

Pēcspēles preses konferencē, ļoti dusmīgs par sava trenera darbībām pēdējās mača sekundēs pret BK Tline bija Mavericks#41 kluba menedžeris Armiins. atgādināsim, ka šajā spēlē Mavericks#41 ļoti dinamiskā un spraigā cīņā piekāpās BK Tlinei ar rezultātu 100-102. Jāsaka, ka pēdējās sekundēs tieši Mavericks#41 klubam bija divas lieliskas iespējas izraut pagarinājumu vai uzvaru.

Armiina komentārs žurnālistiem: Esmu ļoti sašutis par trenera darbībām pēdējās mača sekundēs. Uzskatu, ka tas ir ļoti nekorekti pieprasīt lielu algu, bet tajā pašā reizē, nepildīt savus pienākumus pēc labākās sirdsapziņas. Jāatzīst, ka trenera krēsls ir mazliet sašūpojies, bet pagaidām vēl kājas tam nelūzt nost.
Žurnālisti: Kas tieši mača galotnē izraisīja jūsu sašutumu?
Armiins: Kā jau visiem lieliski zināms, mača galotnē grūtus un svarīgus metienus uztic komandas līderim. Treneris, gan ņema pārtraukumus, lai pēdējās sekundēs, būtu jauka taktiska izpēle. Komandas fani un arī es, gaidijām, ka metienu izpildīs di Nucci, Zandarts vai Marinkovic. Vēl pieļaujams būtu Eaton metiens, bet katrā ziņā ne jau 19 gadīga saspēlnieka metiens. (Zigmars Bikše) vai Dejie metiens. Jāatzīst, ka tieši šie 2 minētie spēlētāji "centās" uzņemties līdera lomu, un diezgan prognozējami aizmeta garām izšķirošos metienus, kas maksāju mūsu klubam uzvaru. Jāatzīst, ka bikše ir vēl jauns, un tas dara savu - bieži gribas no sevis izspiest vairāk, nekā iespējams, kā tas redzams arī šajā komandā, bet par Dejie pieredzi nevarētu sūdzēties, un bija skaidrs, ka ne jau viņš ir labākais snaiperis komandā.
Žurnālisti: Kas sagaidāms no spēles pret PRIMA unt. vienību?
Armiins: Viennozīmīgi sagaidāma uzvara. Ja šajā mačā uzvara netiks izcīnī'ta par 100% paziņoju, ka treneris tiks atlaists. Jā, tas ir ultimāts, bet dažreiz lai sasniegtu rezultātus, ir nepieciešami pamudinājumi. Kā labo ziņu varu paziņo to, ka ja tiks izcīnīta uzvara, treneris pirmdien saņems algas pielikumu.:)

From: Armiins

This Post:
00
203616.10 in reply to 203616.9
Date: 12/19/2011 07:55:33
Overall Posts Rated:
231231
Transfer war is over!

Tā, kliedza Mavericks#41 fani, kad uzzināja, ka menedžeris Armiins, par rekordlielu kluba summu (500 tūkstošiem) nopirka, vāciešu garā gala spēlētāju Torben Landwust - (10715081). Vācietis iepriekš spēlēja šveices II līgas komandā, taču tagad tas kļūdams par visapmaksāto spēlētāju Mavericks#41 kluba rindās, spēlēs Latvijas III.10 līgā.
Armiina komentārs - spēlētājs ir labs viennozīmīgi. Ir gan arī savi mīnusiņi, 'taču ceram, ka savu statusu sākumsastāvā Torben pierādīs. Ļoti ceru, ka krietni uzlabosies kluba atlēkušās bumbas, kas pagaidām nav pārāk daudz. Ar šo darījumu kluba meklējumi tirgū, ir beigušies. Spēlētāji tiks pirkti, tikai tādā gadījumā, ja varēs būtiski uzlabot komandas spēli, un maksās ļoti lēti. Mavericks#41 ir tagad arī atvēris, fanu klubu Vācijā, kur ir ļoti daudz Torben atbalstītāju.

This Post:
00
203616.11 in reply to 203616.10
Date: 01/03/2012 06:50:58
Overall Posts Rated:
118118
Jaunajā gadā kluba vadība izdarīja ļoti drosmīgu vai ne pārāk gudru rīcību, kāda tā būs redzēsim pēc pāris nedēļām. White Tiger iegādājās amerikāņu uzbrūkošo aizsargu, kuram par galveno uzdevumu tiks virzīts pretinieka labākā spēlētāja neitralizēšana. Šis spēlētājs būs jau otrais amerikānis komandā, līgums ar viņu parakstīts uz diviem gadiem, un šajā laikā paredzams, ka viņš daļēji pildīs arī saspēles vadītāja funkcijas jo no komandas aizgājis jaunais Ramons Birkāns (23004999), par galvenajiem iemesliem komandas menedžeris min, ka spēlētājs nav trenējies, astoņu nedēļu laikā tikai četri skili, varbūt dažiem tas liktos normāli, taču ja blakus noliek jauno lietuvieti Denisu Žitinsku, tad menedžerim nav ne mazāko iemeslu paturēt Ramonu. Līdz ar šo darījumi tirgū no White Tiger puses beidzas un vairāk pirkumu netiek prognozēts.
Intervija ar tikko atbraukušo jauno amerikāņu spēlētāju – (2895661)
Kas būs jūsu galvenais uzdevums komandā ?
Nemest garām grozam, padarīt par nevarīgiem bērneļiem pretinieka labākos mazos spēlētājus un protams palīdzēt komandai uzvarēt.
Jums ir 33. gadi, vai tas netraucēs šos uzdevumus veikt ?
Komandu vada treneris , kurš specializējies darbam ar veciem spēlētājiem kā mani, takā šajā sakarā problēmām nevajadzētu būt.
Kā Jums patīk Latvija ?
Ļoti auksts, bet līdz šim man Latvija asociējās ar sniegainu zemi, Fredijs stāstīja, ka pagājušo ziemu sniega, šeit bijis vairāk, tāpēc esmu nedaudz vīlies.
Interviju par jauno komandas biedru sniedza arī komandas kapteinis Fredijs Vilburs (21122625)
Ko domā par jauno komandas biedru ?
Nu nezinu vai bija prātīgi pirkt spēlētāju, kurš kādreiz jaunībā pulcēja romiešu centirions, un kuram pieceļoties no krēsla birst pamatīga kaudze smilšu, bet viņam ir visas iespējas pierādīt, ka viņš joprojām var spēlēt labu basketbolu.
Kā nosvinēji jaungadu ?
Sākām svinēt jau uzreiz ģērbtuvē, kad bijām uzvarējuši Drakonus, tā kā nemaz neatceros īsti kur atrados 24:00.
Kādas prognozes šim vakaram ?
Uzvara, nekas cits mani šovakar neinteresē kā uzvara, šis pretinieks ir interesants, un noteikti vienīgais no trim līderiem, kuru varam uzvarēt tāpēc, lai neviens no pretiniekiem uz žēlastību necer.
Pretinieku menedžeris arī bija izteicies ka tēmē tikai uz uzvaru un izpētīs WhT pilnībā, ko vari teikt šajā sakarā ?
Varu tikai teikt, ka šodien būs interesanti un Attack Beast pačukstēja, ka šī arī viņam ir īpaša spēle, jo spēlēt pret menedžeriem kuri piedalās diskusijās ir divtik interesanti, tāpēc novēlu pretiniekam veiksmi, bet divtik lielu mums ! ! ! Izdevušos 2012. gadu novēl White Tiger.