BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Election Rules

Election Rules (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: beks_ns
This Post:
00
191335.2 in reply to 191335.1
Date: 07/26/2011 05:38:02
Overall Posts Rated:
112112
Oficijelna pravila za izbor selektora A reprezentacije

Korisnici mogu da se kandiduju sano za jedne izbore i to moze biti za bilo koju drzavu, znaci ne samo za izbore u svojoj drzavi.

Pobednik ce biti izabran glasanjem BB korisnika. Korisnici mogu da glasaju samo za kandidate u svojim zamljama.

Ocekivano je da na forumima bude rasprave o kandidatima na izborima. Pre druge runde izbora, bice dozvoljene samo dve teme o izborima na forumu. Jedna tema ce sadrzati samo govore kandidata na izborima; u drugoj temi ce biti dozvoljena otvorena rasprava. Svaka diskusija o izborima koja se vodi van ovih tema, je zabranjena. Kandidati koji se budu reklamirali preko BB-maila ili na drugim forumima bice diskvalifikovani.

U 6 ujutru po Centralno-Evropskom vremenu, tri dana pre zavrsetka izbora, izborna lista kandidata ce biti suzena na pet kandidata sa do tada najvecim brojem glasova (plus oni koji su po glasovima izjednaceni), plus svi koji imaju najmanje 5% od ukupnog broja glasova. Nakon toga niko nov nece moci da se kandiduje na izborima.

U preostala tri dana svi kandidati koji su prosli cenzus ce moci da imaju po jednu (i samo jednu) temu za svoju kampanju.

GMovi mogu da se kandiduju na izborima, BBovi ne mogu da se kandiduju. Jedan korisnik ne moze da bude selektor A i mlade reprezentacije u isto vreme. GMovima nije dozvoljeno da moderiraju teme koje se ticu izbora u kojima i sami ucestvuju.

Selektor se bira na 2 sezone. Prva sezona se sastoji od kontinentalnih takmicenja, a u drugoj sezoni je svetsko prvenstvo.

U skladu sa zahtevima korisnika, popularnost selektora se prikazuje na stranici reprezentacije. Razmatramo mogucnost da dozvolimo korisnicima da smene selektora koji izgubi podrsku korisnika i time izgubi prednosti koje mu donosi mesto selektora.

Mozda vam se cini da su ova pravila veoma stroga, ali su osmisljena da bi izbori protekli u najboljem redu i kako bismo izbegli problematicne situacije. Nepostovanje ovih pravila kao sankciju moze da ima odstranjivanje iz izbora, kazne u samoj igri ili, u ozbiljnijim slucajevima, zabranu pristupa sajtu. Molimo vas da izbori i rasprave budu fer i korektni prema svim korisnicima, a sve u duhu BB igre i BB zajednice