Heh , niestety przyszły taaakie czasy , że nie wygrywa ten (ta) co coś potrafi ale zwycięzcami są ci co są medialni lub też pasują do głosu ogółu w sensie ........ o właśnie na danym przykładzie w takim sensie , że ci wszyscy siedzący w PZPNie ( nie wiem na jakiej zasadzie kto tam jest od czego) wybrali najlepszą opcję dla ogółu przy rozumowaniu iż tym ogółem jest społeczeństwo (w dobie internetu i różnych ankiet widać wiele), a jest to równoznaczne z "kasą" tak ogólnie w wielu różnych przypadkach poprzez jakiekolwiek aspekty w które nie będę się zagłębiała. To taka polityka w innym słowa znaczeniu mając na myśli strukturę , a że o polityce itp. tematach się nie dyskutuje to nie ciągnę dalej choć można w nieskończoność :P
A na marginesie to mogę również dodać , że co do pani Pyrzalskiej , założyć się jestem skłonna , iż tym prezesem zostanie bo ma ku temu zadatki poprzez ........... i tu dopowiedzieć raczyła bym sobie samemu :)))
O Bońku to po pierwszym potknięciu reprezentacji będą krążyć różne zdania i jestem przekonana , że pierwsze tzw. ploteczki będą związane z tym iż bierze dużą kasę nic nie robiąc i był lepszym piłkarzem niż jest teraz prezesem a jak był, tak jest wielki "syf" . Niestety taka mentalność Polaków , którzy wyżej celują niż mierzą , a ich ambicje i poczucie wielkości przekraczają stan rzeczywisty i jego granicę . Zwycięzcą nie jest się zawsze jak można nie być nim nigdy więc cieszmy się z tego co mamy oraz doceniajmy małe sukcesy.
PS. To kto się zakłada o prezesurę Pyrzalskiej ?? Tylko żeby nie było , iż nie będzie go w BB za 5 lat :P
PS.2 Według moich spostrzeżeń to na prezesa by się nadawał ten bankowiec , tylko nie wiem jak on się nazywał . Myślę że on by tam najwięcej wniósł "dobrego"