Добредојдовте во BuzzerBeater!

Најголемата менаџерска кошаркарска игра во светот

Дали го имаш она што треба за да бидеш најдобар?

BuzzerBeater е online кошаркарска симулација во која играш против други менаџери од цела планета. Играј еден против друг и труди се да победиш со твојата стратегија и статистичка анализа. Играј фантастична кошарка и креирај познат бренд.

nba basketball championship game

Однесете го тимот до врвот на лигата.

потоа продолжи понатаму BuzzerBeater да ги победуваш менаџерите од цел свет. Без исклучоци. Без предавање. Само ти и уште 13451 противници кои ќе посакаат ништо помалку туку да те избркаат од салата.

basketball simulator predictor

Реална кошаркарска акција.

Играјте ја најнапредната кошаркарска симулација во светот. Гледајте ги натпреварите во живо со најтехнолошкиот прегледувач.

manage my basket team

Ти си Менаџер.

Ти ги одбираш играчите, ги тренираш и им кажуваш како да играат. Сакаш поголема сала? Изгради ја. Сакаш да драфтуваш суперѕвезда? Се е во скаутирањето. Ти ги донесуваш одлуките и ти си задолжен за се!

BuzzerBeater никогаш не спие, па зошто да спиеш? Зачлени се за да играш против најголемите кошаркарски менаџери во светот. И еј... бесплатно е!

Тура низ Сајтот

01

Изгради го Тимот

 • basketball gm game Како менаџер на кошаркарски тим, дадена ти е група на играчи.
 • sports general manager game Секој играч има уникатни вештини и можности
 • nba gm game Купи, Продај, Драфтувај и тренирај ги играчите за да го подобриш тимот.
basketball gm roster management
world strategy game
02

Скаутирај ги противниците

 • fantasy basketball league Натпреварувај се во лига со 15 други корисници
 • fantasy basketball manager Секоја сезона, најдобрите тимови се пласираат во посилна лига
 • pro basketball manager Води го твојот тим до врвот на Дивизија I
03

Намести ја Поставата

 • basketball stars depth chart Одбери ја стартната постава, замените и резервите за секој натпревар
 • basketball strategy simulation Одбери напад и одбрана базирана на предностите и слабостите на твојот противник
 • game results highlights boxscores Твоите одлуки го определуваат крајниот резултатот на натпреварот!
best basketball coaching tactics
nba game simulator
04

Гледај ги натпреварите во живо

 • stream games live Игрите се прикажани во живо во ESPN-стил со коментар во боја
 • watch game predictions Погледни Примерок на Натпревар!
 • basketball scoreboard standard Види како твоите одлуки се рефлектираат на играта
05

Меѓународни натпревари

 • online international basketball manager Придружи и се просперитетната меѓународна заедница на љубители на кошарка
 • basketball tournament ranking simulator Учествувај во турнири, пријателски мечеви и приватна лига со членови од цел свет
 • olympic basketball games Следи го Националниот тим на твојата земја. Дали твојата суперѕвезда ќе одиграе како што Знае?
euroleague march madness tournament bracket