973 online at 16:14:37

BuzzerBeater Forums

Poland - IV.58 > Sezon 62

Sezon 62

Set priority
Show messages by
This Post:
00
320288.2 in reply to 320288.1
Date: 9/5/2023 3:31:16 PM
BC Lake Wolves
III.1
Overall Posts Rated:
00
Siema!

Ktoś chętny na awans w tym sezonie? Pozdrawiam i życzę przyjemnego grania!

This Post:
00
320288.3 in reply to 320288.2
Date: 9/6/2023 4:03:49 AM
Overall Posts Rated:
11
Cześć

W zeszłym sezonie Było gorzej i chwalili absolutnie zdominował naszą ligę, awansował i okazuje się, że to za mało, żeby tam grać jak równy z równym, aktualnie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli. Dla Amatora Kiełpino 4 liga jest idealna, żeby się powoli rozwijać i podnosić poziom zawodników.

Co do poziomu ligi, szkoda, że niektóre drużyny od nas zostały przeniesione do innych lig jak np. Axus. Obawiam się, że poziom spadł o czym świadczą dwa boty na miejscach playoff. Nie jestem pewny czy poza naszą trójką ktoś jeszcze faktycznie gra w naszej lidze.

Panowie, miłego grania i powodzenia w bezpośrednich starciach.

This Post:
00
320288.5 in reply to 320288.4
Date: 9/6/2023 1:06:35 PM
BC Lake Wolves
III.1
Overall Posts Rated:
00
Cześć,
Ja w tym sezonie jeszcze sobie odpuszczę także z tego co czytam masz autostradę do 3 ligi :) do finału natomiast będzie walka! O awans postaram się w przyszłym sezonie, teraz jeszcze chcę trochę rozbudować wszystko i wyszkolić kilku młodych graczy.
Co do mojej przeszłości w BB to grałem kiedyś już jakieś 15/20 sezonów temu i dotarłem nawet do środka 3 ligi :)

Pozdrowionka!

This Post:
00
320288.6 in reply to 320288.4
Date: 9/6/2023 2:29:45 PM
Overall Posts Rated:
11
Cześć,
Ostro pojechałeś, mój center nauczy Cię dyplomacji :)
Niestety entuzjazm szybko spada, co jest bez sensu trochę, żeby go wykorzystać trzeba grać mecze codziennie.
Grałem dawno temu w okolicach 20 sezonu kiedy w 6 ligach bylo tylko kilka botów. Dużo graczy odeszło, a sama gra wydaje mi się, że jest dla dziadersów, nie wiem czy 18 latek chętnie by się tu bawił.
Hubsoniuszu, nie gram o awans, ale zrobie co w mojej mocy, żeby grać w finale play off. Najwyżej w samym finale z bc lake sprawdzimy co w przypadku gdy dwie drużyny dadzą walkowera, bijąc się o nieawans ;)

This Post:
00
320288.8 in reply to 320288.7
Date: 9/8/2023 1:51:32 PM
Overall Posts Rated:
11
Wejdę w rolę :)

Historia świata uczy, że to doświadczenie jest więcej warte niż radosne podskoki chłoptasiów. Dziś jest dzień, w którym Amator zmienił się w Pogromcę Kiełpino (niestety nie zmienię nazwy, bo już mnie nie stać). Wiedz, że do drużyny spod znaku Kawii Domowej przyjedzie dwunastu fantastycznych zawodników. Zmienimy tą Immortals Arenę w zwykłą klatkę, w której jest miejsce Kawii. Będzie kocioł, a wiedz, że to nie są te same chłopaki, których widziałeś w poprzednim sezonie, teraz to prawdziwe gryzonie ;) Jeśli pamiętasz jaki popłoch w poprzednim sezonie robił Bernie Diano to niech o potędze Amatora świadczy fakt, że Bernie zacznie mecz na ławce. Nawet jeżeli jutro Amator nie wygra, to ziarno zostało zasiane, a plony będziemy zbierać w najbliższych tygodniach. Zastosuję jeszcze psychologiczną sztuczkę, proponuję przewidywanie, że zaatakujemy spod kosza.

Chłopaki z Kiełpina chcą mięsa, nie wiem na ile najedzą się Kawią, ale lepszy rydz niż nic.

Powodzenia i mam nadzieję wyrównanego spotkania :)

This Post:
00
320288.10 in reply to 320288.9
Date: 9/9/2023 1:38:00 PM
Overall Posts Rated:
11
Po takim upokorzeniu, które obnażyło wszystkie błędy i słabości Amatora, nadszedł czas na zmiany. Nowy menadżer wraz z nowym trenerem postawią na młodzież, jakościowe szkolenie i cierpliwość. Drużynie The Cavy Squad życzymy awansu, a wszystkim innym dobrej zabawy. Widzimy się w sezonie 70 z potężnym Amatorem!!!