BuzzerBeater Forums

BB România > NT Sezon 57-58

NT Sezon 57-58

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
22
314833.1
Date: 05/11/2022 07:02:21
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
am deschis cu intarziere acest thread din cauza unor provocari in lumea reala/viata personala, unde catzelul in numele caruia folosesc acest alias s-a confruntat cu probleme de sanatate majore. dar acum e un pic mai bine si mi-am putut aloca timp sa si scriu, nu doar sa gestionez nationala.

analiza fata de sezoanele anterioare va fi vizibil scurtata iar detaliile vor fi din ce in ce mai putine. jucatori care acum 10 sezoane abia erau draftati au ajuns la maturitate si in curand vor ajunge si la apogeu in cursul acestui mandat. 10 sezoane isneamna 3 ani, ani in care s-au risipit milioane pe antrenori facilitati si sacrificii de performanta de club in beneficiul antrenamentului. pe aceasta cale multumesc ca intotdeauna userilor fara de care acest efort nu era posibil. pornind de la starstr3k(edward) si jokeru (radu) care m-au ajutat in procesul de identificare, extractie si formare al jucatorilor.

pentru urmatoarele 3 sezoane ei vor duce in carca grosul lotului si dpv financiar urmand ca pe parcurs jucatorii si mai buni sa fie finalizati ca sa putem forta performanta maxima pentru noi ca comunitate.

intre timp, jucatori precum cei crescuti de Remus Tudor si restul au timpul necesar sa fie dezvoltati la maxim si finalizati la 29 de ani, nu prematur la 26 sau 27.


astea fiind zise, din lotul actual, cu mici exceptii de jucatori transferati recent pt a ajunge la echipele capabile sa ii sustina, aproape tot ce avem e invizibil pentru adversari. vorbim de jucatori care oricum n-au defecte, firesc la acest nivel, dar nici adversarii n-au cea mai mica idee despre care sunt plusurile. astfel, faptul ca putem tine jucatorii departe de transfer list ca sa nu fie adaugati in baze de date e un avantaj mic dar care va conta in timp. poate 1% in economia tactica a jocului, dar e ceva ce avem, nu ceva ce ne afecteaza.

avem mare parte din lot tinut in brate de useri care dau game shape si juc cu stamina maxima, adica cu adv potential maxima, iar asta se simte. nu jucam degeaba.

astea fiind zise, sezonul 57 ne prinde fara batrani in lot desi recunosc ca mi-ar fi priit sa am macar inca un pivot in lot. nu pt tot sezonul dar macar pt primele meciuri. am evitat complet fiasco-ul care se rpefigura acum 5 sezoane cand nu aveam pivoti. am facut compromisuri doar acest sezon cu cativa juc sub 100k salariu dar fiind specialisti pe aparare si aruncare salariul e oricum inselator, dar va asigur ca sunt ce trebuie. per total tot lotul e foarte crescut pe skills si urmeaza o explozie de salarii si skill principal pe linie sezon de sezon. cel mia scazut tsp e 128 la juc tineri. anul viitor n-o sa avem nimic sub 140. avem secundare mai mari la NT decat principale la juc de RBBA. samd...

cat despre euro. din pacate suntem cam cu un sezon in urma adevaratei performante. dar aici e sarcina mea ca selectioner sa aduc plus valoare tactica, fapt care s-a intamplat deja in primele meciuri, ca sa putem scoate o calificare la euro

fara sa dau prea multe detalii despre cum ne vom pozitiona tactic meci de meci si in perspectiva doar am sa semnalez ca tintim prezenta la euro, un turneu de consolare extrem de reusit la anul, ca sezonul 59 sa ne prinda cu sanse pe hartie la o semifinala euro.

din nou multumesc celor care muncesc din greu. asemenea si celor care ne sprijina. urmeaza lucruri bune. promit ca voi reveni cu updates post meci doar daca e necesar si cu detaliere exhaustiva a ce se va fi itnamplat odata ce se termina grupele.

succes si hai Romania!


From: cristian12

To: Otis
This Post:
00
314833.2 in reply to 314833.1
Date: 05/11/2022 17:19:13
sighet united
II.4
Overall Posts Rated:
4848
Second Team:
Marmatia
mult succes!

From: rr

To: Otis
This Post:
22
314833.3 in reply to 314833.1
Date: 05/12/2022 14:38:13
Pandurii Targu Jiu
II.3
Overall Posts Rated:
99
Second Team:
Pandurii Targu Jiu II
Multă sănătate, Otis! Doamne ajută pentru o recuperare rapidă

From: Otis

To: Otis
This Post:
22
314833.4 in reply to 314833.1
Date: 05/23/2022 15:08:13
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
multumesc tuturor pentru urarile si gandurile de bine. le am apreciat si apreciez in continuare sprijinul personal din partea comunitatii. probabil ca mai multe detalii voi oferi odata ce vom avea si performanta la nivel mondial la care speram.
ca update inca mai traieste catelul, dar pe terminate.

cumva in acelsi ton am avut azi meciul cu lituania. le-am impus respect fortandu i sa si umple ultimul slot din lot din lipsa de forme. nu puteau juca normal fiindca pastrea entuziasm pentru turneul final asa ca am jucat cu un avantaj pe consum de entuziasm. nu e niciun secret. am jucat normal vs tie.

astea fiind zise, diferenta a fost f mica. un ghici partial ne-ar fi apropiat si mai mult. sigur ne-ar fi ajutat in partea in care am avut rezervele pe teren. de dublu ghici n-am ce sa zic. era prea frumos. dar nu asa se joaca jocul. intr-un meci care pe care n-am ales sa ne risc sa risipesc sansele inca din primul minut. cu finlandezi va fi altfel. va fi CT vs CT, ca vad si ei ce putem si n-are sens sa ne dea normal. pt noi campania se termina fara victorie contra lor. ramane sa vedem cum pe care surprinde. ma astept la un meci cu multa ghiceala si bambilici. va fi cum va fi.

cat despre lituanieni, loc 3 mondial, lot cu adv misto. respect total pentru ceea ce fac. nu suntem acolo dar nu suntem departe. probabil ca mai intelept era sa sacrificam meciul dar la sanse de victorie 30% merita riscat nu doar pt rezultat.

asa ca tin din nou sa multumesc inainte de tuate lui edward care tine in carca formele nationalei aproape de unul singur cat si pentru ideile tactice. de asemenea lui radu ca si el a pus osul si ne-a tinut in apropierea lor. avem motive de bucurie.

urmeaza vremuri si mai bune, asta e clar. nivelul de crestere e mai ridicat decat nivelul de scadere al batranilor. iar sezonul viitor va aduce o mare deblocare tactica. asa ca ne vom apropia si mai mult de varful jocului.

sanatate, ganduri bune si hai romania.

From: Starstr3k

To: Otis
This Post:
11
314833.6 in reply to 314833.4
Date: 05/24/2022 02:59:40
B.C Steaua Bucuresti
II.1
Overall Posts Rated:
9797
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Iti urez multa sanatate, stiu ca ultimele saptamani au fost foarte grele pentru tine. Nu este deloc usor sa vezi cum iti pierzi un prieten, chit ca este unul necuvantator.

M as fi bucurat sa obtinem o victorie aseara pentru ati mai creste moralul, dar si simplul fapt ca suntem atat de aproape de o mega nationala este imbucurator.

Multa sanatate si succes!

From: Otis

This Post:
33
314833.7 in reply to 314833.6
Date: 06/05/2022 05:08:20
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
multumesc din nou pentru sprijin. a fost o perioada grea soldata cu pierderea prietenului in cauza. daca o sa ajung sa punctez cu un trofeu international, lui il voi dedica, dar dupa s-a vazut deja, nu prea curand.

in ceea ce priveste parcursul nationalei nu sunt multe de zis. contra lituaniei, nr 3 mondial, in conditii apropiate normal vs tie aproape ca i-am batut. calificarea din pacate a fost ratata contra finlandei. nu voi arata cu degetul la greseli fiindca castigam impreuna si pierdem impreuna, dar o victorie era pe deplin posibila daca nu unul din titulari nu disparea peste noapte de pe fata planetei. mi-am imaginat ca doar e accidentat, dar in esenta userul care a gresit va fi mai atent pe viitor.

va fi greu sa scoatem la liman ultimele meciuri cu entuziasm efectiv pulbere dar vedem ce face. daca nu ca rank, macar ca experienta am castigat foarte mult. echipa nationala e deja puternica, avem titulari top level cu stamina, suntem si ridicati de faptul ca avem nucleul concentrat in 1-2 echipe iar asta ne a aratat cum ne vom comporta cand urmeaza campaniile cu adevarat grele.

in orice caz, in urma celor discutate cu stafful, ne-am decis sa ne mentinem pozitia initiala de a nu accelera ascensiunea jucatorilor noi la NT si sa fie gata. pot declara fara emotii ca in 2 sezoane jucam euro. ramane doar sa vedem cum ne vom descurca in sezonul urmator, in consolare, unde rezultate bune sunt necesare pentru a asigura o campanie de calificare mai accesibila.

From: Otis

To: Otis
This Post:
33
314833.8 in reply to 314833.7
Date: 06/14/2022 00:46:18
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
sfarsit de campanie de calificare.

am terminat cu acelasi numar de infrangeri cu echipa care a prins euro. respectiv 2.

intr-o oarecare masura am avut destinul in mainile noastre. lipsa de forma pe 1 titular contra finlandei ne-a costat calificarea iar starea generala a bancii plus jocul conservator ne-au ratat oportunitatea contra locului 1.

meciul cu scotia a fost unul lipsit de istoric. cu entuziasm scazut am facut fata cu bine, dovada ca singurul traseu de consumare al entuziasmului a fost fix cel pe care l-am folosit. ratingul ofensiv pe motion e imbucurator. treptat crestem si acolo.

realitatea e ca in momentul de fata nu avem pe merit echipa de euro , ci doar circumstantial. dar fata unde eram acum 6-8 sezoane....e diferenta mare. doar 12 tari merg la euro. asa...la o evaluare cinstita suntem in plaja 10-16. in iar la euro nu toti ajung la fel. daca dai 2 CT in calificari acolo ajungi carne de tun. altfel, prognozele noastre e ca ajungem fara sa dam CT la euro.

scoutingul deja a inceput. progresul e remarcabil. restul sezonului si urmatorul sunt punctele cheie. nu pot sa descriu cat de fericit sunt ca am ajuns in acest punct. astept cu mare interes consolarea. rankul de acolo ne-ar ridica suficient in clasament incat sa avem un adversar de calibru in minus in urmatoarea campanie.

multumesc din nou tuturor antrenorilor, dar in special lui starstr3k care *aproape* de unul singur a tinut nationala in picioare cu stamina si forma maxima in fiecare meci. astea fiind zise, sa ii tinem pumnii pentru parcursul in B3 unde practic joaca cu RO nt pe teren


din nou multumiri celor care antreneaza si celor care strang din greu bani pentru marea risipa ce va urma odata ce toti incep sa sara de 200 si 250k. lucrurile continua sa mearga in sus. sa ne vedem cu bine sezonul urmator.

hai Romania!

From: viespe

To: Otis
This Post:
22
314833.9 in reply to 314833.8
Date: 06/14/2022 04:13:11
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
2121
Felicitari Otis!

From: rr

To: Otis
This Post:
11
314833.10 in reply to 314833.8
Date: 06/15/2022 08:42:45
Pandurii Targu Jiu
II.3
Overall Posts Rated:
99
Second Team:
Pandurii Targu Jiu II
Felicitari, Otis!

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
314833.11 in reply to 314833.1
Date: 07/15/2022 14:06:53
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
fiindca am avut mai mult timp liber m-am decis sa scriu de pe acum despre lotul nationalei, in pregatirea turneului de consolare de sezonul urmator.

sezonul 57 a fost deosebit prin prisma faptului ca 6 juc si un pic au fost la aceeasi echipa, dupa ce au primit toti stamina maxima iar saptamana de saptamana primeau antrenament de gameshape, astfel NT a jucat la maxim pe teren, cu o exceptie notabila care ne a costa calificarea, insa acum acea perioada s-a terminat, pt moment. jucatori de tranzitie odinioara crescuti in disperare pentru a nu vedea nationala cazand in cap au ajuns la maturitate iar tot ce am crescut de la 18 ani au ajuns sa fie jucatori aproape maturi la 26-27 de ani.

faptul ca intram in epoca de aur si ne apropiem de apogeu e dat de faptul ca acei jucatori vor mai primi inca 2 ani de antrenamnt. adica pana la 28 inclusiv, pana sa guste stamina care ii va face fiare. in conditiile date de timp si spatiu, sezonul care urmeaza este unul de acomodare fiindca deciziile de dezvoltare au fost luate cu aspiratii elite, dar si cu scule cu care avem mica experienta la acest nivel. vom avea oscilatii de meciuri unde putem parca 120p iar apoi cu adversar de acelasi calibru sa ne oprim doar la 70p.

dar si asa, jucatorii mentionati aici vor fi cu certitudine NT, cei care sunt pe picior de plecare vor fi mentionati din timp, in asa fel incat cine bideaza pe ei sa nu aiba vreo proiectie falsa respectiv ca vor cumpara o piesa NT de 1-2-3-4 sezoane.



altfel, certitudinile ca prezenta in lot sunt urmatoarele, grupati pe zone, nu pe pozitii, ca sa nu fim prea detaliati, in ordinea importantei.
exterior: Iancu, Traistaru, Preda, Raducan, Ilie
SF: Cojocaru, Gheorghe,
pe interior : Vilenchik, Ganescu, Stef, Voinescu, Ciubotaru, Bolgiu

vorbim de 13 jucatori de baza. 2 bosorogi care sigur vor juca (campean si vasile) si alte 3 pozitii ocupate in functie de nevoile de moment, unde jucatorii in sine nu justifica ocuparea unei pozitii full time.

din ce avem aici, cel mai slab combo de guard ID/SB e 22, iar pe interior nimeni n-are aparare exterioara sub 16. s-a muncit 3 ani calendaristici ca sa ajungem aici si inca tragem si rezultatul e deosebit, acum doar trebuie toti sa exploideze salarial la 250k bucata.

astea fiind zise, jucatorii cu viitor scurt sau la NT sunt urmatorii:
cristi Campean (35) va fi in lot doar pe durata turneului. indif cat de agresiv va scadea, e dezvoltat la maxim si va lua din presiune de finalizare a celor tineri. orice o fi, el nu prinde finalul de sezon in lot.
Sorin Vasle(33) de facto back up PG pentru inca un sezon. orice scadere de skill va fi fatala, iar intr-un sezon alternativele pe guard cu JR vor fi imense. iar la 34 de ani doar va manca un loc in lot. ca si altii, ramane pe lista rotativa de solutii in caz de urgenta.
Iulian Miu (30) va iesi din lot fiindca nu a fost dezvoltat la maximum iar cei tineri au crescut extrem de repede.
Bujor Albulescu (30) va ramane in lot fiind mai pretabil pe SF unde n-avem lotul finalizat. atat el cat si miu sunt foarte valorosi la club, dar la NT deja nu vor putea concura cu salariile de 200k conform standardelor noi
Alin Dinu (30) un jucator deosebit de bun pentru club, dar la cat de mica e apararea, nu reprezinta o solutie atractiva pentru lot. poate fi adus ca jucator surpriza dar in principiu e doar la cateva antrenamente distanta pt cei tineri de a fi dat uitarii
Stefan Matei (30) fost jucator NT, asemenea neterminat, cu certitudine nu va reveni in lot siva fi chemat doar daca sunt scaderi masive de forma iar el e in forma maxima




Last edited by Otis at 07/15/2022 14:11:55