BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
308414.118 in reply to 308414.117
Date: 05/09/2021 09:47:20
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Επίσης

This Post:
44
308414.119 in reply to 308414.118
Date: 05/16/2021 10:27:14
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
Ξεκάθαροι μπλε, θολοί... κόκκινοι

Μία αγωνιστική μένει για να τελειώσει ο 2ος γύρος και τα ματσαρίσματα των μπλε με τους κόκκινους. Ρίχνοντας μία ματιά στη βαθμολογία βλέπεις ότι τα πράγματα στον μπλε όμιλο είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Aetos Anogeion B.C. και Μετεωρα B.C. παλεύουν, όπως αναμενόταν, για την πρώτη θέση. Ο πρώτος τραβούσε τα... μαλλιά του στο ημίχρονο με τη Βαλένθια, ωστόσο στην 4η περίοδο ήταν εξαιρετικός και πήρε μία σημαντική νίκη. Ο δεύτερος τον περιμένει στην έδρα του και παράλληλα περιμένει ένα στραβοπάτημα του Αετού, αφού το πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός του στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Κύπελλο. Tromokrates και AGGOYRIA ένα σκαλί πίσω νομίζω θα είναι στα πλέι οφ.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ η CRETE έχει το προβάδισμα για την 5η θέση και το πλεονέκτημα έδρας (μπορεί να ελπίζει και για 4άδα), με τους τρείς τελευταίους να έχουν υποχρεώσεις και για το Κύπελλο. Corfu Tigers και ο φορμαρισμένος Stelaios θα κυνηγήσουν την 5η θέση καθότι οι κόκκινοι έχουν προβάδισμα όσον αφορά την 6η θέση. Τελευταίο το Peristeri Thunder που φαίνεται να αφήνει το Κύπελλο για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του για παραμονή. Πρέπει να αναφερθεί ωστόσο ότι ήταν αρκετά άτυχο αντιμετωπίζοντας αρκετούς τραυματισμούς μέσα στη σεζόν.

Όσον αφορά τους κόκκινους τώρα οι Supernova Elites, παρότι έχουν ως πρώτο στόχο το Κύπελλο, παραμένουν φαβορί για την πρωτιά. Ακολουθεί ο OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Με το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας βρίσκεται στη 2η θέση και στους "16" του Κυπέλλου, αποδεικνύοντας πόσο καλός μάνατζερ είναι. Μάλιστα, ενισχύθηκε με τον 33χρονο, Zdzisław Ociepka, ρίχνοντας αισθητά το μέσο όρο ηλικίας :P

Στη συνέχεια έχουμε τριπλή ισοβαθμία! Ο Campo Stars BC (συνεχίζει κι αυτός στο Κύπελλο) η Valencia Basket Club και οι S H A R K S. Ομάδες που μπορούν να είναι στα πλέι οφ, αλλά μπορεί να τερματίσουν και στα πλέι άουτ. Οι "νυχτερίδες" μετρούν τρεις σερί ήττες, πέφτοντας από τη 2η θέση. Αποφάσισαν να κάνουν μία μίνι ανανέωση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο, ενώ οι S H A R K S έχουν να αντιμετωπίσουν την απουσία του Vesiropoulou για μία εβδομάδα. Στην 6η θέση ο Olympiakos 2007 που έχει ελπίδες για πλέι οφ, ωστόσο μπορεί να τερματίσει και στην 7η θέση. Θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ, ενώ στην προτελευταία θέση βρίσκουμε τους πρωταθλητές! Οι terastiousp μετά την πώληση Katsimpalou και το κακό ξεκίνημα, άφησαν το πρωτάθλημα και για να σωθεί η σεζόν πρέπει να κατακτήσουνε το Κύπελλο. Με τον Tziraki να αναλαμβάνει καθήκοντα είναι από τα μεγάλα φαβορί. Στο πρωτάθλημα ωστόσο κινδυνεύει να καταλήξει στα πλέι άουτ και με μειονέκτημα έδρας. Ωστόσο, είναι τέτοια η δυναμική του αλλά και η εμπειρία του που κανένας μπλε δε θα θέλει να τον συναντήσει.

Τέλος, ο a.o.melission που είδες τις δυσκολίες της Α1 στον πρώτο γύρο και αποφάσισε από νωρίς να ρίξει το μπάτζετ και να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν για να προσπαθήσει να επιστρέψει πιο έτοιμος.

This Post:
55
308414.120 in reply to 308414.119
Date: 05/18/2021 09:59:45
Campo Stars BC
A1
Overall Posts Rated:
237237
Second Team:
Experiment BC
Late pre-game show
Αφιερωμένο στον Κωνσταντίνο που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το φόρουμ..

Crete - Aomelission: Χωρίς υποχρεώσεις κυπέλλου και οι 2 ομάδες κατεβαίνουν σε ένα μάλλον αδιάφορο ματς καθώς τα μελίσσια θα πρέπει να βγάλουν πολλούς λαγούς απτό καπέλο αν θέλουν να κάνουν την έκπληξη.

Corfu Tigers - Supernova: Και οι 2 "δηλώσαν" με την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ότι πάνε για ένα ματς στο πρωτάθλημα και τους ενδιαφέρει πρωτίστως το κύπελλο με τον Tigers να έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο καθώς παίζεται κ η παραμονή του ενώ στο κύπελλο αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Stelaio, με τον Νοβα να έχει πιο εύκολο θεωρητικά έργο με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. "Φοβάται ο Γιάννης το θεριό ή το θεριό το Γιάννη?"
Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της μάχης. Ελαφρύ προβάδισμα ο Νοβα κυρίως λόγω καταστάσεων σε ένα ματς που θα μετρήσει η διάθεση..

Περιστέρης - Valencia: Ο θάνατός σου η ζωή μου αυτό το ματς (κάτι έχω πάθει με τους παραλληλισμούς σήμερα), με τον Thunder να επιθυμεί διακαώς να αποφύγει την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα αλλά και από την άλλη να κρυφοβλέπει και την διάκριση στο κύπελλο μέσω Κρήτης.. (θα καταλάβετε παρακάτω..) Ο αιμάρ (καταστάλαξε σε ένα nick μας μπερδεύεις) από την άλλη δεν το πολυπίστεψε κόντρα στον Αετό το Σάββατο όπου φάνηκε ότι θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και ταυτόχρονα τον Μετεορίτη να τρίβει τα χέρια του, οπότε 2η ήττα αυτή την εβδομάδα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερα τα πράγματα στον κόκκινο όμιλο. Ο περιστέρης έχει μια δύσκολη αποφαση να λάβει με δεδομένο ότι κατέβασε βασικούς το Σάββατο και το ζητούμενο είναι πως θα χωρέσει 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Έχει όμως αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν χαμπαριάζει από λεπτά αν πρόκειται για λεφτά..

Αετος - Sharks: Με μάτι αετού και καρδιά λαγού... Λοιπόν: Τραυματισμός Βεζιρόπουλου:check ήττα Sharks το Σαββατο εντός έδρας: check, κύπελλο με Περιστέρη: Χμμμμμ not check Μετεωρίτης καραδοκεί:χμμμμμ Wtf?
Με λίγα λόγια σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Sharks θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς έστω και με μεγάλο θεωρητικά μειονέκτημα. Ο αετός? Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του γιατί από τη μία το κύπελλο φαντάζει σχεδόν σίγουρο αλλά με ήττα σήμερα βάζει τα Μετέωρα στο κόλπο για το απόλυτο πλεονέκτημα.. Αρκεί η προπόνηση αγ.κατάστασης? Μήπως να στρίψω νόμισμα? Άβυσσος... Ποντάρω στον άσσο γιατί μαρέσει να τζογάρω..

Τρομοκράτες - Campo: Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μιλήσει η έδρα με τον Κάμπο μάλλον να κρατάει δυνάμεις για το κύπελλο

Μετεωρα - Ολυμπιακος 2007: Ο Δον ενισχύθηκε και ίσως προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη μέσα στα Μετέωρα τα οποία δεν διανοούνται να χάσουν αυτό το παιχνίδι καθώς θέλουν ο Αετός να νιώθει την καυτή ανάσα τους. Θα δουμε προβλέψεις?

Στελαιος - Τεράστιους Μάλλον το ματς της αγωνιστικής μαζί με το CT-NOVA. Ο τεράστιος δείχνει με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σιγουρος για την ομάδα του, με την έννοια ότι ακόμα και 7ος (που δεν το βλέπω) να καταλήξει έχει το ρόστερ για να χτυπήσει οποιονδήποτε 5ο (άτυχος θα είναι) βρεθεί από τους μπλε. Κάνει μπαμ ότι παέι για το κύπελλο (πιο μπαμ και από τον φερεντίνο) αλλά έχει χρόνους να δώσει σήμερα. Ο στελαίος είναι σε ανοδική φάση αλλά μείον 1 παίκτη. Και αυτός θέλει το κύπελλο κολασμένα οπότε θα γίνει μάχη. Βλέπω... ισοπαλία... παράταση.. ισως να μην τελειώσει ποτέ αυτό το ματς

Αγγουρια -legend: 7 ομάδες έχουν γευτεί μέχρι στιγμής το αγγουρι στο.. ..στόμα από την ομώνυμη ομάδα που αν μη τι άλλο παίζει να είναι από τις πιο σκληροτράχηλες. Οι ήρωες του 46, τα παπούδια που κάναν πρώτα το εμβόλιο σε όλη την Α1 ήδη διαμαρτύρονται για τον "νέο" που έφερε στην ομάδα αυτός ο τρελός που έχουν για manager. Θα χαλάσει η συνταγή λέτε? Για να δούμε πόσα αγγούρια πιάνει ο σάκος των legend..


This Post:
00
308414.121 in reply to 308414.120
Date: 05/20/2021 12:42:19
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
"Μετάνιωσα που δεν κράτησα την παλιά ιστορική ομάδα"

Τη σεζόν 38 ιδρύθηκαν οι Campo Stars BC (αρχικά με αυτό το όνομα CS BC). Ανέβηκαν γρήγορα τα... σκαλιά και από πέρυσι βρίσκονται στην Α1. Ωστόσο, ο Αστέριος δεν είναι νέος στο buzzer αφού τη μακρινή 2η σεζόν είχε ιδρύσει τους Campo Stars οι οποίοι ήταν για πάνω από 15 σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

"Το BB είναι αρρώστια", αναφέρει "και παρόλο που όταν εγκατέλειψα δεν είχα σκοπό να ξανασχοληθώ, 3-4 σεζόν μετά επέστρεψα με άλλο ΑΦΜ".

Δεύτερη σερί σεζόν στην Α1 σ' έναν πολύ ανταγωνιστικό κόκκινο όμιλο όπου ο 2ος απέχει μόλις δύο νίκες από τον 7ο. Είναι η παραμονή ο στόχος της ομάδας;


Ναι είναι η παραμονή, αλλά με λιγότερο αγχωτικό τρόπο (βλ. πλεονέκτημα έδρας).

Στους "16" του Κυπέλλου αντιμετωπίζεις εκτός έδρας τον Hanibal B.C. σ' ένα ζευγάρι όπου είσαι ξεκάθαρα το φαβορί. Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Campo Stars;


Φέτος με πήγαν καλά οι κληρώσεις στο κύπελλο, με λίγη τύχη ακόμα βλέπω μέχρι 4αδα. Με το παλιό ΑΦΜ είχα φτάσει μια φορά τελικό (με αντίπαλο τον CRETE), σίγουρα αυτό που λείπει στην ομάδα είναι ένας τίτλος αλλά δεν το βλέπω εφικτό για τις επόμενες 2 σεζόν.

Όπως αναφέρθηκε στον πρόλογο Campo Stars υπήρχαν ουσιαστικά από την αρχή του buzzer. Πόσο δύσκολο ήταν να φτάσει και πάλι στην Α1, ενώ έχει μετανιώσει για την απόφασή του να αφήσει μία από τις παλαιότερες ομάδες στο χώρο του buzzer για να ξεκινήσει και πάλι με νέο Α.Φ.Μ.;


Είναι η πιο καυτή ερώτηση.. Ναι μετάνιωσα και μάλιστα δεν περνάει μέρα που δεν σκέφτομαι ότι έπρεπε να κρατήσω έστω και στο ρελαντί την παλιά ιστορική ομάδα. Πέρα από τα στατιστικά, την ιστορία κλπ είχα και ένα έτοιμο γήπεδο και κάποια λεφτά στην άκρη τα οποία στην ουσία τα πέταξα με εκείνη την απόφαση.
Από την άλλη η αποχή με βοήθησε να δω κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα και ήταν κ ένα προσωπικό στοίχημα αν η "παλιά γνώση" για το παιχνίδι ήταν αρκετή για να με ξαναφέρει στην Α1. Αποδείχτηκε ότι τελικά μάλλον δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά από τότε που είχα φύγει (οι γνωστές παθογένειες του bb, αλλά ας μην επεκταθώ σε αυτό άλλο) και με λίγη τύχη βρέθηκα ξανά στην elite (μαζί με άλλες παλιοσειρές). Δυστυχώς όμως η ιστορία ομάδας γράφει πλέον σεζόν 38 και όχι σεζόν 2!

Εάν εξαιρέσουμε τον Bosco (34), κανείς άλλο παίκτης δεν ξεπερνάει τα 32. Μάλιστα στο ρόστερ υπάρχουν και δύο διεθνής. Είναι εύλογο να πούμε ότι οι Stars από τον Campo έχουν έρθει στην Α1 με σκοπό να παραμείνουν για πολλά χρόνια;


Από καταβολής BB έχω κόλλημα να μην κρατάω παίκτη όταν φτάνει σε ηλικία pop down. Για τον Bosco όμως καθώς και για οποιαδήποτε παίκτη από εδώ και στο εξής που μπορεί να προσφέρει αντίστοιχα πράγματα θα κάνω εξαιρέσεις. Υπάρχει και το παράδειγμα του Legend που με γερόντια πρωταγωνιστεί εδώ και πολλές σεζόν. Όσο για την πολύχρονη παραμονή, θα το ήθελα πολύ αρκεί να μην βαλτώσω (όπως με το παλιό ΑΦΜ που απλά είχα μια παρουσία από 6ος μέχρι 2ος αλλά ποτέ τίτλο).

Ο Alojzije Pezerović είναι η τελευταία σου μεταγραφή. Στα 26 του ήδη καλείται στην εθνική Κροατίας. Ωστόσο, η μεταγραφή του κόστισε μόλις 1.3 εκατομμύρια! Συνήθως ψηλοί σε αυτή την ηλικία όταν έχουν potential για εθνική πωλούνται τουλάχιστον 2-3 εκ. Οπότε όποιος πωλείται γύρω στο 1 εκ. συνήθως έχει κάποιο μειονέκτημα. Ωστόσο, αυτή η τελευταία πρόταση λογικά αναιρείται καθότι είναι διεθνής. Η ερώτηση απλή. Είναι ο Pezerovic το steal της χρονιάς στην Α1;


Steal δεν θα το έλεγα καθώς έχει αρκετά χμμμ ας πούμε μειονεκτήματα ή τρύπες που θα ήθελα να βελτιώσω. Βέβαια όταν τον χτυπούσα πίστευα ότι θα φύγει γύρω στο 1.8μ, οπότε μάλλον ένιωσα τυχερός. Αν καταφέρω να τον προπονήσω εκεί που θέλω, ναι θα είναι σημαντική επένδυση αλλά η δυσκολία του ομίλου αυτή τη στιγμή και η παραμονή μου στο κύπελλο καθιστούν σχεδόν αδύνατο για φέτος την προπόνηση.

This Post:
22
308414.122 in reply to 308414.120
Date: 05/20/2021 12:48:26
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
"Το πρωτάθλημα θα πάει στους μπλε"

Τη σεζόν 51 όντας στον τελικό της II.3 με τον Hanibal B.C. η σειρά είναι στο 1-1 και εκτός έδρας κάνει το απόλυτο τακτικό ματ. Τι θυμάται από τον τελικό και κυρίως από το τρίτο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες (83-75).


O Hanibal ήταν Α1 τη σεζόν 49. Έπεσε διατηρώντας τον ίδιο κορμό (4 παίκτες επιπέδου Α1) και πόνταρε (πιστεύω) σε χρονιά ασανσέρ. Την σεζόν 50 τερμάτισε με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας (αλλά με κοντό ρόστερ) και στους τελικούς ήταν άτυχος (είχε τραυματισμούς από τον 2ο γύρο των Play off) με αποτέλεσμα να ανέβει ο Volos Lions (από το πουθενά). Ήδη από τη σεζόν 50 παρακολουθούσα πολύ στενά την ομάδα του και ήξερα και τα σκιλς από κανά 2 παίκτες που είχε βγάλει για πώληση. Την σεζόν 51, έχασα το μεταξύ μας παιχνίδι (στην έδρα του στην κ.δ) οπότε χάθηκε κ η περίπτωση να τερματίσω εγώ με απόλυτο πλεονέκτημα. Είχα ήδη όμως πιστέψει ότι μπορώ να κάνω την ανατροπή κυρίως γιατί είχε πάλι τον ίδιο κορμό και κοντό ρόστερ και θα μπορούσε ένας τραυματισμός ή μία αποβολή να αλλάξει τις ισορροπίες.

Επίσης (αν θες το πιστεύεις) είχα καταλήξει αρκετές εβδομάδες πριν στο πλάνο που θα κατέβαινα (αν η σειρά πήγαινε σε 3 αγώνες) επιθετικά αλλά και επίσης ήξερα ότι θα κρατήσει το αγαπημένο του σύστημα (κίνηση) για το 3ο ματς. Στο σκάουτινγκ με βοήθησε και ο παιδικός μου φίλος και κουμπάρος (αυτός με έβαλε στο παιχνίδι 2 μέρες μετά από την δική του εγγραφή) BOMBAY MIXX (ίσως η πιο παλιά ενεργή ομάδα αυτή τη στιγμή στο ΒΒ στην Ελλάδα). Πράγματι στο 3ο ματς έδωσα 2πλη πρόβλεψη (δεν είχα αλλιώς ελπίδες καθώς υπήρχε διαφορά δυναμικότητας τουλάχιστον σε 3 θέσεις - βλ liontos) και παρόλο που μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου είχε μικρό προβάδισμα, στην 4η περίοδο μπήκα πολύ δυναμικά, έσφιξε και άλλο η άμυνα και πανηγύρισα την νίκη και την πολυπόθητη άνοδο!!!

Την περσινή σεζόν στα πλέι άουτ αντιμετώπισε τους TheBuckets με μειονέκτημα έδρας. Θυμάμαι ότι ο αντίπαλος είχε την ατυχία να χάσει στο πρώτο παιχνίδι με τραυματισμό του έναν βασικό του guard. Ωστόσο, με τη σειρά στο 1-1 πάλι στο τρίτο παιχνίδι κάνει τακτικό ματ και κερδίζει την παραμονή. Μήπως τις σεζόν που απείχε προπονητικά έκανε σεμινάρια και πήρε ειδικό δίπλωμα για τους τρίτους αγώνες στην Postseason; :P


Καταρχήν όπως έγραψα και στον Τάκη (thebuckets) ήταν άτυχος γιατί έχασε τον καλύτερό του παίκτη (poudrier). Όπως παραδέχτηκε κ ο ίδιος σε pm (προς τιμήν του) ήμουν καλύτερος τακτικά. Πράγματι στο 3ο ματς ο Τάκης τρόμαξε από την απόδοσή μου στο 2ο ματς και πιστεύω ότι ήταν πεπεισμένος ότι θα πάω σε εξωτερικό σύστημα πάλι (γι' αυτό και έδωσε πρόβλεψη). Από την άλλη κάπου εγκλωβίστηκε και ο ίδιος από το γεγονός ότι τον έπιασα στο 1ο ματς και στις 2 προβλέψεις και θέλησε να ανακατέψει ελαφρώς την τράπουλα επιλέγοντας πάλι όμως γρήγορο σύστημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις γενικά παίζει κ η τύχη μεγάλο ρόλο καθώς εκ του αποτελέσματος κάποιος μπορεί να φαίνεται μάγκας όταν ευστοχεί αλλά όταν πέφτει έξω στις προβλέψεις να φαίνεται άσχετος.

Τέλος, σε μία τόσο ανταγωνιστική Α1, πόσο μακριά είναι ένας τίτλος για τους Campo Stars τα επόμενα χρόνια, ενώ πόσο πιθανή θεωρεί μία φετινή έκπληξη με το να καταλήγει κάποιος τίτλος εκτός από τους πρώτους τρεις και των terastiousp;


Ειδικά φέτος ο κόκκινος όμιλος είναι κόλαση, μία νίκη σε φέρνει play off και μία ήττα play out. Με το παλιό ΑΦΜ 15+ σεζόν στην Α1 δεν κατάφερα να πάρω τίτλο. Για πρωτάθλημα είμαι απαισιόδοξος καθώς θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να φτάσω σε επίπεδο legend ή terastious ή aeto, και η διεκδίκησή του προϋποθέτει εκτός από τη δική μου αγωνιστική άνοδο να αδιαφορήσουν κ οι ανταγωνιστές :P
Για φέτος (αν δεν γίνουν άλλες μεταγραφές) πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει έκπληξη, το πρωτάθλημα θα πάει στους μπλε και δίνω 60% στον Αετό και 40% στα Μετέωρα να το πάρουν.

Last edited by Aimar 21 at 05/20/2021 12:48:48

This Post:
44
308414.123 in reply to 308414.122
Date: 05/20/2021 15:26:13
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
Έχει αξία το 2,20 των terastiousp

Φτάσαμε και στους "8" του Κυπέλλου. Έξι ομάδες της Α1, μία της II και μία της III βρίσκονται στα προημιτελικά. Τα Μετεωρα B.C. είναι το μόνο φαβορί που αποκλείστηκε πρόωρα. Τέσσερις εκπρόσωποι των κόκκινων και δύο μπλε, ενώ υπάρχει κι ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό το οποίο δείχνει νικητή!

Οι mpekrides αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία. Βρίσκονται στα πλέι άουτ, αλλά με θετικό ρεκόρ και ελπίζουν σε πρόκριση καθώς αντιμετωπίζουν τη μοναδική ομάδα που δεν αγωνίζεται στην Α1, τους BOMBAY MIXX (τους οποίους κάπου θυμάμαι ότι πρέπει να τους έχω πετύχει πριν καμιά 30αριά σεζόν!). Οι τελευταίοι από την πλευρά τους παλεύουν για άνοδο και σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο για τα ημιτελικά.

Supernova Elites και Campo Stars BC σ' ένα ζευγάρι που υπάρχει φαβορί, αλλά ο τελευταίος θα πουλήσει ακριβά το... τομάρι του. Νομίζω πάντως ότι εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Γαλαξίδη θα είναι στα ημιτελικά.

Ο αγώνας που ξεχωρίζει πάντως είναι αυτός ανάμεσα σε terastiousp και Aetos Anogeion B.C. Τις δύο τελευταίες σεζόν έχουν συναντηθεί και πάλι στα προημιτελικά με τον νικητή να κατακτάει το τρόπαιο. Τη σεζόν 50 κοντραρίστηκαν στα ημιτελικά. Ο νικητής χαμογέλασε και μετέπειτα στον τελικό. Ωστόσο, ίσως φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ο Ηλίας έχει πρώτο στόχο το Κύπελλο, ενώ ο Νίκος το πρωτάθλημα. Τα Μετέωρα του Βασίλη ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οπότε ο μάνατζερ, karapatsakidis, έχει μπροστά του ένα γρίφο που δύσκολα θα λύσει.

Τελευταίο ζευγάρι αυτό μεταξύ OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Corfu Tigers. Η εμπειρία δείχνει Ολυμπιακό, ωστόσο ίσως είναι το πιο ισορροπημένο παιχνίδι από τα τέσσερα. Οι "τίγρεις" πάντως είναι σε δυσκολότερη θέση από τον αντίπαλό τους, καθότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 6η θέση και με μειονέκτημα έδρας ενόψει πλέι άουτ.

ΝΙΚΗΤΗΣ

terastiousp 2,20
Supernova Elites 2,80
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 8,00
Corfu Tigers 8,50
Campo Stars BC 9,50
Aetos Anogeion B.C. 10,00
BOMBAY MIXX 200
mpekrides 1.000


This Post:
22
308414.125 in reply to 308414.124
Date: 05/26/2021 15:12:25
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
"Δεν είναι εύκολο να προπονείς τρεις παίχτες
και να είσαι ανταγωνιστικός στην Α1"


Το Peristeri Thunder είναι μία ομάδα που ιδρύθηκε τη σεζόν 28. Την 41 ανέβηκε Α1, ενώ πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην πρώτη τη τάξη κατηγορία και κατάφερε να παραμείνει. Φέτος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει. Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει ο Gastone (Στέφανος).

Αρχικά, το Gastone από τη γνωστή πάπια;


Το Gastone το πήρα επειδή Gastone λέγανε και τον Obradovic μια περίοδο.

Πάμε κατευθείαν στα... βαθιά. Πέντε αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας και το Περιστέρι θα χρειαστεί να βρει τρεις νίκες παραπάνω από τους αντιπάλους του. Υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για παραμονή ή τα πωλητήρια δείχνουν την αποδοχή του υποβιβασμού;


Τα πωλητήρια δείχνουν ξεκάθαρα την αποδοχή του υποβιβασμoύ. Δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες.

Ο τραυματισμός του Torreblanca στην αρχή της σεζόν έκανε το ξεκίνημα αρκετά δύσκολο. Νομίζω ότι κατά την διάρκεια έχασε για δύο βδομάδες και τον Fioriti. Η ατυχία χτύπησε την... πόρτα της ομάδας σου φέτος. Πιστεύεις ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν αντιμετώπιζες αυτές τις δυσκολίες;


Αντικειμενικά ο τραυματισμός του Torreblanca μου άλλαξε όλο το σχεδιασμό. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν δυο προπονήσιμοι και άλλοι 5 καλοί παίχτες. Μετά τον τραυματισμό του Torreblanca βρήκα μια ιδιαίτερη περίπτωση ψηλού, τον Ρανέρα όπου η προπόνησή του ταίριαζε άριστα με τους άλλους δυο διότι δεν είναι ο κλασικός ψηλός αλλά ένας που μπορεί να γίνει τύπου Μπερζοβίτης (Άμυνες, πάσες, ριμπ και τάπες). Οπότε σκέφτηκα με τους περιμετρικούς κοντούς που προπονούσα έδενε γάντι ένας τέτοιος ψηλός.

Κακά τα ψέματα δεν είναι εύκολο να προπονείς 3 παίχτες κ να είσαι ανταγωνιστικός στην Α1. Δεν θεωρώ πάντως ότι πήγα άσχημα γιατί έφτασα στους 16 του κυπέλλου, έχασα 1-2 παιχνίδια που θα μπορούσα να είχα πάρει και ευνοήθηκαν ανταγωνιστές μου με βάση το πρόγραμμα που είχαν οι ''μεγάλοι'' στο κύπελλο.

Η ομάδα προχώρησε αρκετά στο Κύπελλο. Μήπως ήταν κάτι που στοίχισε; Καθότι φάνηκε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια... μασχάλη.


Δεν νομίζω ότι στοίχισε το κύπελλο. Απλά εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να σπάσεις έδρα οπότε το να θυσιάσεις ένα παιχνίδι σου έδινε την δυνατότητα του κυπέλλου αλλά και να στρώσεις τους χρόνους.

Ζώνη και Bort σημαίνουν αποβολή; Οι ήττες με Corfu Tigers και Tromokrates ήρθαν στις λεπτομέρειες. Εάν ο Αυστραλός δεν ήταν τόσο επιρρεπής στα φάουλ πιθανότατα θα ήσουν ακόμη μέσα στο παιχνίδι με καλύτερες πιθανότητες.


Η ζώνη επιλέχτηκε καθαρά λόγω προπόνησης ώστε να προστατευτούν οι κοντοί και να παίρνουν τα 48λεπτά γιατί σε μ2μ είναι λίγο επιρρεπής. Αν δεν ήταν αυτός ο λόγος δεν θα έπαιζα και 3-2 με τους τρομοκράτες σίγουρα.

Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι σχετικά χαμηλός. Ποιο είναι το μέλλον του Περιστερίου; Οι φίλαθλοι θέλουν σε περίπτωση που δεν αποφευχθεί ο υποβιβασμός άμεση επάνοδο.


Ο στόχος θα παραμείνει η προπόνηση αλλά διεκδικώντας την άνοδο άμεσα. Σίγουρα θα μειωθεί το μπατζετ αναγκαστικά όπως και να έχει.

Μετά το παιχνίδι με τον... τρόμο, υπήρχε μερίδα οπαδών που φώναζε: "Όχι τον Τσιγκουνίδη. Όχι τον Τσιγκουνίδη. Εδώ είναι το σπίτι του. Εάν πέσουμε αυτός πρέπει να ηγηθεί." Ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει ή μόνο σε περίπτωση που έρθει μία καλή προσφορά;


Ο Τσιγκουνίδης δεν φεύγει για κάτω από 2Μ. Δεν καίγομαι να τον πουλήσω. Αν έρθει μια τέτοια προσφορά έχει καλώς αλλιώς θα παραμείνει στην ομάδα.

Και μίας και αναφερθήκαμε στον Τσιγκουνίδη. Εάν παραμείνει, υπάρχει στόχος μελλοντικά να παίξει εθνική μαζί με τον Φιορίτη;


Δυστυχώς δεν νομίζω ότι έχουν ελπίδες για εθνική. Εχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο των παιχτών που είναι στην εθνική παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να τους προπονώ για το καλό της ομάδας μου και ότι προκύψει.


This Post:
44
308414.126 in reply to 308414.125
Date: 05/26/2021 15:21:58
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
"Ο Αετός με πλεονέκτημα δε το χάνει,
μεγάλες μάχες στα πλέι άουτ"


Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε να ξεχωρίζουν δύο ομάδες και σχεδόν όλες τις υπόλοιπες να έχουν ρεκόρ από 9-8 μέχρι 7-10. Ποιον βλέπει να παίρνει τον τίτλο και ποιον το κύπελλο;


Στο πρωτάθλημα αν κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας ο Αετός δεν νομίζω ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Τις πιο μεγάλες μάχες τις βλέπω στα πλέι άουτ. Κανείς δεν θα πρέπει να νιώθει άνετος ακόμα και να έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Στο κύπελλο βλέπω έναν τελικό Νοβα-Τεράστιου. 50/50 αν είναι αυτό το ζευγάρι.

Καλό υπόλοιπο σεζόν από μένα κι εάν δεν τα καταφέρεις καλή επάνοδο.


Καλή συνέχεια και σε σένα. Έχεις τρομερούς παίχτες. Ειδικά οι κοντοί είναι φωτιά!! Με μερικές προθήκες μπορείς να κοιτάξεις ακόμα πιο ψηλά.

Υγ. Στη συνέχεια, εάν δεν πουληθούν, βγάλε πιο χαμηλά τους ψηλούς σου μήπως και διαλέξω κάποιον για να αντικαταστήσει τον Μπέκαερτ γιατί πολλά λάθη και φάουλ κάνει τελευταία :P


Κάνα κατοστάρικο να κατέβω. Έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν οπότε δεν καίγομαι να τους ξεπουλήσω.

This Post:
11
308414.127 in reply to 308414.126
Date: 05/27/2021 19:10:43
Aetos Anogeion B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
419419
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Τελικά ότι και να γίνει, όσο χαλαρά και αν κατεβαίνουμε, έναν τραυματισμό στο μεταξύ μας ματς τον έχουμε στο τσεπάκι ε.

Θα ήταν άδικο να ξανα-πέρναγα με τραυματισμό σου αν κατέβαινα, αλλά που να κατέβω με τον δικό σου να καραδοκεί μανιασμένα!

Και τώρα αν δεν γυρίσει μέχρι τη Πέμπτη ο Ura θα μιλάμε για... ποδοσφαιρικό 5 x 5 ?


Καλή επιτυχία και στους 2! Ας κερδίσει ο καλύτερος και μετά όλοι μαζί φανατικά Corfu Tigers, περίφανος εκπρόσωπος των μπλέ στο κύπελλο .


Υ.Γ: Φανταστείτε να πάνε Τεράστιος και Giorgio27 τελικό και να τερματίσουν 6οι. Φιναλίστ κυπέλλου να πέσει Β εθνική ή ακόμη χειρότερα ομάδα Β εθνικής να παίξει ΒΒΒ! Δείγμα του ανταγωνισμού στην Α1 φέτος που τονίζουμε όλοι από την αρχή της σεζόν.

Αποδόσεις Αιμαρ.


Last edited by karapatsakidis at 05/28/2021 03:44:49

This Post:
11
308414.128 in reply to 308414.127
Date: 05/28/2021 05:38:47
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8181
χαχαχα, αύριο θα αρχίσω να παίζω Λόττο.. πφφ όχι ότι θα είναι εύκολο αλλά ότι σας γλίτωσα δεν υπάρχει..
Ο ημιτελικός θα είναι τελικός.

Advertisement