BuzzerBeater Forums

Magyarország - II.2 > újjá éledünk?

Favorite Folders

újjá éledünk?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
239878.48 in reply to 239878.47
Date: 01/01/2022 15:05:13
Szepiz Playground
II.3
Overall Posts Rated:
183183
Second Team:
Ground Zero
Szia!

Irok, bar tudom hogy most egyelore forrong benned sokminden, de hatha lenyugszol es utana tudod pozitivan is ertelmezni.

Gabor (Ismeretlenek) hosszu evek ota az U21 program tagja es mindamellett hogy nemzetkozileg is elit kategoriaba tartozo u21 eket nevel, evek ota mentoralom is a program kereteben.
Ahogy o is es a tobbi kozel 16-17 mentoralt akikkel kiemelten foglalkozunk az U21 programon belul nevezzuk igy "beertek / beernek" tudatos csapatepitessel, stb.
Gabor csapatat 100% ban ismerem, mert en egyutt raktuk ossze, en segitek nenki kivalasztani az embereit az atadon.
Sokat szoktunk tanacskozni is es jelenleg is kivalo U21 jatekost edz.

A hatteren felul nezzunk kicsit jobban rad, plane hogy kitetted atadora a jatekosaid.

Azt kell mondjam elfogult vagy magaddal es a BB tudasod pedig nagyon hianyos.
A formaid sok esetben gyengek, tobb kulcs jatekosodnal is eppen 8 vagy 8 alja, ergo messze nem teljesitettek ugy ahogy a skilljeik alapjan kene. Ezert csak magadat okolhatod, mert a formakat te tartod / menedzseled hetrol hetre.

A csapatod felepitese, elegge furcsa. Azt ertem hogy vedekezesre fokuszalsz, de a tamadojatekod, III ligas szintet hoz.
Egy elfogadhato tamadod volt, arra epitetted fel a meccsed, o hozott 45-ot, utana kb nulla.

A vedelmed nincs megtamogatva blokkal, igy hiaba erosek az egyeni skillek, cspat szinten elbuksz egy jol osszerakott csapat ellen, ami ma pont meg is tortent.

2-es, 3-as, 5-s 2 pontossal, meg 9, 11,12 es tempoval II liga elodontoben mire szamiatottal? Ezt egy erosebb III ligas csapat hozza tamadasban.

Nyilvan nem irok most ide konkretumokat Gabor csapatarol, de azert azt te is erzed hogy ezt a ketpontost, meg tempot siman levedi o is, innentol maradt a mai meccsre, egyetlen faktorod, eleg e a higgadttal kihegyzett Vukelja es nem volt.

A formaidat neztuk mar, nezzuk a hozzaallasod.
Ezt csak elemezni probalom, mert mi nem latjuk, de szerintem lazaztal az alapszakasz vegen lehetett akar 12-14 is a hozzaallasod, de az elodontoben ha teljest mentetek mindketten akkor lefelezted magad es a mai meccsre 7-8 korul mentel neki, es ma is teljest mentel. Ezzel vagy max egalban voltatok GAborral, vagy meg lehet o jobb is volt nalad.

Megint csak marad a HCP (hazai palya es Vukelja higgadtra epitett taktikaja)

Ezeken felul, 37 buntetot dobtak ellened, tehat egyertelmuen hiaba voltak magas egyeni vedo skilljeid nem tudtak megfogni a jatekosokat, ehhez parosul a majdnem dupla tamado pattano Gabornal es + 4 eladott labda.
Ez bosegesen kiadja a 2 pontos zakot otthon hazai palyan.

Ha egy valami megnyugtat, nagyon jo csapat ellen kaptal ki.
Es aki nem latja majd idovel tapasztalja hogy az U21 programos mentoraltak evro levre jonnek fel, epulnek tudatosan Gaborhoz hasonloan es egyre egyre ersoebb a mezony.

Remelem ez segit kicsit feldolgozni.
Sz.


This Post:
00
239878.49 in reply to 239878.47
Date: 01/01/2022 15:05:30
Pocak KK
II.3
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Iszonyú faultos a csapatod, 25-el több büntetőt dobhatott az ellenfeled. Kapásból ennyi látszik, de itt ennyi elég is volt.

This Post:
00
239878.50 in reply to 239878.48
Date: 01/01/2022 17:10:48
Borsod Celtics
III.9
Overall Posts Rated:
00
Ha már ténymegállapításokat teszel és személyesre veszed a dolgot, nem árt tudni, hogy hamarabb adtam már u21-es fiatalt a válogatottnak, mint hogy egyáltalán elindult a csapatod. (Ezen felül a felnőtt válogatottnak is adtam már játékosokat.) Hiányosnak írod a tapasztalatom, de sokkal többet nem tudsz felmutatni, egy kiépített ismerősi kör alapján megválasztott u21-es edző vagy, a meg választásod minden szakmai alapot nélkülözött.
Nyilván a "mentoráltad" véded és ez természetes, nagyon jó és szimpatikus csapata van, egyáltalán nem róla/ellene szólt az írásom, ahogyan eddig egyik sem szólt személy ellen.
Az én problémám egyedül a mecs motorral van, felépített szezonok dőlnek meg, mikor több váratlan tényező egy meccsen bukik.
De persze sokkal könnyebb mások hibáit elemezni, miközben elhisszük, hogy mi mindent tudunk és mindent jól csinálunk. :)
Utólag is köszönöm a "tanításod", de ahogyan eddig, így ezután sincs rá szükségem!
A továbbiakban nincs szükség személyeskedésre, javaslatom, hogy ne szemeteljük tele a fórumot, köszönöm.
További sok sikert mindenkinek.

This Post:
11
239878.51 in reply to 239878.50
Date: 01/01/2022 17:27:10
Szepiz Playground
II.3
Overall Posts Rated:
183183
Second Team:
Ground Zero
Szia!

Szerintem csak te veszed ezt szemelyeskedesnek. En leirtam jonehany dolgot amik tenyek, BB logikak, meccsmotor amivel probaltam volna segiteni neked.

Viszont a minositeseidre hadd reagaljak:
Az U21 programban senki nem segitett, nullarol epitettem fel sajat elhatarozas utan, miutan egy ugyancsak sajat strategia menten bajnok lettem es mukodtetem azota is. Kinek mi az eredmeny, szamomra BB bajnoknak lenni pl az. Sokan adtak U21 meg akar felnott valogatottat is nyilvan az elmult evekben is, de azt latni kell hogy a minoseg es a jelenlegi szint mashol van mar.

Nem ertem el semmit? En mashogy latom. Jelenleg 15. vagyunk a vilagranglistan, nehany szezonnal ezelott 50+ kent vettem at a csapatot.
Olyan eredmenyeket erunk el amit nem BB szezonok ota, hanem valos evek ota meg csak meg sem kozelitett U21 csapat.

Es egyatalan nem vedtem a mentoraltam, miert is kellene hiszen o nyert. A te durcas es logikatlan a BB-et es a meccsmotort hibaztato irasodra reagaltam es probaltam hatterinfot adni neked.
Visszalapozhatsz nehany szezont, es tolem is ugyanigy kaptal ki a nagydontoben, ugyanezzel a csapatoddal, akkor sem ertetted, azota sem.
Viszont a stilusod es makacssagod azota sem valtozott.

Sok sikert a jovoben neked is!
Udv,
Sz.