Καλησπέρα σε όλους,
Αγαπητέ φίλε θα απαντήσω σε σένα πρώτα απ' όλα διότι απευθύνεσαι στον πληθυντικό άρα τα σκάγια παίρνουν και εμένα.
Θα ήθελα να σε παραπέμψω στο περσινό μου α' παιχνίδι των πλέι άουτ για να καταλάβεις οτι ορισμένα πράγματα είναι "στημένα". Απο κει και πέρα δεν θα καθίσω να ανοίξω και διάλογο μαζί σου, όταν μιλάς με τόση ειρωνεία. Ναι, παίζουμε το παιχνίδι, φυσικά και ξέρουμε να χάνουμε, αλλά να υπάρχει και μια λογική και όχι να γίνονται πράγματα που προκαλούν το κοινό αίσθημα. Θα σε παρακαλούσα να αφήσεις λοιπόν τις ειρωνείες και να κοιτάξεις να πάρεις σοβαρά αυτό που λέω περί στημένων παιχνιδιών (και το λένε και άλλοι) μπας και τελικά δούμε πραγματικές αλλαγές στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τί σου είπε τό παιδί που τόσο παρεξηγήθηκες. Μάλλον εσύ λες πράγματα, επειδή σε πείραξε αυτή η ήττα στα περσινά πλέι οφ. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις να χάνεις, διότι αν ήξερες, δεν θα γινόσουν άδικα τόσο εύθικτος. Βλακείες μπορεί να είναι για σένα, για άλλους όχι. Και μόνο που μιλάς έτσι δείχνεις οτι εσύ δεν είσαι πάνω απο 5 χρονών, πράγμα που κατηγόρησες άλλους. Φρόντισε ή να μην απαντάς ή όταν απαντάς να μην γίνεσαι ανόητος και παράλογος. Τέλος, είναι δικαίωμά σου να μην ξαναμπεις στο φόρουμ. Δεν θα σε πυροβολήσουμε, αλλά με αυτά που μας λες ούτε θα μας λείψεις. Πήγαινε να κάνεις παρέα με ώριμους. Μην κάθεσαι με τα "παιδάκια" της γειτονιάς.
ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Last edited by Δημήτρης at 3/31/2010 12:13:36 PM