Mislim,da je ovo bug,upisano mi je 50000,a utakmica u kupu se nije jos ni odigrala,sto bi znacilo da ja znam unapred da sam dobio utakmicu kupa?Da li je i kod ostalih tako?
Може ли ми неко рећи који левели ми требају за 3 члана стручног штаба на почетку...Негде сам прочитао да купим тренера лев 4 и и да га платим мин 20 000...маџ 40 000......Да ли је то добра информација и да ли тако да поступим?
Може ли ми неко рећи који левели ми требају за 3 члана стручног штаба на почетку...Негде сам прочитао да купим тренера лев 4 и и да га платим мин 20 000...маџ 40 000......Да ли је то добра информација и да ли тако да поступим?Ako imas novca,kupi trenera 5,a ako nemas za pocetak nije los ni 4,ostali clanovi strucnog staba ti nisu previse bitni.Sto se tice cijene za trenera ona zavisi od njegove plate,ali nisam skoro isao na trziste trenera,pa ne znam koliko ce krecu,u svakom slucaju ti procjeni sam na osnovu ponude,pri tome gledaj da nema previse veliku platu.
Pa ostale clanove strucnog staba mozes za pocetak da ostavis,ili bas ako imas para uzmi level 2,oni ti nisu toliko bitni jer od njih nema neke dokazane koristi a ako im je plata velika onda neces moci da ih izdrzavas,po meni je pametnije uzeti trenera 5,mozes trenirati 5 igraca zato sto imas tri utakmice nedjeljno,cetvrtkom su prijateljske ili kup utakmice,kad ispadnes iz kupa obavezno zakazuj prijateljske,dakle imas tri utakmice,i nije problem da treniras 5 igraca,teoretski mozes i 6. nije ti bitno da li su tri krilna centra a dva centra,ili obrnuto,bitno je da odredis 5 igraca za unutrasnje pozicije i picis trening redovno.