To może ja zdobędę się na podsumowanie spotkań. I mały typerek.
M@T0D TEAM - Śląsk Wrocław 60 - 93
Tak, zwane spotkanie na szczycie hit kolejki, męczenie o tym spotkaniu przez cały tydzień. I niestety spotkanie bez historii Śląsk Wrocław pokazał siłę swoich środkowych. I wygrał zbiórkami oraz nastawieniem a trafienie z obroną Śląskowi też pomogło bo co by nie podpowiedzieć nawet moje niemoty trafiają częściej niż raz na 33 próby za 3 punkty. Reasumując Śląsk pewnie zmierza po pierwsze miejsce i mimo że jeszcze przegra parę spotkań faworytem naszej konfy pozostanie. ]M@T0D TEAM mimo porażki, a może dzięki temu że potrafił się z nią pogodzić przed spotkaniem zagra zapewne w PO gdyż piątkę ma niezłą a i entuzjazm nie zgorszy.
Ks Homera - Zepter Slask Wroclaw 86 - 98 Ks Homera wygrałby to spotkanie gdyby nie kontuzje. Co ciekawe kluczowego SG skosiłem mu ja :(. Niemniej za tydzień wielkie szczęście cię czeka jak mówi wróżka Rozalia :). Zepter Slask Wroclaw wykorzystał szansę i pokazał, że wie iż nie z każdym można wygrać. Ale na rywali w swoim zasięgu należy się sprężać za to brawa. Uwaga na marginesie Śląsk może mieć spore ploblemy w przypadku kontuzji środkowych.
Polish Gastro - Baltic Strong 34 - 101 Jaki koń każdy widzi.
Korona Kielce - Erykos Rakonki 66 - 87 Jedno słowo obwodowi nie mówię tylko o wystawieniu słabszego SG ale ogólnie rzecz ujmując jeżeli twój SG i PG trafiają 2 z 24 rzutów to natrętnie w głowie siedzi myśl że może dokupić trzeba kogoś z rzutem więc Kielce na zakupy :). Erykos Rakonk zagrali solidnie mocny obwód przyzwoici środkowi i jest przepis na wygraną w tym spotkaniu.
Debeściaki - Hippo-hondrics 50 - 108 Debeściaki szukają punktów w spotkaniach u siebie i trudno im się dziwić u siebie są wstanie nawiązać walkę na wyjeździe oszczędzają entuzjazm ot wszystko.
Telesfor Kutno - Perelka Zamość 97 - 70 Telesfor moim zdaniem to top 3 konferencji i ma całkiem fajnego SF chętnie się zamienię :). Widać że celuje bezpiecznie w PO a może by tak zaryzykować i zawalczyć o całość w końcu PLK czeka. Perelka powinna dokupić/wytrenować rezerwę ponieważ pierwsza piątka potrzebue wzmocnień ewentualnie przesunięcia do rezerwy i bycia dobrym uzupełnieniem.
Jankosy - Mighty Hawks 41 - 121 Taki koń trochę podkulały naszej konferencji.
Pozdrawiam i zachęcam do komentarzy