Ali pa liga IV.20 med sezonami 9-11. Nekaj krogov pred koncem 9 sezone sem jaz prišel na BB in takrat je bil prvak Ljubljana pigs, ki je danes eden najtrofejnejših klubov :) Potem naslednjo sezono je zmagal Sportno drustvo Kos Vzajemna, ki se je kasneje preimenoval v Slovenia Suns in je bil še v 30. sezoni prvak SKL, drugi je bil takrat kk wade ki se je do 20 sezone boril v II ligi za najvišja mesta, potem 11. sezono sem slavil jaz in sem tudi še vedno aktiven in se lahko pohvalim z nekaj osvojenimi lovorikami drugi pa je bil tisto sezono KK Ohonica ki je tudi tam do 25 sezone več sezon zapovrstjo igral v SKL. Sedaj je že res toliko časa minilo, da so nekateri že končali z igranjem, ampak ko sem gledal te klube cca 10 sezon nazaj kako visoko smo vsi, pa smo vsi začeli v 4. isti ligi, sem bil mnenja da je bila to ena najtežjih 4. lig, danes pa 4. lige sploh več ne obstajajo v 3. ligah pa je veliko več bot ekip kot jih je bilo takrat v 4. ligah.
Jst upam da bo zdej ta nova možnost donacij v sklad za oglaševanje BB pripomogel k ponovni rasti št. uporabnikov, kot se je že zgodilo tam leta 2010 ko je bilo čez 40.000 uporabnikov, pa čez 1000 slovenskih uporabnikov, žal je tisto kratko trajalo, ker je šlo za kratko oglaševalsko akcijo. Drugače pa ko sem jaz štartal je bilo cca 700 slo uporabnikov.