dobar dan ekipa, vrijeme je za game report...
sinoć smo odigrali treću utakmicu utješnog turnira, i svladali Maltu u gostima sa +46,
(38015)nakon loše prve četvrtine, uozbiljili smo se u obrani, i do kraja samo povećavali razliku...
opet se svih 12 igrača upisalo u strijelce, najbolji u našim redovima je bio Vojvoda sa 15p i 13 skokova...
dvocifreni su još bili Sarić sa 15p, Pokrajac sa 12p 9 skokova i Gatakčić sa 10p 11 skokova...
sve u svemu, ove prve 3 tekme smo odradili maestralno, sad slijedi pravi ispit protiv Litve...
tablica nakon 3 kola:
(http://pokit.org/get/?e32555f413259bc560be6a3b20d737db.jp...)Litva nakon 3 kola je isto na 3-0 omjeru, ali imaju dosta slabiju koš razliku zbog težih protivnika...
ono što je sigurno, puno su jači od nas po platama, 15 igrača u rosteru, svi preko 10k plate...
prvih 5 centara 50k, 33k, 30k, 29k, 23k...
isto tako, imaju nešto manji ent, jer su u drugom kolu igrali normal protiv Estonije...
mi igramo doma, i pripremamo osvetu za prošlu sezonu i eurobasket...
ipak, prvo treba sačekati trening i formu, te ne daj Bože neku povredu...
sve u svemu, sezona ide bolje od mojih očekivanja...
igrači napreduju, dogovoren je dugoročni trening za većinu igrača...
ova generacija od 21g bi morala dati i barem 2 igrača za seniore u budućnosti, to su Ozren Gatakčić (centar sa 80+ skilova) te Sanjin Radoš, krilo/krilni centar oko 90 skilova trenutno...
tu je još i Dragan Matijević, usprkos 8 potencijalu, ima vanserijski zbir skilova (preko 90 trenutnoi) i jako dobar raspored, možda bude nešto od njega...
tu su još Vukelić, Novosel, Husaković i Stipanov, čiji skil set nije za u21, al njihov sam razvoj prepustio Tariku...
u generaciji od 20g smo jaki na svim pozicijama, već imamo nekoliko igrača preko 80 skilova, ali smo jako slabi sa potencijalom...
samo Bošnjak (pot 10) i moj Ćivić (pot 9)... od ostalih, Krapić, Sarić i Rizvanović sa potencijalom 8 teško da mogu uhvatit seniorske skilove, iako imaju fantastičan skilset za svoju dob...
toliko od mene za sada, čujemo se nakon treninga u petak...
LP svima...