BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Eesti rahvuskoondis

Eesti rahvuskoondis (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kossuhunt

To: Mulk
This Post:
00
158031.936 in reply to 158031.935
Date: 11/24/2014 12:59:04 PM
Overall Posts Rated:
171171
Ikka on teised süüdi...:)

Minu, mitte küll kõige objektiivsem arvamus on: Liiviga põhis oleks me Armeeniale ära teinud! Eriti veel sellise taktikavalikuga.

From: vellekas

This Post:
00
158031.937 in reply to 158031.934
Date: 11/24/2014 1:03:17 PM
PK Kuusemäe
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
108108
Mulk, asi ei ole pikkuses ;) deem sa oled ikka ülim keerutaja... Ma ootasin kommentaari sinu kaitsetaktika kohta aga adekvaatset vastust ma ei saanud. Miks 2-3 maa-ala JA sisemine rünnaku ennustus??? Kas 2-3 maa-ala ei ole liiga suur risk tugeva koondise vastu? Või tunduski see ainuke võimalus võitmiseks? Sa ei suuda tunnistada, et tegid vale otsuse või siis sa oledki nii kindel, et tegid kõik õigesti. Mingeid järeldusi sellest igatahes teha saan...

Puhka nüüd, raske mäng seljataga

From: Mulk

This Post:
11
158031.938 in reply to 158031.934
Date: 11/24/2014 1:42:00 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Nonii ja edasipääs on kindel, kui mõlemad järgmised mängud suurelt võidame ning põhjanaabrid kostitavad omanimelise saunaga leedukaid. Ehk et lisaks kahele võidule on vaja 94-punnine vahe tasa teha ning üks veel lisaks hankida. Siis on finaalturniir. :)
Kahju, et inglismannid alt vedasid. Lootsin nende võitu. See vähendanuks teoreetilise edasipääsulootuse võimatust.

Muidugi olen ma õnnetu, et sommidele lisaajal kaotasime. Päris siiralt aus oles, ei uskunud ma, et madin nii tasavägiseks kujuneb. Et ta seda teeks, selleks katsetasin seesugust kaitsetaktikat, mida ma mänedžer vellekase meelehärmiks pole isegi Zapiivoga praktiseerinud. Lihtsalt tundus erinevate taktikate vahel valides, et et see võib olla jokker, kuivõrd sommidel on kombeks ühel positsioonil mitut mängijat vurritada. Nuh, ja peaaaegu oligi. :)

Kossuhunt, kahju, et sinu Liiv IV veerandi lõpus (kahe kiirustatud viskega) ja Tooman lisaajal (ebasportlikuga) bläkki tegid.
Ja hr kastan, tänase koondise süüre ääre, Margus Pant'i omanik, kahju, et muidu suht normaalse vabaviskeoskusega Pant mängu normaalajal teenitud 3 vabaviset mööda viskas.
Kahju, et meeskond ei suutnud normaalaja viimasel 34-l sekundil tehtud kolme pealeviskega mängu võidusadamasse tüürida.
Kahju, et koondise treener ennustas sommide taktika valesti.
Kahju, et läks nii nagu läks.

Nüüd, kui pulgad on lühikeseks taotud, ei tahaks trummi ära visata.
Palun vaadake, Eesti jõukamad, samuti eestimeelsemad mänedžerid, oma pangakonto seisu ja meeskonna rosterit.
Kas on ikka kindel, et te ei suuda tulevast eesti koondislast koolitada?

Kummardan jätkuvalt järgmiste klubide mänedžeride ees, kes on koondise põhimängijad enese klubis hoidnud, neid treeninud ja enamsati ka kenasti mänguvormi taganud:
Kõrgliigast - BC RV (koondises 3 mängijat - Liiv, Tooman, Vahi), Caparanka (2 - Kraav, Allandi), Hallid Kardinalid (Karu), Sudiste Sops (Siff), BC Kobakäpp (Juur), Harju Turist (Pant),
III liigast - BC HALLIK (Eenmäe), Plixid (Paju), BC HaviPool (Kallur).
Kokku 12 mängijat 16st on meie endi klubide hingekirjas.
Eriti keeruline on kindlasti BC HALLIKu ja Plixide olukord, hoides III liigas oma rosteris keskmängijaid, kes teatavasti on väga rahamaiad.

Kordan üleskutset: koondisele on juurde vaja äärmuslikult head (ja seega ka kallist) keskmängijat, snaiprit ja mängujuhti!

Mulk,
kes kindlasti ei lähe järgmisi koondise mänge mütsiga lööma

This Post:
11
158031.939 in reply to 158031.936
Date: 11/24/2014 2:04:56 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Ikka on teised süüdi...:)

No kuule. Ma võib 1001 üks korda kinnitada ja öelda, et Mulk on loll ja teeb idiootlike otsuseid.
Teeb see sind või mõnd muud lugejat õnnelikumaks? Kui jah, palun: Mulk on loll ja teeb idiootlike otsuseid. :)

Jeerum küll, minge päris korvpalli vaatama ja kaege, kuidas treenerid emotsioonidega laamendavad - see käib mängu juurde. Tehakse valikuid ja otsuseid. Vahel lähevad need täkkesse, vahel mitte.

Kui ma siin mängu viimasel minutil kurdan, et Liiv teeb lolle valikuid, siis, Hundukene, eriti tobe on arvata, et ma siin kodanik Liivi või selle mänedžeri reaalselt süüdlaseks pean. Kas tead, Liiv on tegelikult väljamõeldud tegelane! :)

Hingan mängu rütmis ja olen emotsionaalne.

Minu, mitte küll kõige objektiivsem arvamus on: Liiviga põhis oleks me Armeeniale ära teinud! Eriti veel sellise taktikavalikuga.

Muidugi see võimalus jääb. Aga jääb ka oleksiks.
Liivil oli mänguvorm möödunud nädalal 8, Karul 9. 10ne skilli vahe oli eelmisel nädalal +3 Liivi kasuks. Karu kaitsemäng ja viskeraadius on aga paremad ja sööt meestel võrdne. Leidin, et parem mänguvorm ja kaitse on selles mängus olulisemad tegurid.

From: Kossuhunt

This Post:
00
158031.940 in reply to 158031.939
Date: 11/24/2014 3:15:35 PM
Overall Posts Rated:
171171
Liivil oli mänguvorm möödunud nädalal 8, Karul 9. 10ne skilli vahe oli eelmisel nädalal +3 Liivi kasuks. Karu kaitsemäng ja viskeraadius on aga paremad ja sööt meestel võrdne. Leidin, et parem mänguvorm ja kaitse on selles mängus olulisemad tegurid.
Mitte et ta just Karu oleks pidanud asendama, aga minu poolt 2 põhiargumenti:
- Liivi DMI oli üle 3M, mis on väga lähedal vormile 9
- motion takitka jaoks ei ole Liivi hüppeviskele 23 eriti konkurente.

Otuseid teed muidugi sina, mind pani lihtsalt vähe imestama selline valik.

Pühendumusega ikka edasi!:)

This Post:
55
158031.941 in reply to 158031.940
Date: 12/1/2014 1:51:09 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Õhtust.
Tänasega sai õhkõrn edasipääsulootus otsa. Kaotasime Leedule 103:114.
Kolmanda veerandaja lõpuks oli seis 72:72. Häving tuli viimasel veerandaja (31:42) viimase kahe minutiga.

3.30 lõpuni, Eesti ees 92:90. Leedu viigistas, Liiv söötis palli auti.
3 min enne lõppu olime punktiga maas.
2.15 lõpuni, ikka vaid punktine vahe (96:97). Kinkisime vastastel ründelaua võtta, leedukatele lihtne korv.
Lootus püsis veel 1.10 enne lõppu (98:101) aga Leedukad tabasid eksimatult kõik, meie mitte.
Viimane minut. Teeme vigu. Leedukad ei eksi.
Hark tabas korvi alt ja Allandi 8 sekki enne lõppu kolmese, paraku rohkem tabajaid polnud.
Lasta viimasel veerandajal visata 42 punkti ... mõnel puhul terve mängu skoor ... mnjaa. Kah oskus.

Meeskond tegi 4. veerandil 4 pallikaotust (Liiv, Tooman, Vahi, Pant). Sama palju kui varasema 36e minutiga.
Vanameister Liiv äsas viimasel veerandil kuus viset kolmese tagant ja kõik mööda. Üleüldse oli tal väga kehv viskepäev.
Plusspoolele jäi 6 res. söötu. Pandile võib teha pai - oli Eesti koondise mootor.

Statistikad silmitsedes jääb silma 2 suurt miinust:
1) äärmiselt kehv kolmeste tabavus (24st 3 ehk 12,5%)
2) allajäämine kaitses (leedukad said 35st vabaviskest 29 punkti)

Kuigi tempo oli kiirem, ei viitsi mängumootor Eesti koondise teist viisikut endiselt mängitada. Leedu esiviisik sai mänguaega 129, meie oma 177. Vahe olnuks suuremgi, kui Paju poleks oma 25ndal mänguminutil vigastada saanud.

Enne mängu teadsin, et omame leedukate vastu innustuseelist, kuivõrd nende treener tegi harukordse prohmaka - vallandas maängija (kolmes mängus Leedu põhiviisikus olnud Rinkauskase). Teadupärast langeb koondise innustus mängija vallandamise järel. Kahjuks jäi sellest väheks.

Edasi pole muud, kui pedaal põhja ja tuleb noolida võitu inglismannide üle ehk püüda veel võtta olevat maksimumi.

Vabandan kõigi ees, kes on selle hooaja Eesti koondise tulemuses pettunud.
Ise ootan viimase alagrupi mängu ära. Kui seal sauna saame, tuleb end piitsutada, kui mäng tasavägine on või koguni võit tuleb, jääb ahter puutumata ja võib hooajaga enam-vähem rahule jääda.

Mulk

Last edited by Mulk at 12/2/2014 2:41:36 AM

This Post:
44
158031.942 in reply to 158031.941
Date: 1/5/2015 1:57:32 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Meeskond on Tais. Linna nimi, kus mängime, on Bangkok.
Bankoki nimekuju kasutavad üksnes välismaalased. "Krung Thep" ehk "Inglite Linn" on lühend linna täielikust nimest, milleks on: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya.
Jah, just selline nimi. Ühtlasi on see maailma pikim kohanimi. :)
Kujutan ette, et esimesed kolm õppeaastat kulutavadki pisikesed tai plikad ja poisid üksnes riigi pealinna nime õppimiseks.

Meie rahvuskoondist ootab peale tänast sõprusmängu hooaja vahetuse laialipudenemine. Vanemate meeste põlved ja näod on kinni teibitud. Las ravivad endid liiga play-offide eel koduklubides. Nooremad jäävad koondisesse. Neile kutsun eakaaslasi lisaks. Ehk et edasi esindab riiki ja mängib sõprusmänge meie B koondis.
Loomulikult uue hooaja alguseni, mitte kauem. :)

Last edited by Mulk at 1/5/2015 1:58:25 AM

This Post:
44
158031.943 in reply to 158031.942
Date: 1/19/2015 4:51:51 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Tänases sõprusmängus oli venelaste esiviisiku palga keskmine 191 000 meil 140 000.
Arvestades, et meil oli koondise põhimängijate vallandamise tõttu innustus minimaalne ja venkudel kõrge, pole 8 punnine kaotus põrmugi paha.

Hooajale tagasi vaadates, jääb kripeldama treeneri valede otsuste tõttu saadud kaotus Armeenialt ja lisaajakaotus maailma reitingu 6ndale, Soomele. Arvesatades viimast ja seda, et mängud Leedu ja Inglismaaga olid lõpuvileni tasavägised, annan hooajale hindeks 3+.

Olen tuleviku suhtes optimistlik ja arvan, et uue hooaja lõpuks trügib Eesti reitingutabelis tubli paarkümmend kohta ülespoole.
Kukoc suutis U21ga võita lohutusturniiri.
Veksleid välja ei viska aga kihk oleks seda tegu järgi teha küll. :)

Treenige eestlasi!

P.S. Kukoc, U21s on 3 legendi ja 3 MVP-d. On's mõni neist tugeva koondisepotensiaaliga?

From: Kukoc

This Post:
11
158031.944 in reply to 158031.943
Date: 1/19/2015 5:38:50 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Mägi palk tuleb lähiajal olema üle 80k, kahjuks on ta potensiaal superstaar ja suht capi lähedal, nagu paljudel muudelgi koondislastel. Tohvri üle 60k, Maksimenkov ja Tähismaa üle 50k, nemad oleks parimad kandidaadid. Tamm ja Kaljumäe on sellised keskpärased, Tamm pigem tagamängijaks ja Kaljumäest saaks voolida (kui treeneril jaksu on) korraliku väikese ääre.
Karindi on natuke maha jäämas, kaitse on tal ju hea, jubeda pingutamisega saaks ka temast millalgi hiljem asja.
Järgmise hooaja potensiaalid nii helged pole :(

From: s6ber

This Post:
44
158031.945 in reply to 158031.944
Date: 1/20/2015 1:49:52 AM
Overall Posts Rated:
44
Tammel oli söötmine algselt olematu, seega põhiaur läks selle treenimisele. Tammel on olnud 2 hooaega erakordne ja nüüd viimane hooaeg maailma- kuulus treener, keda jaksan veel ühe hooaja pidada ja poissi treenida, siis peab mõni rikkam klubi jätkama.

Last edited by s6ber at 1/20/2015 1:53:29 AM

This Post:
33
158031.946 in reply to 158031.11
Date: 2/23/2015 1:13:44 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Ostke kontsamees oma klubisse: (28918139)

Advertisement