BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Eesti rahvuskoondis

Eesti rahvuskoondis (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vellekas

To: Mulk
This Post:
22
158031.929 in reply to 158031.928
Date: 11/24/2014 5:22:40 AM
PK Kuusemäe
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
108108
Miks sa alati nii keema lähed? Jonnid nagu väike laps kui keegi julgeb sulle midagi kriitilist öelda...
Armeenia mängul oli Eesti koondise välise kaitse reiting hea (7) ja seda tänu 2-3 maa-alale JA sisemise rünnaku ennustusele. Kui vaadata nüüd vastase poolt siis sisemise rünnakuga taktika andis neile välise rünnaku reitinguks suurepärane (10) Saad poindile pihta? Kaitsetaktika oli si**. Tugevate koondistega mängides ei saa minna proovima taktikaid sellepärast, et igav on muidu. Proovi oma isikliku meeskonnaga kui igav hakkab ja kui näed, et toimib siis kasuta koondisega.

Pühi pisarad ja edu!

From: Mulk

This Post:
22
158031.930 in reply to 158031.928
Date: 11/24/2014 11:32:03 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Lähed täna siis kaotuse peale ?

Noolime võitu ikka. 3.43 enne pooaja lõppu on seis põnev, +5 meile (51:46).
Muret tekitab taas põhiviisiku liiga kauane platsil viibimine.

This Post:
22
158031.931 in reply to 158031.930
Date: 11/24/2014 11:39:19 AM
Overall Posts Rated:
10991099
3.43 enne pooaja lõppu on seis põnev, +5 meile (51:46).
Muret tekitab taas põhiviisiku liiga kauane platsil viibimine.
Kurat. Sõnusin ära. Päraste seda olime 2 min kuival ja sommid tegid 9:0 spurdi.
Minut lõpuni ja pekkad on teinud 5 resultatiivset rünnakut järjest.
Nüüd üks vahelduseks mööda.
Viimased minutid kaotasime 5:13 ja poolajaks seis -3 (56:59).
Olen jätkuvalt murelik, et põhimehed liiga kaua platsil viibivad.

This Post:
22
158031.932 in reply to 158031.929
Date: 11/24/2014 11:59:33 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Miks sa alati nii keema lähed? Jonnid nagu väike laps kui keegi julgeb sulle midagi kriitilist öelda...

Ega kui mälu pikemalt ei kanna, põle miskit teha küll. Aitan meenutada - palusid kommenteerida. Kommenteerisin. Tõsi, kogemata pikemalt kui lausega. Ehk võiks seda kommentaari asemel suisa selgituseks nimetada? :)
Nii või teisiti - selline pikk tekst võib algajal pikatekstilugejal keskendumisraskusi tekitada küll, nii, et lõpupoole läheb algus meelest ja see tekitab segadust.
Mulle enesele tundub, et olen alati olnud pikema jutu mees. Harju.
Olgu kuidas on, mulle tundub, et automaatne võrdusmärk keevalisuse ja teksti pikkuse vahel on pelgalt sinu soov nii mõelda.

Saad poindile pihta?

Mis sa nüüd tahad, et kommentaar oleks selline: kaitse oli sitt, rünnak oli sitt, tulemus oli sitt, treener tegi sitta tööd?
Nõus.
Aga on see kommentaar või selgitus, mida paluti? Ei mitte.

Tugevate koondistega mängides ei saa minna proovima taktikaid sellepärast, et igav on muidu. Proovi oma isikliku meeskonnaga kui igav hakkab ja kui näed, et toimib siis kasuta koondisega.

Sõnu kontekstist välja kiskuda on madal.
Arene.

Last edited by Mulk at 11/24/2014 12:00:07 PM

This Post:
33
158031.933 in reply to 158031.931
Date: 11/24/2014 12:15:22 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Äge!
Inglismaa juhib enne viimast veerandaega Leedu vastu punktiga, Soome meie vastu kahega. On põnev. :)

From: Kossuhunt

This Post:
00
158031.934 in reply to 158031.933
Date: 11/24/2014 12:18:23 PM
Overall Posts Rated:
171171
Selleks, et pink rohkem mängida saaks, on vaja kiiremad taktikad valida.

This Post:
00
158031.935 in reply to 158031.934
Date: 11/24/2014 12:37:31 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Selleks, et pink rohkem mängida saaks, on vaja kiiremad taktikad valida.

Noh, lõppeks on pink ikka mängus aga mida su Liiv teeb. Teeb otsustaval hetkel kiirustatud kolmesele - mööda. Saame lauapalli, võime lõpuni hoida ja viimasel sekundil viskega lõpetada aga Liiv läheb uue kiire viske - mööda. Sommid kaotavad palli ja meil on 10 sekki aega - ja ikka pannakse mööda. Kurat.
Meil oli 20 sekki aega mäng võiduga lõpetada aga panime 3 korda mööda. Nüüd lisaaaeg. Ei tea, kas kossujumal kingib meile veel ka neljanda võimaluse. :)

From: Kossuhunt

This Post:
00
158031.936 in reply to 158031.935
Date: 11/24/2014 12:59:04 PM
Overall Posts Rated:
171171
Ikka on teised süüdi...:)

Minu, mitte küll kõige objektiivsem arvamus on: Liiviga põhis oleks me Armeeniale ära teinud! Eriti veel sellise taktikavalikuga.

From: vellekas

This Post:
00
158031.937 in reply to 158031.934
Date: 11/24/2014 1:03:17 PM
PK Kuusemäe
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
108108
Mulk, asi ei ole pikkuses ;) deem sa oled ikka ülim keerutaja... Ma ootasin kommentaari sinu kaitsetaktika kohta aga adekvaatset vastust ma ei saanud. Miks 2-3 maa-ala JA sisemine rünnaku ennustus??? Kas 2-3 maa-ala ei ole liiga suur risk tugeva koondise vastu? Või tunduski see ainuke võimalus võitmiseks? Sa ei suuda tunnistada, et tegid vale otsuse või siis sa oledki nii kindel, et tegid kõik õigesti. Mingeid järeldusi sellest igatahes teha saan...

Puhka nüüd, raske mäng seljataga

This Post:
11
158031.938 in reply to 158031.934
Date: 11/24/2014 1:42:00 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Nonii ja edasipääs on kindel, kui mõlemad järgmised mängud suurelt võidame ning põhjanaabrid kostitavad omanimelise saunaga leedukaid. Ehk et lisaks kahele võidule on vaja 94-punnine vahe tasa teha ning üks veel lisaks hankida. Siis on finaalturniir. :)
Kahju, et inglismannid alt vedasid. Lootsin nende võitu. See vähendanuks teoreetilise edasipääsulootuse võimatust.

Muidugi olen ma õnnetu, et sommidele lisaajal kaotasime. Päris siiralt aus oles, ei uskunud ma, et madin nii tasavägiseks kujuneb. Et ta seda teeks, selleks katsetasin seesugust kaitsetaktikat, mida ma mänedžer vellekase meelehärmiks pole isegi Zapiivoga praktiseerinud. Lihtsalt tundus erinevate taktikate vahel valides, et et see võib olla jokker, kuivõrd sommidel on kombeks ühel positsioonil mitut mängijat vurritada. Nuh, ja peaaaegu oligi. :)

Kossuhunt, kahju, et sinu Liiv IV veerandi lõpus (kahe kiirustatud viskega) ja Tooman lisaajal (ebasportlikuga) bläkki tegid.
Ja hr kastan, tänase koondise süüre ääre, Margus Pant'i omanik, kahju, et muidu suht normaalse vabaviskeoskusega Pant mängu normaalajal teenitud 3 vabaviset mööda viskas.
Kahju, et meeskond ei suutnud normaalaja viimasel 34-l sekundil tehtud kolme pealeviskega mängu võidusadamasse tüürida.
Kahju, et koondise treener ennustas sommide taktika valesti.
Kahju, et läks nii nagu läks.

Nüüd, kui pulgad on lühikeseks taotud, ei tahaks trummi ära visata.
Palun vaadake, Eesti jõukamad, samuti eestimeelsemad mänedžerid, oma pangakonto seisu ja meeskonna rosterit.
Kas on ikka kindel, et te ei suuda tulevast eesti koondislast koolitada?

Kummardan jätkuvalt järgmiste klubide mänedžeride ees, kes on koondise põhimängijad enese klubis hoidnud, neid treeninud ja enamsati ka kenasti mänguvormi taganud:
Kõrgliigast - BC RV (koondises 3 mängijat - Liiv, Tooman, Vahi), Caparanka (2 - Kraav, Allandi), Hallid Kardinalid (Karu), Sudiste Sops (Siff), BC Kobakäpp (Juur), Harju Turist (Pant),
III liigast - BC HALLIK (Eenmäe), Plixid (Paju), BC HaviPool (Kallur).
Kokku 12 mängijat 16st on meie endi klubide hingekirjas.
Eriti keeruline on kindlasti BC HALLIKu ja Plixide olukord, hoides III liigas oma rosteris keskmängijaid, kes teatavasti on väga rahamaiad.

Kordan üleskutset: koondisele on juurde vaja äärmuslikult head (ja seega ka kallist) keskmängijat, snaiprit ja mängujuhti!

Mulk,
kes kindlasti ei lähe järgmisi koondise mänge mütsiga lööma

This Post:
11
158031.939 in reply to 158031.936
Date: 11/24/2014 2:04:56 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Ikka on teised süüdi...:)

No kuule. Ma võib 1001 üks korda kinnitada ja öelda, et Mulk on loll ja teeb idiootlike otsuseid.
Teeb see sind või mõnd muud lugejat õnnelikumaks? Kui jah, palun: Mulk on loll ja teeb idiootlike otsuseid. :)

Jeerum küll, minge päris korvpalli vaatama ja kaege, kuidas treenerid emotsioonidega laamendavad - see käib mängu juurde. Tehakse valikuid ja otsuseid. Vahel lähevad need täkkesse, vahel mitte.

Kui ma siin mängu viimasel minutil kurdan, et Liiv teeb lolle valikuid, siis, Hundukene, eriti tobe on arvata, et ma siin kodanik Liivi või selle mänedžeri reaalselt süüdlaseks pean. Kas tead, Liiv on tegelikult väljamõeldud tegelane! :)

Hingan mängu rütmis ja olen emotsionaalne.

Minu, mitte küll kõige objektiivsem arvamus on: Liiviga põhis oleks me Armeeniale ära teinud! Eriti veel sellise taktikavalikuga.

Muidugi see võimalus jääb. Aga jääb ka oleksiks.
Liivil oli mänguvorm möödunud nädalal 8, Karul 9. 10ne skilli vahe oli eelmisel nädalal +3 Liivi kasuks. Karu kaitsemäng ja viskeraadius on aga paremad ja sööt meestel võrdne. Leidin, et parem mänguvorm ja kaitse on selles mängus olulisemad tegurid.

Advertisement