Nonii ja edasipääs on kindel, kui mõlemad järgmised mängud suurelt võidame ning põhjanaabrid kostitavad omanimelise saunaga leedukaid. Ehk et lisaks kahele võidule on vaja 94-punnine vahe tasa teha ning üks veel lisaks hankida. Siis on finaalturniir. :)
Kahju, et inglismannid alt vedasid. Lootsin nende võitu. See vähendanuks teoreetilise edasipääsulootuse võimatust.
Muidugi olen ma õnnetu, et sommidele lisaajal kaotasime. Päris siiralt aus oles, ei uskunud ma, et madin nii tasavägiseks kujuneb. Et ta seda teeks, selleks katsetasin seesugust kaitsetaktikat, mida ma mänedžer vellekase meelehärmiks pole isegi Zapiivoga praktiseerinud. Lihtsalt tundus erinevate taktikate vahel valides, et et see võib olla jokker, kuivõrd sommidel on kombeks ühel positsioonil mitut mängijat vurritada. Nuh, ja peaaaegu oligi. :)
Kossuhunt, kahju, et sinu Liiv IV veerandi lõpus (kahe kiirustatud viskega) ja Tooman lisaajal (ebasportlikuga) bläkki tegid.
Ja hr kastan, tänase koondise süüre ääre, Margus Pant'i omanik, kahju, et muidu suht normaalse vabaviskeoskusega Pant mängu normaalajal teenitud 3 vabaviset mööda viskas.
Kahju, et meeskond ei suutnud normaalaja viimasel 34-l sekundil tehtud kolme pealeviskega mängu võidusadamasse tüürida.
Kahju, et koondise treener ennustas sommide taktika valesti.
Kahju, et läks nii nagu läks.
Nüüd, kui pulgad on lühikeseks taotud, ei tahaks trummi ära visata.
Palun vaadake, Eesti jõukamad, samuti eestimeelsemad mänedžerid, oma pangakonto seisu ja meeskonna rosterit.
Kas on ikka kindel, et te ei suuda tulevast eesti koondislast koolitada?
Kummardan jätkuvalt järgmiste klubide mänedžeride ees, kes on koondise põhimängijad enese klubis hoidnud, neid treeninud ja enamsati ka kenasti mänguvormi taganud:
Kõrgliigast - BC RV (koondises 3 mängijat - Liiv, Tooman, Vahi), Caparanka (2 - Kraav, Allandi), Hallid Kardinalid (Karu), Sudiste Sops (Siff), BC Kobakäpp (Juur), Harju Turist (Pant),
III liigast - BC HALLIK (Eenmäe), Plixid (Paju), BC HaviPool (Kallur).
Kokku 12 mängijat 16st on meie endi klubide hingekirjas.
Eriti keeruline on kindlasti BC HALLIKu ja Plixide olukord, hoides III liigas oma rosteris keskmängijaid, kes teatavasti on väga rahamaiad.
Kordan üleskutset: koondisele on juurde vaja äärmuslikult head (ja seega ka kallist) keskmängijat, snaiprit ja mängujuhti!
Mulk,
kes kindlasti ei lähe järgmisi koondise mänge mütsiga lööma