Ai Pauliau, šneki iš emocijų ir nieko daugiau

))) žinotum tu skillus visų tų super čempionų ir nesuprastum kaip ir kodėl, nes jie aišku turi net blogesnius SF nei mūsų ir ne daugiau multiskiliškesnius pg/sg nei mūsų, bet nu va paimė ir laimėjo, ne dėl kažko kito, o kaip dėl formų

)) Kapitonas ir Žviedris yra vieni geriausių universalų BB, tai ką tu čia eilinį kartą bandai rašinį rašydamas ir eidamas per aplinkui įrodinėt

)) NIEKADA ir NIEKAS neišaugins idealaus žaidėjo ar komandos, nes varikliukas pastoviai tobulėja ir keičiasi prioritetai, o kai auga žaidėjas kaip pvz PJV su katastrofiška išorine ir jau būna arti potencialo ribos, tai koks skirtumas ar tu paaukosi pusę sezono pakelti iki niekingos ar kažką viduj ar metimą pakelsi

) Ar tas pats kaip dabar augo ale belekokie universalai PF pas super protingus menedžerius, kurie čia reiškės ir kuriems savaitė iš savaitės rašai, žmogaus jei nekelsi to ir ano, nu sužlugdysi žaidėją.... IR spėk kuom baigės.....

)))))))))) Aš visiems gi sakiau, kas eis į trenerius - apsišiks ir taps eiliniais, nors buvo ale talentingi

)))))))))) atrodo pamoji lazdele ir visi treniruoja tai ką nori

))) jūs galit pilt šūdus, sakyt, ką norit, bet aš žinau, kad daugelis trenerių padarė viską ką galėjo..

)) aš net nežinau, galbūt galėtų būt kažkoks susibūrimas visų geriausių menedžerių, visi susirinktų geriausius žaidėjus, jiems svarbiausia palaikytų formas ir aišku treniruotų kiek gaunas, nes kitaip jokių šansų bent kažką geresnio pasiekt

vienitelis dalykas, ko buzeriui trūksta, tai kad tu treneriu taptum ir nusileistum ramiai ant žemės ;)))
P.S Sauna + beaches = eina nx, Pauliaus rašiniai gaunas

DDDDDDDD
Last edited by LA-YoMaYo at 12/4/2011 12:41:56 AM