Tako ,prve dve tekmi sta mimo in nekako smo obe zmagali z levo roko,sedaj pa se gre zares.Nekdo je napisal da realno pričakujemo 4 mesto in tudi jaz imam tako mnenje,seveda cilj imam višji.Moram priznati,da je bilo kar težko spraviti igralce skupaj,ker jih je zelo malo in nekako so vsi ,ki jih imamo so tudi v rep.
Zelo smo kratki na OI ,tukaj je velika luknja in vsi ki sedaj trenirate to pozicijo probajte čim bolj delati na pokrivanju ,vodenju in podajanju,seveda tudi met trenirajte.Kar se tiče Kril so ti bolj podobni branilcem in so malo razviti v skilih pod koši,probajte tudi tu malce potrenirati,Kar se tiče KC smo v tej sezoni ,bolj začeli delati na tem položaju ,ker tudi tukaj nimamo pravih igralcev,Še najbolje je na branilcih in centrih in s temi igralci ,bomo tudi odigrali večino tekem.
Zelo sem razočaran z formo,tukaj je nekaj igralcev ,ki preprosto igrajo preveč v klubih in forma je zelo slaba ,probajte paziti ,da ne igrajo več kot cca 80 minut na teden ,probajte druge minute prišparati za mlade trenirance.
Nekako želim ,da mi tudi vi pomagate voditi tekme z svojimi predlogi,saj več ljudi več ve.Verjetno bo več graje ,ampak bom poskušal dati vse od sebe in bom probal čim bolje odigrati svoj mandat.Pripravljen sem, tudi naslednjo sezono pomagati pri mladih igralcih ,potem pa želim da tudi vi prevzamete to delo in skupaj probamo čim bolje odigrati rep. tekme.Imam nekaj zelo dobrih trenerjev in upam ,da so tudi oni pripravljeni za pomoč v naprej,ker če ne bo pomoči se rep.slabo kaže.
Mislim ,da bo naslednji selektor imel lažje delo ,ker v tej sezoni smo veliko pripomogli  pri pomoči in če bodo lastniki upoštevali nasvete ,se ni bati za dobre rezultate.
Vsi ,ki imate svoje predloge o bodočih tekmah ,ki prihajajo,dajte napišite tukaj svoje mnenje in taktike ...