Ναι βρε Στέφανε αντιλαμβάνομαι ότι τα Σκιλλς του κάθε παίχτη σε έναν συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα ή το matchup δύο παιχτών... αλλά δεν μου απάντησες πως μπορεί να μετρηθούν σκιλλς όπως η εμπειρία, η αντοχή, αλλά και ο ενθουσιασμός μιας ομάδας!
Σου απάντησα, όλα αυτά τα συνυπολογίζει η μηχανή και με βάση όλα τα παραπάνω, βγάζει τα ππ100 δηλαδή πόσοι πόντοι ανα θέση πρέπει να μπουν από κάθε ομάδα, ανα 100 σουτ όλων των ειδών.
Με ποιον τρόπο βγαίνει μαθηματικά το νούμερο αυτό και με τι ποσοστό μετράει ο κάθε παράγοντας που συνυπολογίζεται δεν το γνωρίζω, έχει να κάνει με τον κώδικα του παιχνιδιού.
Επομένως δεν είναι μόνο τα σκιλλς ο παράγοντας που διαμορφώνει το σκορ ανά θέση αλλά και ο ενθουσιασμός, οι καταστάσεις και ότι αναφέρεις πιο πάνω.
Ωραία, αλλά ποιος καθορίζει τον παράγοντα τύχη σε έναν αγώνα, όπου η μηχανή του παιχνιδιού διαμορφώνει το εκάστοτε αποτέλεσμα;;; Με ποιο σκεπτικό να είμαι σήμερα εγώ ο τυχερός και όχι εσύ;;;
Αυτό είναι κάτι που κανείς νομίζω δεν μπορεί να απαντήσει, αν θέλεις την άποψή μου, ο κώδικας έχει κάποια σκόπιμη "τρύπα" στην οποία αφήνει κάποιο ποσοστό επιρροής στον αγώνα random, και αυτό εμείς το μεταφράζουμε σαν τύχη για να το καταλαβαίνουμε.
Δημιουργεί έτσι ένα πιο ρεαλιστικό μοτίβο στο παιχνίδι, αφήνοντας κάποιο ποσοστό του αποτελέσματος "στην τύχη".
Βέβαια, τα όρια του ποσοστού αυτού, είναι τέτοια ώστε ότσν η διαφορά ποιότητας δύο ομάδων είναι μεγάλη, δεν είναι ικανά να διαμορφώσουν αποτέλεσμα. Γενικά είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει ο μάνατζερ να προσέξει σε έναν αγώνα και έχει να κάνει καθαρά με τις δικές του επιλογές, που πολύ σπάνια φτάνουμε στον παράγοντα τύχη όταν αναλύουμε ένα παιχνίδι.
Last edited by Mousis at 9/28/2012 9:23:56 AM