BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Eesti rahvuskoondis

Eesti rahvuskoondis (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Elajas

To: Mulk
This Post:
00
158031.919 in reply to 158031.917
Date: 11/8/2014 12:43:27 PM
Orikad
III.10
Overall Posts Rated:
44
Ăra kuula neid õiged otsused.

From: vellekas

This Post:
00
158031.920 in reply to 158031.919
Date: 11/17/2014 4:39:22 PM
PK Kuusemäe
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
108108
Kommentaarid viimasele mängule?

From: Mulk

This Post:
33
158031.921 in reply to 158031.920
Date: 11/22/2014 1:33:05 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Kommentaarid viimasele mängule?

Et kas on või?
Alati saab kommenteerida. Olin Slovakkias ja seal oli mahti vaid taktika paika panna. Kommenteerimiseks aega nappis.
Oli selge, et armennid mängivad pigem sisse. Nende ja meie meeste vorme ning seniseid mängukõveraid arvestades leidsin, et võiksime väljast hammustada. Tagamehed täitsid oma osa ära, äärte panus jäi kehvaks. Mängumootori seekordne valik anda teisele viisikule selles mängus minimaalselt mänguaega (5e mängija peale vaid 21 minutit, kusjuures KM asemik Tooman lubati platsile vaid minutiks) oli asi, mida ma ette ei näinud. Ju on armennide võhm mäkke ja alla silkamisest etem, kui meie kuttidel lausikut hõõrudes.
Tulevik on segane. Soome peatreener on visa ja püüab meie mängu eel mitmendat korda BB-maili teel kokkuleppesuhtumist pähe määrida. Kolm korda võite arvata, millist.
Meilid on alles. GM-id võiksid teema üles võtta ja sellise tegevuse eest koondiste treeneritele vinge trahvi väänata.

Põhjanaabrite vastu läheme agressiivselt võitu noolima.

From: Kukoc

This Post:
11
158031.922 in reply to 158031.921
Date: 11/22/2014 1:47:00 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Siiamaani arvan, et äärmiselt julge ettevõtmine on mängida 2-3 maa-ala. Samamoodi julge on mängida sisemist isolatsiooni rünnakuna. Kuidagi jubedalt selge üleolek koorus välja. Polnud nagu vastastel koduväljakueelistki :(

This Post:
22
158031.923 in reply to 158031.922
Date: 11/22/2014 5:27:14 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Siiamaani arvan, et äärmiselt julge ettevõtmine on mängida 2-3 maa-ala. Samamoodi julge on mängida sisemist isolatsiooni rünnakuna. Kuidagi jubedalt selge üleolek koorus välja. Polnud nagu vastastel koduväljakueelistki :(

Üleolek ilmnes 4. veerandil. Selle võib panna ka meie kuttide nigelama võhma arvele. Fakt on, et ei meie ega Inglismaa enne mängu armennidega kaotusest mõelnud.
Eesti koondisel on 2 puudust ja üks suur pluss - meil pole väljajoonistunud positsioonimängijaid ei ees- ega tagaliinis, küll on meil terve koondisejagu universaale, kes võivad vabalt mängida kolmel-neljal, mõni koguni kõigil viiel positsioonil.
Ühtpidi hea, kui sõdurid on universaalid, samas paha, sest mäng jääb ümmarguseks. Pole tähti, kelle suunas aeg ajalt taktikat keerutada. Noh, väikese mööndusega kannaks Liiv selle rolli välja aga ta on ka ainus, on vananev, pealegi mõningate päris suurte puudustega.
Armeenia on teinud sel turniiril kaks väga head mängu, võitnud eeldatava nelja parema käest kaks võitu ja on nüüd, mil mängida on kolme nõrgemaga, seisus, mis lubab mõelda lausa edasipääsust. Tõsi, selleks peab Soome, Leedu, Inglismaa ja Eesti omavahelistes mängudes päris mitu head üllatust juhtuma.
Meie seis pole kiita. Plaan, kuidas kolme jäänud mängu pidada, on olemas. Näis, mida teevad teised ja kuhu see plaan meid lõpuks tabelis paigutab.

This Post:
11
158031.924 in reply to 158031.923
Date: 11/23/2014 3:39:45 PM
PK Kuusemäe
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
108108
Minu põhiline eesmärk küsimuse püstitamisel oligi, et sa kommenteerikisid oma taktikavalikut kuid Kukoc pidi selle siiski sõna sõnalt üle küsima. See selleks...
Sa kirjutasid, et "üleolek ilmnes 4. veerandil. Selle võib panna ka meie kuttide nigelama võhma arvele". Kas Sul on teada vastasmängijate skillid!?
Sa oled teinud koondisega head tööd ja seda ei saa eitada aga mulle tundub, et motivatsioon koondise vedamisel hakkab raugema. Viimase mängu taktikavalik oli üliekstreemne ja sellised taktikad võiksid jääda ikka nõrgemate koondistega katsetamiseks. Kas antud taktikat oled Zapiivoga ka proovinud See on minu arvamus...

Edu ja tahet!

Last edited by vellekas at 11/23/2014 3:42:04 PM

This Post:
33
158031.925 in reply to 158031.924
Date: 11/23/2014 5:06:58 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Minu põhiline eesmärk küsimuse püstitamisel oligi, et sa kommenteerikisid oma taktikavalikut kuid Kukoc pidi selle siiski sõna sõnalt üle küsima. See selleks...
Sa kirjutasid, et "üleolek ilmnes 4. veerandil. Selle võib panna ka meie kuttide nigelama võhma arvele". Kas Sul on teada vastasmängijate skillid!?

Loomulikult mitte kõigi platsil viibinu. Nelja.

Sa oled teinud koondisega head tööd ja seda ei saa eitada aga mulle tundub, et motivatsioon koondise vedamisel hakkab raugema. Viimase mängu taktikavalik oli üliekstreemne ja sellised taktikad võiksid jääda ikka nõrgemate koondistega katsetamiseks.

Igal õigus oma arvamusele.
Tead, kõige lihtsam ja levinum taktikavlik koondiste mängudel on alati rünnak 2p alasse ja mees-mehe kaitse. Kui ma need valinuks, olnuks ma kommenteerijate silmis küllap teinud hiiglama põhjaliku uurimustöö, olnud pealegi hiilgav taktik ning selle kõige juures loomulikult ka äärmiselt motiveeritud. Eksole. :)
Seda rünnakut kasutatakse ... noh, võib olla eksin 5%ga ... 95% kõikide vähegi kaalukate koondiste mängude juures. Ja kaitses loomulikult mees-meest, iga positsioon võtab oma positsiooni. Igav! :)
Selles valguses võiks pigem kõiki neid, kes need rutiinsed ja ülilevinud valikud teevad, nimetada raugeva motiga vennikesteks, kes ei viitsi vastast analüüsida.

Mina kasutasin rünnakut 2p alasse kolme esimese koondise mängu juures ainult ja ainult üht eesmärki teenides - selleks, et uinutada Armeenia koondise treener. Ta läkski liimile, ennustas ja eksis nii keskendumises kui tempos. Ma võinuks esimeste vastastega teiste taktikatega eksperimenteerida (olen seda ka varem teinud) aga sel hooajal mõtlesin tiba sellega trikitada. Väidan, et õnnestunult.
Armeenia treener oli oma koondise mängijate listi varakult täis tõmmanud ja neid oli hea monitoorida. Sestap oli selge, et väljast nad ei ürita.
Seletage palun, mida halba on 2-3 maaala kaitses meeskonna vastu, kes püüab mängida korvi alla?
Mida halba on taktikas panna mehed kaugemalt viskama, kui meeskonnas on eeskujuliku mänguvormiga kolm meest, kelle visete skillid (hüpekas, lähi ja raadius) on 45-50 ning on teada, et vastastel on korvi alla suurepärane mürakas?

Noh, nüüd on vähemalt selge, et paneme aga targa ja kaalutletud valikuga edasi - ikka 2p alasse ja mees-meest.
Eks? Eksimatu valikuga ei saa ju eksida.

This Post:
22
158031.926 in reply to 158031.924
Date: 11/23/2014 5:12:54 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Noh, nüüd on vähemalt selge, et paneme aga targa ja kaalutletud valikuga edasi - ikka 2p alasse ja mees-meest.
Eks? Eksimatu valikuga ei saa ju eksida.

Muide, panin sommide vastu taktika paika juba reedel. Ma ei hakka seda selle teemaarenduse valguses ka muutma. Küll ütlen, et tehtud valik on sinu silmis lausa minestamapanevalt ekstreemne.

This Post:
11
158031.927 in reply to 158031.926
Date: 11/23/2014 5:37:23 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Ja ka selle võib välja öelda, et kahe parema hulka me oma alagrupis enam ei jõua.
Jäänud on 3 mängu Soome, Leedu ja Inglismaaga. Parim, mida lõppskoorina püüda, on jääda kahe kaotuse peale.
Sellest aga kahe parema hulka jõudmiseks tänu kehvemale punktivahele ei piisa.
Kahe kaotusega on võimalik saada nii edasi kui jääda viiendaks - vot selline alagrupp on meil. :)
Armennid on alt tulemas ja parandavad kolme järgneva võiduga oma punktivahe tugevasse plussi. Meil on kolm rakset mängu ja päris reaalne on võimalus, et kui ka kaotuste arv on võrdne, on punktivahe meil ikkagi kehvem ja plärtsatame lõpuks 5. kohale. Seda ka siis, kui õnnestub kolmest järgmisest mängust 2 võita. Kõiki kolme võita, mu sõbrad, pole lootustki.
Kumb on parem, kas varblane pihus või tuvi katusel?

From: Rockar

This Post:
00
158031.928 in reply to 158031.927
Date: 11/24/2014 2:09:29 AM
TÜ/Pullid
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
5050
Lähed täna siis kaotuse peale ?

This Post:
22
158031.929 in reply to 158031.928
Date: 11/24/2014 5:22:40 AM
PK Kuusemäe
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
108108
Miks sa alati nii keema lähed? Jonnid nagu väike laps kui keegi julgeb sulle midagi kriitilist öelda...
Armeenia mängul oli Eesti koondise välise kaitse reiting hea (7) ja seda tänu 2-3 maa-alale JA sisemise rünnaku ennustusele. Kui vaadata nüüd vastase poolt siis sisemise rünnakuga taktika andis neile välise rünnaku reitinguks suurepärane (10) Saad poindile pihta? Kaitsetaktika oli si**. Tugevate koondistega mängides ei saa minna proovima taktikaid sellepärast, et igav on muidu. Proovi oma isikliku meeskonnaga kui igav hakkab ja kui näed, et toimib siis kasuta koondisega.

Pühi pisarad ja edu!

Advertisement