Plkanuoju parasyti ilgesni posta, tad skaityti neprivaloma :) tai tik nuomone. taigi:
Geri zaidejai siaip neatsiranda. Jeigu sugebi padaryti gera - uzsidirbsi. Jei sieki uzsidirbti - nereikia ziureti i potenciala. uztenka ir su 7. As treniruoju ir su 6. Ir bedos nematau. pirkejas atsiras tikrai.
kaina jaunimui nustato jo potencialas daugiausiai ir priedurniai savininkai.
o tokie kaip kinas, jie ne geri - jie ekskliuzyvai. reti labai. toki tureti - reiskia jau tureti ir komanda pajegia, kad turetum toki kaip brangakmeni tarp likusiu. pelno jis neduos daug. o vat kokio pasitenkinimo pojuti ar dar kazka savininkui - manau kiekvienam asmeniskai.
kadangi pats prakalbai apie pardavima veliau, supratau kad ziuri is finansines puses. tad is jos, mano galva, tai niekam tikes ejimas butu tavo ekipai. galetum nepalyginamai efektyviau juos panaudoti.
o kaip ta kaina nustatyt - sunku man pasakyti. kazkada toki zaideja turejau, pardavinejau uz 4m, uz 3m, 2m. niekas nepirko. ir per pm gavau laiska, siulanti parduoti. parasiau - 8m. sako ok. kai uzbidino jis, kaina eme kilti ir pakilo virs 9m. tiesa, tada gal ir kainos buvo panasios. bet, kai niekas neperka uz 3m neuzbidinto, tai uzbidinta uz 8m. jau bidina. tai kokia jo kaina tada?
rinkoje pilna zaideju po 2-4m. praktiskai visi nebidinti. o yra tikrai vertesniu uz ta. (bent jau man). buti pirmam ir kelt kaina - nedrasu, tiesa? o permusti - drasiau, nes zinai, kad didele tikimybe kad permus dar kazkas. nes patys asmeniskai nemokam isivertinti tokiu zaideju. as irgi nemoku. lengviau jau uzbidinta pirkt, nes dar kazkam jis atrodo geras, o jeigu tas kazkas irgi ne kazka nutuokia, arba yra tiesiog sutare kaina, ir kazkas konkreciai nori sau pasiimti? nemazai tokiu atveju. pats praktikuodavau ir praktikuoju kartais.
as manau, kad zaidejai tikrai turi savo verte, kaip ir minejai, taciau kaikurie zaidejai turi ne verte,o tiesiog savo kaina. lygiai tokia pacia kaina, o ne verte, turi zaidejai rinkoje, kuriu visi igudziai juodi. as sau toki skirtuma atradau tarp kainos ir vertes - tikrai atradau :)
Last edited by impero at 1/21/2014 3:43:34 PM