BuzzerBeater Forums

BB Israel > קשר מ-בב לישראל

קשר מ-בב לישראל

Set priority
Show messages by
This Post:
00
30946.90 in reply to 30946.87
Date: 7/29/2008 6:14:14 AM
Overall Posts Rated:
11
היי מארק. לגבי שינויים בכלכלה אני חושב שהרעיון טוב.
רציתי לשאול גם האם השינוי במשכורת של שחקן מתחשב רק בעליות ביכולת שלו או גם בליגה שהוא נמצא.
כי הרי ידוע ששחקן שגם כולם יודעים שהוא פוטנציאל אנ בי איי לא יקבל שכר של אנ בי איי בליגת משנה. ועונה אחר כך באנ בי איי הוא ירויח הרבה יותר גם אם הוא למעשה כמעט באותה יכולת. .

This Post:
00
30946.91 in reply to 30946.90
Date: 7/29/2008 6:59:48 AM
Overall Posts Rated:
33
למארק קצת קשה עם העיברית אם יש לך כלים אני מאמין שתקבל את התשובה הרבה יותר מהר לאנגלית אם לא מישהוא בוודאי יתרגם לך

From: Warrior

To: naor
This Post:
00
30946.92 in reply to 30946.91
Date: 7/29/2008 7:58:29 AM
Overall Posts Rated:
1010
חחחח למה אתה ממשיך לשחק איתו באש הרי הוא כבר העיר לך על התגובות שלך אתמול .. אתה לא חייב להעיר לו על כל דבר..

אני אומר את זה רק כדי למנוע וויכוחים מיותרים שאני יודע שיקרו ..
נכון שהכוונות שלך טובות אבל מארק מבין עברית הוא יענה באנגלית אבל לא חייב להפנות אליו גם את השאלות באנגלית .. פשוט אין לו עברית במקלדת אחרת הוא היה עונה לנו גם כן בעברית .

From: naor

This Post:
00
30946.93 in reply to 30946.92
Date: 7/29/2008 8:36:10 AM
Overall Posts Rated:
33
צודק טעות שלי

From: adomole

This Post:
00
30946.94 in reply to 30946.90
Date: 7/29/2008 9:30:16 PM
Overall Posts Rated:
22
אהלן מארק. הייתי פונה באישית אבל אני יודע שאת התשובה למה שאני יאמר בטח עוד אנשים ירצו לקרוא.. אז למה לא...

אז ככה, אנחנו 16 קבוצות בליגת העל, אף אחד מאיתנו לא עשה שום דבר רע.
באיזה זכות בדיוק אתם הורסים לנו תכניות כלכליות שבנינו עליהם?
ולמה השינוי שלכם צריך לפגוע באנשים?
למה לא יותר פשוט לתמוך בליגות הנמוכות בלי להשפיע עלינו?
אין שום הצדקה לפגוע כך באנשים שמשקיעים למשחק ותורמים לו כל כך הרבה.

מצטער אולי על הניסוח: אבל זה השינוי הכי גרוע שיכולתם לתת.
זה לא בסדר לדרוך ככה על אנשים כי אתם מקבלים מיילים ממשתמשים חדשים שקשה להם להתשלב.

אתם רוצים להקטין את הפערים? זה מובן... יש הגיון שעומד מאחורי זה.
אתם פוגעים בנו בשביל זה? כאן נעלם ההגיון.
אתם רוצים לצמצם פערים? מקובל...
אבל יש דרך לכל דבר.. ולפגוע באנשים זה לא הדרך, אתם צריכים לתמוך בליגות נמוכות (למשל.. תוסיפו להם מנויים), במקום להרוס לנו תכניות שלמות.

אני מחכה לתשובה שלך, כי אני עדיין לא מצליח להבין מה ההגיון מאחורי החוק הזה...

תודה מארק..
adomole.

This Post:
00
30946.95 in reply to 30946.94
Date: 7/30/2008 1:53:54 AM
Overall Posts Rated:
88
מסכים עם עומר

אם השינויים רלוונטיים לקבוצות הגדולות בארה"ב, איטליה וגרמניה זה עדיין לא אומר שהם מתאימים לרוב קבוצות העולם. עבורנו הם פשוט הרסניים
וככל הנראה כדי להתקיים אני אצטרך למכור שחקנים
או לקנות צוות זול יותר.
אחרי השינויים
קבוצות כמו של עומר, של ארתור ושלי
לא יסיימו שבוע ברווח. במקרה הטוב נסיים באיזון.
דיברתם על קבוצות שעושות רווח של יותר מ4 מיליון בשנה ממכירת כרטיסים
אנחנו בקושי מגרדים 2 מיליון
ולכן השינוי לא צריך להיות קשור אלינו. בחרתם בשיטה
מאד גורפת ואכזרית.
כמו שזה נראה, בעונה הבאה קבוצות מליגה 2 ו3 יהיו חזקות יותר מקבוצות ליגת העל שלנו.

אל תשכח שהקבוצות הטובות בישראל - שקולות ברמתן לקבוצות מרכז טבלה בליגה השלישית באיטליה
ואני לא מגזים.

Last edited by yanivsag at 7/30/2008 1:55:40 AM

This Post:
00
30946.96 in reply to 30946.95
Date: 7/30/2008 2:53:50 AM
Overall Posts Rated:
1010
אתה לא מגזים יניב.. יש המון קבוצות בליגה 3 באיטליה שראיתי , שיכולות בכיף להיכנס לליגת העל שלנו וגם להיכנס לפלייאוף .. מי יודע אם לא לקחת אליפות גם ..

אני גם מסכים עם התגובות של ידידיי כאמור .. ולמעשה , כל מאמני ליגת העל נגד.. ומספר רב של משתמשים בכללי בקהילה , ולא רק בישראל .

צימצום הפערים אכן היה יכול להיות אחרת .. יוצא מצב שאנחנו לא נתקדם העונה [לפחות לא אני] , הקבוצה תישאר באותה הרמה ולא תתחזק בזמן שקבוצות בליגה 3-2 כמו שאמר יניב יתחילו להיות יותר חזקות מליגת העל .. צימצום פערים אוקיי אבל למה לפגוע באנשים שהשקיעו כ"כ הרבה הזמן והגיעו לליגת העל בזכות(בשונה ממה שנעשה עכשיו שקבוצות יתקרבו יותר לליגת העל ולא בזכות ובדרך מחשבה לצימצום פערים) השקיעו המון מחשבה בעתיד הקבוצה ובמגרש ואיך שהכל ייצא פיקס כדי שהם ייכנסו לאט לאט לדרך המלך .. כל ההשקעה כרגע הולכת לפח , ועל מה..? עשינו משהו לא בסדר..?

השחקנים גם ככה מקבלים משכורות, ומשכורות גבוהות מאוד לרובם בליגת העל[לא ספציפי בליגה שלנו] אז על מה אנחנו צריכים לתת להם עוד 40 אחוז ? זה לא פייר הרי .. גם משכורות וגם כאלה בונוסים ...

שלא נדבר על זה שזה הזוי , מאוד הזוי.... שלקבוצה בליגה 1 וקבוצה בליגה 5 יהיה אותם הכנסות .. מטלויזיה .. ושאר הדברים .. ככה אנחנו רוצים להתקרב למציאות ..?

From: Ehud
This Post:
00
30946.97 in reply to 30946.96
Date: 7/30/2008 3:13:28 AM
Overall Posts Rated:
274274
לכולם, תרגמתי את ההודעה של צ'רלס מהפורם הגלובלי.

שם אפשר לראות את הגישה של ה BB לשינויים

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: naor

This Post:
00
30946.98 in reply to 30946.96
Date: 7/30/2008 6:22:01 AM
Overall Posts Rated:
33
מארק לפי דעתי הם צודקים וההכנסות ממשחקיי הטלוויזיה צריכות להשתנות בגלל שזה באמת לא הגיוני שקבוצה מליגת העל תקבל כמו קבוצה מליגה 4 ודבר שני
בליגה 4 אתה כמעט ומצליח לחסות את כל העונה עם תשלומים של 35 אלף מה יקרה בליגת העל? יוצא שאתה לא מקבל את כל הכסף למה מהמשחק טלוויזיה הראשון תקבל 35 אלף עד השני ואז למעשה לא תגמור את כל ה400 אלף בגלל שזה יצטבר ובכל שבוע תקבל רק 35 אלף מה יקרה אז? יכולים להווצר מיליוניי דולרים לאנשים בהם צריכים לקבל אותם בתשלומים של 35 אלף דולר בשבוע אבל עד הטלוויזיה הקרוב הם לא יסכימו לחסות אותו ולכן מה שאני מציע שתשנו את השיטה ככה שעד משחק הטלוויזיה הקרוב תקבל את כל הכסף שאתה אמור לקבל אם זה יוצא פחות מ35 אלף אז בסדר ואם זה יוצא יותר אז גם בסדר משום שאחריי זה תצטרכו לתת לקבוצות מליגת העל כמה מיליונים במכה אחת בעיקר ואז תווצר שוב אנפלציה

נאור

This Post:
00
30946.99 in reply to 30946.98
Date: 7/30/2008 6:44:07 AM
Overall Posts Rated:
99
אני כמאמן ליגת העל בהחלט נגד השינויים האלו
הם יהרסו כל דבר חיובי שאנחנו(מאמני ליגת העל) בנינו
וזה פשוט לא הוגן יש הרבה קבוצות בליגת העל שהגיעו לליגה הזו אחרי דרך לא קצרה בליגות נמוכות יותר ולדעתי זו הדרך היחידה שבה קבוצה צריכה להגיע לליגת העל לא בעזרת כל מיני הנחות והריסת הקבוצות האחרות

אני בהחלט מבקש שיאפשרו לנו להמשיך בתוכניות שבנינו ולא תהרסו לנו הכל כשאתם יכולים להגיע לאותה תוצאה בדרך אחרת
לכם הביברים יש שכל ואני סמכתי עליכם עד עכשיו שתספקו לנו משחק כיף ומהנה,ופתאום הגיעו השינויים האלו שהולכים להרוס את כל מה שבניתם
אני באמת מבקש ומקווה שתבטלו את השינויים האלו

לא חסרות דרכים לצמצם את הפער אבל אתם השתמשתם בדרך אמנם המהירה ביותר אבל גם הרעה ביותר,גם אם זה יקח רק 2 עונות הקבוצות בליגת העל לא ישרדו עם הכנסות של 20-80 אלף לשבוע
לדעתי אפשר לבחור בדרך אחרת שבעזרתה נגיע לאותה תוצאה
אני מאמין שאנשים מכל העולם מציעים הצעות ואני מקווה שהבנתם שהשינוי שאתם הולכים לבצע הוא לא השינוי שצריך במשחק הזה
אז אני באמת מבקש שתבדקו ותבחנו את ההצעות שהציעו אחרים מכל העולם ותעשו משהו בנידון ככה לא יהיה אפשר להמשיך..

תודה
עידו

Message deleted
Advertisement