BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
191295.90 in reply to 191295.88
Date: 7/27/2011 6:21:37 PM
Overall Posts Rated:
274274
דוגמא קטנה בליגת העל עידן ואהוד שתי האלופות של העונות הקודמות ידועים בתור אנשים שלא עושים הסכמי רגוע איך זה פגע בהם? אני לא עושה הסכמי רגוע בקבוצה שלי איך בדיוק נפגעתי מזה? הקבוצה שלי מתקדמת כל עונה וכל הזמן ומשתפרת ועונה גם ללא מכת פציעות עצבנית גם נלחמתי חצי עונה על ראשות הבית שלנו בלי הסכמי רגוע

מה אני יעשה - המעצבן הזה כל הזמן היה מקרניץ' מולי

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: LA-Nir

To: Ehud
This Post:
00
191295.91 in reply to 191295.90
Date: 7/27/2011 6:22:43 PM
Overall Posts Rated:
343343
כן אצלכם נראה לי היה הסכם קראנץ

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: LA-Nir

This Post:
00
191295.92 in reply to 191295.90
Date: 7/27/2011 6:22:43 PM
Overall Posts Rated:
343343
כן אצלכם נראה לי היה הסכם קראנץ

From: aharon

This Post:
11
191295.93 in reply to 191295.85
Date: 7/28/2011 5:38:26 AM
Overall Posts Rated:
5858
תשמע עד עכשיו הייתי אומר לך לא הייתי מסכים אבל הרעיון של ניסן מעניין מאוד זה פתרון יצירתי ביותר

This Post:
00
191295.94 in reply to 191295.87
Date: 7/28/2011 12:30:53 PM
Overall Posts Rated:
114114
במקרים מסוימים שבהם (בדיוק כמו מולך:)) אני בכל מקרה בוודאות יעלה רגוע אבל יש לי חשש מסוים מאיך המשחק יתפתח אם היריבה תעלה בפער גישה, כן אציע., יש לנורק מה להרוויח- אם הוא יעשה רגוע בזכות זה - הרווחנו משחק קל יותר לנצח והפרש יותר גדול אולי. אם לא- לא הפסדנו כלום.זה לא שיטתי ולא יקרה הרבה אבל כשזה יהיה הדבר הכי טוב לנבחרת אני בהחלט יעשה את זה.
שוב אני מדגיש- בשום אופן לא בשיטתיות ובשום אופן בלי לשקר- זה יפגע בנו בעתיד כי נבחרות ירצו להחזיר לנו/סתם יאבדו אמון במאמנים שלנו שיבואו אחרי ויציעו הסכם כי הם כן דוגלים בזה. וחוץ מזה זה יפגע במוניטין של הקהילה שלנו ושלי באופן אישי.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: chp3
This Post:
00
191295.95 in reply to 191295.94
Date: 7/28/2011 12:40:27 PM
Overall Posts Rated:
6767
לגבי הטקטיקות החדשות

התקפה-מה אתם חושבים על הבידודים? מה ההבדל ביניהם לפוש (מבחינת ציונים זה מאוד דומה)? מתי להשתמש בהם? ומה ההבדל בין בידוד החוצה ובידוד פנימה (הרבה פעמים דווקא בפנימה הגארדים זורקים הרבה ולהפך)?
מה המפתח להצלחת הבידודים?

הגנה-האם ברמת נבחרת ניתן לדעתכם להשתמש בבוקס אנד וואן? כי בנבחרת לא יהיו נגרים

This Post:
00
191295.96 in reply to 191295.88
Date: 7/28/2011 12:44:14 PM
Overall Posts Rated:
114114
כמו שאמרתי הדיפולט יהיה להגיד סבבה ואחרי זה אני הולך לעשות מה שיותר טוב לנבחרת אם רגוע זה יהיה לטובת הנבחרת אני אעלה רגוע אם נורמאל אז נורמאל אם קאנץ אז קראנץ

עם כל הכבוד רובינו זוכרים את הקראנץ שקיבלנו מהולנד בקדנציה של עופר האם באמת עלינו על הולנד קראנץ אחרי זה רק כדי להחזיר להם? לא

אני לא חושב שזה פוגע בנבחרת בהמשך לא מעט נבחרות שוברות הסכמים ואם אני אשבור הסכם והמאמן שאחרי הוא בחור של הסכמים וירצה לעשות הסכם בעתיד הוא מוזמן להגיד המאמן הקודם היה אדיוט והוא שבר את ההסכם אני לא אותו מאמן הגישה שלי היא שונה

איזה יופי זה שכל 2 עונות מחליפים מאמן וזה לא אותו מאמן כך שהמעשים שלי לא הולכים לפגוע במאמן הבא אלא רק בקדנצית האימון שלי ואני בכלל לא חושב שזה שלא יציעו לי הסכמי רגוע זה פוגע פי

תראה לכל אחד יש גישה משלו בעניין הזה ואני מכבד את שלך למרות שאתה מתעלם מזה שבעולם הנבחרות עושים את זה באופן סיסטמתי ואתה תהיה בפיגור התלהבות לפעמים בגלל זה מול יריבות שעושות את זה ויכולות גם להדיח אותך בגלל האקסטרא הזו.

על דבר אחד אני ממש לא מסכים- שלרמות נבחרת בהסכם רגוע לא יכול לפגוע במאמן שאחריך. אני מבטיח לך וזה מניסיון(אתה מוזמן לשאול מאמני נבחרות אחרים)שיציעו לך אחת לשבועיים הסכם רגוע- אם בחצי מהפעמים לא יבוא לך הסכם ותגיד שאתה מסכים ותעלה נורמל, אתה תעשה את זה במהלך קדנציה אחת של שתי עונות מול שליש מהנבחרות באירופה שהן היריבות הקבועות שלנו.בכולן כמעט יש פורומים ותקשורת כמו אצלנו ויידעו ויזכרו שדפקנו אותם בהסכם רגוע. אתה באמת חושב שהמאמן שאחריך שכן מאמין בהסכמי רגוע אולי ורוצה להשתמש בהם לא עלול לקבל נקמה מאחת הנבחרות שעשית להן את זה? או שאפילו לא נקמה- סתם יענו לו שאין להם אמון בהסכם איתנו כי דפקנו אותם כבר פעמיים נניח?או שהם לא יציעו בכלל כדי לא לקחת סיכון למרות שהמאמן הבא כן רוצה שיציעו לו?
לפי דעתי גם בגלל הסיבות הנ"ל וגם בגלל רמת הרפש שיטיחו בנו בכל פורום של מדינה שתעשה לה את זה ושתפגע בשם שלנו- ממש לא בסדר לענות כן ואז לרמות. עדיף כמו שכבר אמרתי- לא לענות אם אתה לא מעוניין ואם אתה כן לענות שכן ולהנות מזה.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
191295.97 in reply to 191295.96
Date: 7/28/2011 12:51:55 PM
Overall Posts Rated:
343343
להציע הסכם לדעתי יותר מלוכלך מלשבור אותו זה הכול

ברגע שאתה מציע הסכם אתה דופק את המאמןשאתה מציע לו כי עכשיו הוא לא יכול לא לענות כי אם אתה לא עונה הוא יוצא מנקודת הנחה שתעלה קראנץ או נורמאל ויעלה בהתאם

כמו שאמרתי מניסיון אף אחד לא דפק את הולנד ואפילו מאמנים אחרי זה הסכימו להסכמים מולם אחרי "שדפקו" אותנו

אתה יודע מה הייתה הגישה בפורום הנבחרות אחרי הדפיקה ההולנדית? המאמנים היו שמחים כי רוב האנשים שונאים את ההסכמים האלה והתגובה שאמרו לעופר בעיה שלך שעשית הסכם

כמו שאמרתי לא מאמינים למאמן הבא? סבבה שיאשים אותי ויגיד שזה היה החלטה שלי בלבד ללא התיעצות עם הקהילה

אני ממש לא חושב שאני הולך להיות בפיגור התלהבות מול שאר הנבחרות בגישה שלי

ושוב יותר לא בסדר לדעתי מאשר לענות כן ולעלות איך שאתה רוצה זה להציע את ההסכם הזה מהתחלה כי הוא מעמיד את היריב שלך בסיטואציה דפוקה שאם אתה לא עונה יצאו מנקודת הנחה שאתה עונה נורמאל ואם אתה עונה אתה לא יכול לעלות איך שבא לך

ועובדה שההסכמים האלה דפקו אותנו בעבר אז למה להמשיך איתם?

This Post:
00
191295.98 in reply to 191295.97
Date: 7/28/2011 1:15:48 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני ממש לא רוצה להביע אהדה פומבית לאף מועמד - אבל אפשר להביע תמיכה בסוגיות וגישות ופה אני לגמרי עם ניר.

הפתרון של לא לענות על בקשה להסכם הוא לא פתרון ריאלי - הוא תמיד דופק את זה שמקבל את ההצעה.
במשחקים שמרגישים שיש צורך לעלות רגוע עולים רגוע
כשמרגישים שצריך נורמאל עולים נורמאל
וכן הלאה

התשובה הכי טובה כשמציאים לך רגוע היא להגיד סבבה

ואם זה באנגלית אז להגיד - no problem

ככה אתה מחזיר בחזרה אליך את מה שהמאמן המציע לקח ממך - את זכות ההחלטה.
המאמן המציע במקור עולה רגוע ואתה בסה"כ הרווחת ביושר את היכולת שלך להיות רגוע שהוא יעלה רגוע ואז גם אתה תעלה רגוע שקט נפשי

תרצה לעלות נורמאל או קרנאץ' - לגיטימי ביותר.

הרמאות היחידה שיכולה להיות פה, וגם על זה יש שיגידו שזה חלק מהמשחק היא להציע הסכם רגוע ולא לעמוד בו. אבל כמישהו שהציעו לו הסכם כזה - זכותך לעשות מה שבראש שלך.

דפיקות בעתיד? לא מאמין בזה, במיוחד אם שומרים על גישה כזאת לאורך זמן. איך ידפקו אותך בעתיד? רק אם אתה תציע הסכמים כאלו בעצמך.

והכלל מאוד פשוט - מי שמציע הסכם רגוע צריך לקחת על עצמו את הסיכון שההסכם לא יתקבל.
גם היום אחרי שעמדנו לכאורה בכל ההסכמים שהצענו או הסכמנו אף אחד לא מבטיח לנו שלא ידפקו אותנו בעתיד.

אגב - כמאמן שלא הציע הסכמים שכאלו והגיב להם כמו שאמרתי מעל, לא הרגשתי שנדפקת לי ההתלהבות מזה.

Last edited by Ehud at 7/28/2011 1:15:57 PM

From: aharon

This Post:
00
191295.99 in reply to 191295.98
Date: 7/28/2011 1:52:28 PM
Overall Posts Rated:
5858
וואי וואי מה עשיתם מהשאלה הזאת פילוסופיות עשיתם שתהיו בריאים
אם אתה רוצה תסכים אם אתה לא רוצה אל תסכים וזהו בזה נגמר כל הסיפור

This Post:
00
191295.100 in reply to 191295.99
Date: 7/28/2011 2:02:06 PM
Overall Posts Rated:
274274
אהרון לצערי ניראה שאתה לא בקיא בחומר ובשאלה עצמה
נושא הסכמי הרגוע הוא אחד מהנושאים המדוברים והויכוחים הותיקים במשחק

יש אנשים שסוגיה זאת היא מהסוגיות המרכזיות בשבילם כאשר הם בוחרים מאמן.

נחמד שיש לנו מאמנים שונים בקטע הזה, כל אחד מציג את הגישה שלו ולמה הוא מאמין בא

Advertisement