Posto vidim da neki smatraju da nesto muljam zbog nekog privatnog interesa ili interesa nekolicine, zelim da vas izvijestim o tome sta sam uradio. Kontaktirao sam EGM-Foto-a iz Spanije i iznio problem u ime zajednice, ono sto sam i ovdje opisao.
Zato sam prvo i trazio da se ostali izjasne podrzavaju li inicijativu ili ne, pa tek onda njega kontaktirao kako ne bi bilo pogresno shvaceno.
Nakon toga sam mu poslao linkove dijelova foruma koje je trazio, a to su tema o reprezentaciji gdje je bilo najvise problema, kao i ovu ovdje koja se odnosi na samu inicijativu. Takodjer sam ga izvijestio o neobjektivnom ponasanju trenutnog LA-a poznatog kao Leonida kako na forumu prve lige, tako i na ostalim temama.
Ako se dobro sjecam, jedan od novijih menadzera je napisao kako jedino sto moze na forumu nauciti je kako se svadjati pa se iz tog razloga novi korisnici i ne javljaju i brzo napustaju igru usljed nerazumijevanja iste. Kod nas umjesto da se pomogne novijim menadzerima, odmah ih se ubija u pojam nekim bahatim izrazima. Mislim da to sve govori.
Dobio sam informaciju da je istraga u toku, potrebno im je izvjesno vrijeme kako bi analizirali problem, prikupili dokaze i slicno.