מצטרף לאהוד, זה באמת קצת דרמטי. אנשים בחרו מי שמבין חמשת המתמודדים התאים להם יותר. 3 לא היו מעורבים בבחירות ונותרת אתה מול מאמן לא מנוסה/לא מוכר בפורומים/לא מליגת העל ולכן טבעי שנבחרת. אין צביעות- כל מי שלא בחר בך עשה את זה כי זאת זכותו ומשיקוליו. אני וקני ואחרים אמרנו בפירוש שרצינו מישהו חדש כי היית הרבה פעמים בתפקיד יותר מכל מאמן אחר בקהילה לפחות פי שתיים וזה שיקול מאוד לגיטימי. האלטרנטיבה הייתה ברוך שגם אם אינו נחשב מאמן מוכר הוא ותיק והראה נכונות,גישה חיובית והשתתפות ולכן היה מועמד ראוי ומוכיח את זה מספר יפה של מצביעים שהוא קיבל . מעבר לזה יש שיקולים אחרים ולא כל מי שלא הצביע לי כשהתמודדתי בבחירות הופך אוטומטית לצבוע/פוליטיקאי.משחק רשת-אנשים מצביעים למי ש"בא להם טוב" וזה הכל. מבין המתמודדים שהיו התאמת ליותר אנשים . עצם זה שהייתה כזו התמודדות למרות שלא התמודדת עם מאמן "בכיר" בקהילה צריכה לגרום לך להבין שחובת ההוכחה עליך. תבין שזה משחק,שזה לכיף ותוכיח בעיקר שאתה יכול להמנע מכאלה אמירות,לקבל ביקורת לפעמים ותביא תוצאות יפות , זה הכל. כולם רוצים שתצליח כולל מי שלא בחר בך כי זה הנבחרת של כולם לא שלך ואני מקווה שתבין את זה.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...