קודם כל המטרה שלנו תהיה קודם כל עלייה לשלב הבא. הוגרלנו לבית קשה מאוד יחד עם צרפת,צ"כיה ואוקראינה שכרגע על הנייר נראות יותר טוב מאיתנו.
הגרלת המשחקים זימנה לנו את שלושת הנבחרות האלה בסוף,כך שחשוב יהיה לא ליפול במוקשים דוגמת בוסניה ותורכיה.
לגבי בניית שחקנים הייתי אומר שלכל שחקן ההגנה חשובה לכל חיצונית לקו האחורי ופנימית לקו הקדמי כאשר הס"פ כדאי שיחונן בשתי הסקילים.
רמה 12-13 של הגנה לדעתי הינה רמה התחלתית על מנת ששחקן יוכל להיכנס לנבחרת הצעירה כאשר אצל הס"פ דגש יותר על ההגנה החיצונית.
הפ"ג חשוב מאוד המסירה רמה 14 לפחות, הג"אפ שוט והשליטה בכדור אני מעריך מינימום רמה 11-12.
ש"ג כמובן הקליעה ממרחק וג"אמפ שוט לא פחות מרמה 14.
חדירה לסל היא גם משניות חשובה לשתי העמדות וגם על כך יושם דגש מינימום 10.
הס"פ היא עמדה בפני עצמה שמצריכה לא רק הגנה חיצונית אלא גם פנימית אם ההגנה החיצונית היא למשל ברמה 15 הפנימית תהיה מינימום על 10 לפחות קליעת ניתור הכי חשוב לעמדה זו 14 לפחות
ריבאונד מסירה וחדירה יהוו משניות חשובה לס"פ.
לגבי הפ"פ והסנטרים כמובן יושם דגש על הקליעה בפנים,ריבאונד והגנה פנימית כאשר החסימות יהוו משניות חשובה.
לגבי פוטנציאלים לנבחרת! שחקן שזה אתה נבחר בדראפט ויצא עם רמה 6-7 התחלתי ועם פוטנציאל אול סטאר לפחות חשוב שיאומן לרמות שהזכרתי לעיל אם אנחנו רוצים לבנות שלד של שחקנים טובים לנבחרת.
גם שחקנים עם פוטנציאל שחקן חמישייה או כוכב, יש מצב שיכנס לנבחרת תלוי בסקילים ההתחלתיים שלו, מהירות האימון שהוא מקבל, ומה יהיה רמתו שיגיע לגיל 21.
אני מקווה שעניתי לשאלתך, אשמח לשאלות נוספות.