BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
262872.886 in reply to 262872.885
Date: 4/29/2019 1:32:06 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ентусиазма на националния отбор не се ли връща към дефолтния всеки сезон?

Иначе и аз съм на мнение, че трябва да се гонят победи и в приятелските мачове. Най-малкото влияят върху класирането, макар и минимално, а то пък е важно за жребия.

Last edited by uBAH at 4/29/2019 1:33:15 PM

From: Penko

This Post:
00
262872.887 in reply to 262872.885
Date: 4/29/2019 1:39:36 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Зала "Todor Stoykov arena" бе домакин в една от последните контроли на младежкия национален отбор за този сезон срещу 13тия в световната ранглиста отбор на Чили U21.
Организаторите на тази среща избраха залата като жест за любезния домакин за цялата му подкрепа през настоящия сезон и приноса му към развитието и доброто представяне на младежкия отбор.
Отлично представяне пред родна публика направи звездата на отбора и местен любимец Митко Гинчев, който записа дабъл-дабъл още през първата част и бе аплодиран горещо от своите фенове а след мача не може да смогне на афтографи и снимки
За мача няма много какво да кажем, освен че записахме престижна победа срещу авторитетен ,но явно не особено мотивиран за този мач съперник и продължаваме с подготовката напред в очакване на новия сезон и нови приятни емоции с U21 BULGARIA.
Поздрави!

From: Penko

To: uBAH
This Post:
00
262872.889 in reply to 262872.886
Date: 4/29/2019 2:58:16 PM
B.C Pleven
A Grupa
Overall Posts Rated:
112112
Да, точно така- ентусиазма ще бъдат върнат към дефолтния в началото на сезон 46, но тъй като сме все още в 45ти и имаме сравнително висок според мен -искам да го запазим до края на сезона и да опитаме да спечелим няколко контроли за престиж, както днес

From: Garich

This Post:
00
262872.890 in reply to 262872.885
Date: 4/29/2019 3:59:14 PM
Overall Posts Rated:
3333
. Тъй като за мен приятелските мачове също са важни и гоня резултат и в тях, съставът за новия сезон ще бъде официализиран в седмицата преди началото му. Тогава навършилите 22 от сегашния отбор ще бъдат освободени и на тяхно място ще има нови + сегашните 20 годишни, които ще бъдат в пика си следващия сезон.
Дано съм успял да отговоря добре.
Поздрави!

Благодаря за отговора. Ако сметките ми са правилни и ако броя правилно, в ранглистата на младежките нац. отбори сме на 18-то място, на 6 точки зад Белгия, само на 0.7 точки пред Сърбия, които са 19-ти и на 3 точки пред Англия, които са 20-ти. Това само за европейските отбори, иначе сме 31-ви.

Гледам, че в Шампионата на Европа, първа фаза има 6 групи по 8 отбора, което означава 6 урни. Въпросът е как се тегли жребия?

"Програма за Европа: Има 48 отбора в BuzzerBeater Европа. 48-те отбора се теглят в шест групи с по 8 отбора"

В правилата не се казва нищо по въпроса.

Last edited by Garich at 4/29/2019 4:00:14 PM

This Post:
00
262872.891 in reply to 262872.1
Date: 5/2/2019 4:07:11 PM
Overall Posts Rated:
3333
Въпрос най-вече към селекционера на мъжете, но може и други "кибици" да се включат. Гледам на пазара двама плеймейкъри: Докторов 32г. и Цанков 33г. Първият, поне на хартия, изглежда по-добре, но има 0 състезателни мача за нац.отбор. Вторият има 31 мача. Защо така и кои точно са важните умения за плеймейкър предопределили съдбата на Докторов?

This Post:
00
262872.893 in reply to 262872.892
Date: 5/3/2019 2:37:02 AM
Overall Posts Rated:
3333
Погледнах ги и двамата играчи и доколкото помня, мисля че Докторов беше в националния отбор. Това, което може би те заблуждава е, че си погледнал историята и на двамата. На Цанков пише колко мача е играл, защото мениджърът е поддръжник, което му позволява да има тези бонус статистики. Докато на Докторов това не го пише, защото мениджърът не е поддръжник и няма достъп до тези неща.

Виждането на статистиката не зависи ли от човека който гледа (като мен например) дали е поддръжник, а не от мениджъра на самия играч. Например за Докторов виждам 7 приятелски мача в националния и доста в младежкия. Но 0 официални състезателни мача.

Angel Doktorov е играл в 0 състезателни мача на Националния Отбор.
Angel Doktorov е играл в 7 приятелски мача на Националния Отбор.
Angel Doktorov е играл в 5 състезателни мача на U21 Националния Отбор.
Angel Doktorov е играл в 1 приятелски мача на U21 Националния Отбор.
Angel Doktorov е играл в 7 мача на Звездите

Kiril Tzankov е играл в 31 състезателни мача на Националния Отбор.
Kiril Tzankov е играл в 12 приятелски мача на Националния Отбор.
Kiril Tzankov е играл в 7 състезателни мача на U21 Националния Отбор.
Kiril Tzankov е играл в 9 мача на Звездите.

Едва ли причината е само във временната форма на двамата. Може би просто националните селекционери са имали различна визия - и особено този който е бил действащ селекционер преди няколко сезона когато играчите са били на 28-29 години и е трябвало да влизат в отбора.

Last edited by Garich at 5/3/2019 2:42:14 AM

From: Dodor

This Post:
22
262872.896 in reply to 262872.895
Date: 5/3/2019 9:04:49 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
582582
Second Team:
Dodor Inc
Тогава въпросът е към селекционерите, но едва ли ще получим отговор, защото тогава @minkacha беше треньор на мъжете, но за жалост ботяса по незнайни причини.

Възможни причини:

1. Омръзнало му е да печели титла след титла и купа след купа
2. Интернет договора на съседите му е изтекъл и незаконната жица през която се е свързвал е пресъхнала
3. Отвлечен от извънземни
4. Отвлечен от земни
5. Съпругата му е продала лаптопа, защото обръщал повече внимание на играта
6. Осъзнал е негативните ефекти на ББ, след хронично схващане на показалеца от прекалено рефрешване на трансферите.
7. Отишъл е на бойното поле
8. Станал е монах
9. Разсърдил се е, че не можа да спечели ББ 3 пъти поред
10. Осъзнал е че е трудно да осъвместява кариерата си в НБА с тази в ББ.
11. След тежка пиянска вечер си е забравил логина
12. Хакнал е Rilski sAmoKovv, защото искал да печели с нов отбор
13. Преместил се е във волейболен симулатор, и в момент е двукратен носител на ВВ.
14. Основал е собствена държава и в момента чака ББ да я регистрират.
15. Писнало му е от хората като мен, които пишат глупости по форума

Хубав Уикенд на всички и особено Минкача ако чете това!

Advertisement