Ez nem ma volt, egy nem túl acélos Bucks (bár sztem keleten senki sem acélos) ellen még megy, de ma kikaptak a Denvertől...
A Lakers, ha nem is feltétlenül érdemelné meg, de biztos benyomják őket a Po-ba, mert a fél világ azt hiszi, hogy Kobe maga a kosárlabda (bár ebben a szezonban ligaszinten is (nemcsak magához mérten :) elég sokat passzol) és az öreg zsidó biztos nem olyan hülye, hogy a Lakers imádatból származó bevételt hagyja kiesni a Playoffból.
A Lakers csapatszinten egy nagy nulla. A Utah-ba most tért vissza Mo Wil., úgyhogy bőven javulhatnak.
A jelenlegi állás szerintem jól tükrözi az erőviszonyokat.
Más:
Csak én érzem úgy, hogy Keletről a Detroit, Washington, Cleveland, Orlando, Charlotte ötöst, Nyugatról a New Orleans-t és a PHX-et (a Sacramentot azért nem, mert hátha felköltöznek Seattle-be, a Wolves-t meg azért nem (túl azon, hogy szurkolok nekik) mert a fél kezdőcsapat állandóan sérült) nyugodtan be lehetne szüntetni, vagy letolni őket az eggyel lejjebbi ligába. Szerintem nagyon rontják az NBA színvonalát ezek a csapatok. (Nyilván a jobb játékosokat szétszórnák a maradók között.)
Edit: Ezt is be akartam rakni, de kimaradt. Nem tudom ki szokta nézni, de én hétről-hétre jól elszórakozok rajta.
http://hangtime.blogs.nba.com/category/shaqtin-a-fool/Last edited by Bandi99 at 3/8/2013 9:03:09 AM