BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > [A Milli Takım]

[A Milli Takım] (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
96183.859 in reply to 96183.858
Date: 1/10/2011 12:12:16 PM
Overall Posts Rated:
1111
baltacı danimarka'lılar sabit'in de kelleyi uçurmuşlar. bu ne ya, 3 sakat birden.

This Post:
00
96183.861 in reply to 96183.860
Date: 1/10/2011 12:17:32 PM
Overall Posts Rated:
227227
hata bende hata bende ben niye senin salonda oynatıyorum ki maçı ama şaşıırtıcı derecede doğuş güzel oynamış bu tecrübe işini düşünmek lazm

This Post:
00
96183.863 in reply to 96183.862
Date: 1/10/2011 12:44:17 PM
Overall Posts Rated:
227227
Hocam bu rakibe benim Mustafa'yı çıkar aynı oyunu oynar..

karşıdaki şglerin birinin maaşı 91k diğeri 68 k doğuş sadece 40 küsür bence bu dikkate alaıncak bir değer hani doğuşu oynatmak demiyorum ama MT ye geleckete gireceği kesin oyuncuları oynatabildiğimiz kadar maçta oynatıp daha çabuk tecrübe kazanması sağlamak gerekir bence

Last edited by aquila at 1/10/2011 12:45:23 PM

This Post:
00
96183.864 in reply to 96183.861
Date: 1/10/2011 2:44:21 PM
Overall Posts Rated:
66
hocam dogusu 13. sezon onermiştim siz hayır dediniz ama tabii ki siz benden daha iyi biliyosunuz oyunu hatta doğuşu kat kat olağanüstü biliyosunuz

Last edited by berke moore at 1/10/2011 2:46:10 PM

This Post:
00
96183.865 in reply to 96183.864
Date: 1/10/2011 7:26:02 PM
Overall Posts Rated:
227227
emin ol doğuşu kat kat üstün biliyorum doğuş heybetli tecrübesiyle 25 sayı atmış ama defansta çok zaiyat vereceği kesin bu maç sadece tecrübe önemi için aldım.

Message deleted
From: aquila

This Post:
00
96183.867 in reply to 96183.865
Date: 1/11/2011 6:40:07 AM
Overall Posts Rated:
227227
Öncelikle; varyemez, layhar, dwilkins, kanarya, hucjab, dingo,trojan empire hocalarıma ve mt için oyuncu yetiştiren tüm hocalarıma teşekkür ederim. Özellikle layhar , dwilkins, varyemez hocama ayrı teşekkürü hakediyorlar herşeyi birlikte yaptığımız için teşekkür ederim.
öncelikle seçim konuşmam (148524.6)

MT koçu olarak kaldığım süre zarfında başarılıyız denilemez 9. luktan 43.lüğe düştük. Bunun sebeplerine gelince;
İlk olarak seçime aday oldugumda 6 güne 1 nöbetim vardı , sonra 3 güne 1 düştü tamamen beklenmedik bir durumdu. Dolayısıyla istediğim kadar hem maçlar hemde diğer konuşarda vakit ayıramadım. Online süresi önemli değil diyoruz ama online süresi hiç olmadığı kadar önemli.

Aldığımda kadroya gelince kötü demiyorum ama benim değilde furqan hocamız oyun anlayışına uygundu farkettiyseniz ilk başlarda benim oyun anlayışıma uysun diye az maaşlı oyuncular aldım takımı hala kendi oyun anlayışıma tam olarak uyduramadım. kısalar her ne kadar iyi olsada uzunlarda istediğim dış özelliği iyi olan oyuncuları bulamadım. Selime kadar bilirler takımımdaki uzunlar öyle aman aman maaş olan oyuncular değildi ama gayet başarılıydılar. tabi baazı iyi oyuncularda hem form durumu hemde antreman programına uymadığı için kadroda yerini bulamadı.:Bazıları oynacak düzeyde ama tam istediğim seviyeye gelmek için yaşı geçmişti örneğin bir oyuncuda aradığım özellikle korkunçtu bu saatten sonrada orası düzelmezdi.İyi bir ingilizceye sahip omak lazm MT koçu olmak için.Açıkcası Yaşardan çok bir Selim,Şaban tercihimdir.İstediğim tipte bir uzun olarak İbrahimi buldum.Son sezondada Simavi. Hatırlarsınız en önemli maçlarda bile önceden çoğuna bu maç için önemli olan diye mesaj atmama rağmen nasıl formlarla çıktığımızı herkes biliyor. Bunu hiçbir zaman maç sonrası sebep olarak göstermedim yada motora suç atmadım çünkü elindekiyle en iyisini yapmak için aday oluyorsun.

%100 doğru taktik seçim yaptım diyemem çünkü kazandığımız maçlarda bile yanlış seçim yaptığımı düşündüğüm maçlar oldu ama MT de taktik seçim o kadar kolay olmuyor karşı takım hem kesin çözmen nerdeyse imkansız hemde çözsen bile ali nemutlu örneğinde oldugu gibi tam bu maçlık oyuncu diyorsun form yerlerde. Yeni seçilecek koça tavsiyem formuna güvenmediği oyuncuyu alamsın furqan bile aynı dertten muzdaripse haklı oldugum ortada. Bazı TBL oyuncuları bilerek oynatmadığı söyleyen bir aklıselim varmış maçlara bakmadan yorum yapanlara ise cevap vermek anlamsız olur.

Elimden geldiği kadar a milli takım forumda canlı tutmaya çalıştım. maçları izlemeye çalıştım hatta yiğido hocam bilir uğursuzluk getirdiğimi düşündüğü için birkaç maçtan kovmuştu beni :). istediğim kadar yapabildim mi hayır. Ama seçim zamanında söz verdiğim gibi kişisel saldırı olmadığı sürece her eleştiye, her soruya cevap verdim hata eleştirlmek için çaba sarfettim. Hala son mesajlarda bunu yapmadığımı düşünenler varsa kimse kusura bakmasın ben abilgi alışverişi yapabildiğim oyuncuları kadroda tutarım oyuncu yetiştiren insanlar o kadar emek veriyor bu işin içinde olmalılar diye düşünüyorum. Oynatmadığım maçlarda neden oynatmadığı sormaları istedim hatta. Ama umursamaz davranıpte sonra beni suçlayan kişiye eleştiri olarak alamam kimsede alamaz yada amacı kişisel saldırı dışında birşey olmayan aklı selimlere.
Kısacası seçim konuşmasında söz verdiğim herşeyi elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Tam olmadı vakit azlığından dolayı ama mesleği aday olurken söylemiştim. Beni destekleyen ve eleştiren herkese teşekkür ederim.

Seçime tekrar aday olmayacağım yeterli vakit ayrımayacağım farkındayım yoksa nasıl olsa seçilmez diye düşünenler varsa tekrar aday olsam en kötü 2. olurum:)

not:okuyup vakit ayıranlara teşekkür ederim :)))

This Post:
00
96183.869 in reply to 96183.868
Date: 1/11/2011 5:53:34 PM
Overall Posts Rated:
227227
seçim konuşması yapmadık veda konuşması yaptık köylü :) okudugunu anlamıyor bir 9 görmüş atlıyor :)))

ya sen o kadroyla bu motorda nasıl başarılı oldun baya ballıymışsın :)))

Last edited by aquila at 1/11/2011 5:53:51 PM

Advertisement