Šiandien įsitikinome, jog ilgis (t.y. ūgis) neturi reikšmės ir mūsiškiai be didelių pastangų paguldė (ant menčių) gruzinus. Tai reiškė šventę ne tik žaidėjams, bet ir treneriui Kazlėkui
(177602), kuris neapsipazorino prieš Musmirę, tad pastaroji pasidalins savo samanomis su pergalės kalviu. O kalti tikrai yra ką, juolab kad dabar anksti temsta, o kalimas, kaip žinia, išskiria kibirkštis. Na bet čia ne biologijos pamoka, tad pateikiame interviu su rinktinės naujokais Sikstu Jaskausku ir Gentautu Bekeniu:
Sveikiname su pergalingu debiutu. Ar šiandien gruzinai pateikė ką nors netikėto?S.J.: Man neįprastai atrodė jų šortai žemiau kelių, neįsivaizduoju kodėl tokie ilgi.
G.B.: Nepateikė. Viskas buvo ir taip aišku, nes treneris Kazlėkas
(177602) pavadino gruzinų trenerį nemokša, o pastarasis pradėjo rėkti, kad mus užmėtys tritaškiais, o mes į baudos aikštelę neįžengsim niekaip.
Ar esate patenkinti savo individualiu pasirodymu šiandienos rngtynėse?S.J.: Džiaugiuosi kad įmečiau daug taškų, treneris Kazlėkas
(177602) už kiekvieną įmestą tašką duoda po vieną Maximos rutuliuką.
G.B.: Aš Maximos rutuliukų nerenku tai man vienodai, geriau jau būtų lipdukai.
Kol dar nebaigėte gerti pergalės šampano ir galite aiškiai peqrswkaitytvi spaudos pranešimą, palinkėsime gautos algos iškart nepragerti ir pasilikti linksmumo sekančios savaitės rungtynėms!