BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Pavl0s

This Post:
00
107597.853 in reply to 107597.852
Date: 2/7/2010 7:06:58 AM
Overall Posts Rated:
7373
Κι εγω νομιζω πως εφτασε το τελος του στην Εθνικη. Φτανει πια....Καλος, χρυσος, αλλα οσο γερναει παραξενευει περισσοτερο. Κατσε να δουμε ποιος θα ειναι ο διαδοχος.

περιμενω αυτη τη στιγμη πως και πως .. αλλα δεν θελω παλι ξενο! ενας ελληνας καταρχας θα συνενοουνταν καλυτερα .. και ασ πιστεψουμε και λιγο στους ελληνες ομοσπονδιακους!

From: Pavl0s

This Post:
00
107597.855 in reply to 107597.854
Date: 2/7/2010 7:16:03 AM
Overall Posts Rated:
7373
Viva Sir Takis Lemonis !!!

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

From: thanos

This Post:
00
107597.856 in reply to 107597.853
Date: 2/7/2010 7:18:12 AM
Overall Posts Rated:
272272
χαχαχα......Εισαι μικρος και δεν θυμασαι την προ-Ρεχαγκελ εποχη που ειχαμε Ελληνες προπονητες. Στην ομαδα επικρατουσε αναρχια, οι παιχτες εκαναν ο,τι ηθελαν και σαν ομαδα ειμασταν πολυ μετρια. Τι νομιζεις??? Οτι ο Ρεχαγκελ εφερε ταλεντο στην Εθνικη και τους παιχτες??? Πολυ απλα με τους Ελληνες προπονητες οι παιχτες μας ηταν αναρχοι και εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου. Ηρθε ο Γερμανος και επεβαλλε την ταξη. Ασχετα που φετος καποιοι παιχτες την ειδαν καπως και εγινε μανουρα στα αποδυτηρια μετα απο 1-2 κακα αποτελεσματα.

Οποτε παλι ξενο προπονητη θελει η Εθνικη για να μην γυρισει στα παλια. Και μαλιστα ξενο αναγνωρισμενης αξιας. Η ΕΠΟ εχει πολλα εσοδα και λεφτα. Ας βαλει χρημα και ας παρει εναν πρωτης ταξεως κοουτς. Εξαλλου δεν υπαρχουν πολλοι καλοι Ελληνες προπονητες αυτη τη στιγμη. Απλα δες τους προπονητες των μεγαλων ομαδων μας τα τελευταια χρονια. Ολοι σχεδον ειναι ξενοι. Κατι δειχνει αυτο.

Last edited by thanos at 2/7/2010 7:19:15 AM

This Post:
00
107597.857 in reply to 107597.856
Date: 2/7/2010 7:25:18 AM
Overall Posts Rated:
129129
Απλα δες τους προπονητες των μεγαλων ομαδων μας τα τελευταια χρονια. Ολοι σχεδον ειναι ξενοι. Κατι δειχνει αυτο.

Βλακεια και ξενομανια μηπως?Αν και Παοκτσης,μακαρι να βαλουν το Λεμονη..Την εκανε την δουλεια του στον γαυρο,θα την κανει και εδω..

ΥΓ.Αλλα τι λεμε τωρα,εδω εχουμε ξενους προπονητες στο μπασκετ που ειναι το μονο σοβαρο πραγμα που εχουμε ως κρατος,θα εχουμε στο ποδοσφαιρο?

I want what all men want...I just want it more.
From: JohnnyB

This Post:
00
107597.858 in reply to 107597.856
Date: 2/7/2010 7:43:54 AM
Overall Posts Rated:
344344
Μαζί σου, και γω ξένο προτιμώ γιατί οι Έλληνες είναι ευάλωτοι στις κλίκες και στις πιέσεις των ομάδων. Το να έρθει κάποιος που ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα για μένα είναι μειονέκτημα. Προτιμώ λοιπόν 1 ξένο, να λέμε τι μλκς κάνει, (Όττο) παρά 1 Έλληνα που πίσω από κάθε του επιλογή θα προσπαθούν να βρουν αλλότρια κίνητρα και ποιον εξυπηρετεί.

Θέλω και γω αλλαγή προπονητή, αλλά με τρομάζει η σκέψη για το ποιος μπορεί να ναι ο επόμενος

From: Tyfonas

This Post:
00
107597.859 in reply to 107597.858
Date: 2/7/2010 7:49:41 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Εγω θα προτιμουσα εναν εκ τους Κουπερ,Μπαγιεβιτς και Σαντος

From: JohnnyB

This Post:
00
107597.860 in reply to 107597.859
Date: 2/7/2010 7:58:16 AM
Overall Posts Rated:
344344
Μου αρέσουν οι επιλογές σου και ειδικά ο 1ος. Σφικτές οι ομάδες του, αλλά παίζουν όμορφα. Ξεκάθαρες ιδέες, αυτό που διδάσκει το διδάσκει καλά, και σαν όνομα προκαλεί τον σεβασμό σε όλους.

Ο 2ος μου φαίνεται ο πιθανότερος από τους 3, δεν χρειάζεται καμιά ανάλυση. Με καλά του και τα στραβά του παραμένει ο καλύτερος προπονητής των Ελληνικών γηπέδων τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Σάντος προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στο γήπεδο από τις ομάδες του αλλά είναι ότι κοντινότερο υπάρχει στον Όττο. Με αυτόν ενδεχομένως να αλλάξουν ελάχιστα πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, με ίσως πιο ορθολογιστικές επιλογές. Με προβληματίζει πάντως που δεν βλέπω κάποιες εξάρσεις στις ομάδες του, μια φορά να υπερβούν τις δυνατότητες τους, πράγμα απαραίτητο όταν η ομάδα σου είναι outsider. Δεδομένα με αυτόν πως πολύ δύσκολα θα ξεφτιλιστούμε (γλιτώνουμε τους Γιακουμάτους), αλλά επίσης πολύ δύσκολα θα κάνουμε και την υπέρβαση.

This Post:
00
107597.861 in reply to 107597.860
Date: 2/7/2010 8:24:59 AM
Overall Posts Rated:
5050
ΥΓ.Αλλα τι λεμε τωρα,εδω εχουμε ξενους προπονητες στο μπασκετ που ειναι το μονο σοβαρο πραγμα που εχουμε ως κρατος,θα εχουμε στο ποδοσφαιρο?

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Στο βόλει το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το τρίτο καλύτερο του κόσμου (μετά από Ιταλίας-Ρωσίας). Και στην Α1 οι ξένοι προπονητές είναι δύο (εκ των οποίων ο ένας είναι ο Φρέντυ Μπρούκς, που δεν τον θεωρώ και ξένο!)
Με προβληματίζει πάντως που δεν βλέπω κάποιες εξάρσεις στις ομάδες του, μια φορά να υπερβούν τις δυνατότητες τους, πράγμα απαραίτητο όταν η ομάδα σου είναι outsider.

Δεν πρέπει να παρακολουθείς και πολύ ελληνικό ποδόσφαιρο για να το λές αυτό... Ο ΠΑΟΚ των τελευταίων δύο χρόνων κάνει συνεχώς υπερβάσεις. Και στο τελευταίο κύπελλο που πήρε η ΑΕΚ προπονητής ο Σάντος ήταν. Και στην καλή πορεία της Μπενφίκα πριν από 4 χρόνια στο UEFA (είχε φτάσει ημιτελικό νομίζω)

This Post:
00
107597.862 in reply to 107597.861
Date: 2/7/2010 8:34:57 AM
Overall Posts Rated:
344344
Δεν παρακολουθώ βόλεϊ δεν γνωρίζω. Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως το ότι πάει καλά λόγω μικρής του προβολής. Λογικό να έχει λιγότερα λαμόγια. Δεν μύρισαν φρέσκο αίμα, αν και θυμάμαι πρόσφατα να υπάρχουν φασαρίες με τον ομοσπονδιακό προπονητή κλπ. Λεπτομέρειες πάντως δεν θυμάμαι.

Ο ΠΑΟΚ επί εποχής Σάντος έκανε πριν λίγες μέρες μια νίκη εναντίον ομάδας του ΠΟΚ, και παίζει το πιο κουραστικό ποδόσφαιρο που θυμάμαι. Το τσούκου τσούκου μπολ ήταν πιο ενδιαφέρον. Συγνώμη αλλά υπέρβαση δεν βλέπω. Επίσης δεν βλέπω να ξεπετιέται και κάποιος παίκτης μέσα από την δουλειά του. Να πιστέψω πως η βόρεια Ελλάδα δεν έχει ταλέντα; πάλι δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Όσο για εκείνο το κύπελλο της ΑΕΚ, αν θυμάμαι καλά είχε κάποιους φοβερούς παίκτες στην ομάδα της, και επιπλέον δεν θεωρώ υπέρβαση την κατάκτηση του κυπέλλου από μια ομάδα που κάποτε μας μάγεψε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε.

This Post:
00
107597.863 in reply to 107597.861
Date: 2/7/2010 8:39:14 AM
Overall Posts Rated:
272272
Για ποιο πρωταθλημα της Α1 στο βολλευ μου λες??? Αλλου το βολλευ ειναι πολυ ψηλα. Εμεις το εχουμε απαξιωμενο. Καλες ομαδες εχουμε αλλα μονο τα γηπεδα που παιζουν αν δεις, θα καταλαβεις.

Ο johnny εχει 100% δικιο σ αυτο που λεει για τις ομαδες του Σαντος. Ο Παοκ στην ουσια δεν εχει κανει καποια υπερβαση με τον Σαντος. Νικαει ολα σχεδον τα ματς με τις ομαδες εκτος ΠΟΚ και ειναι δευτεροτριτος. Η υπερβαση θα ηταν να νικησει τους 3 της Αθηνας. Κατι εγινε με τον Ολυμπιακο, αλλα πρεπει να ξαναγινει. Με την Αεκ το ιδιο. Νικουσε ολα τα ματς εκτος των ντερμπι. Αυτο σημαινει υπερβαση. Να κανεις κατι παραπανω απο αυτο που (εστω φαινομενικα) μπορεις. Με τις ομαδες του δεν εχει κανει κατι τετοιο.

Advertisement