BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 IV.

U21 IV. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211868.852 in reply to 211868.851
Date: 4/4/2013 3:54:55 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Most őszintén: el is olvastad amit írtam, és értelmezted is, vagy csak nézted, hogy mit lehet kiragadni és teljesen más irányba elvinni a témát? Ha az én hozzászólásomra reagálsz, akkor légyszives arra reagálj amit írtam, ne pedig egyébre, köszönöm. (Ha idézel egy kiragadott részt az nem egyenlő a hozzászólásra reagálással).

Mert hogy teljesen másról beszélsz mint amit én írtam az biztos...

De a kiragadott részeidre azért reagálok:

1. NEM arról írtam, hogy amit csináltok annak mi a következménye, eredménye, célja, hanem arról, hogy a téma szempontjából lényegtelen, hogy mi a számotokra személyes OKA annak, hogy ennyire fontos a válogatott egy ilyen lényegében egyéni managerjátékban.

2. NEM azt mondtam, hogy a hozzászólásoknak nem volt hozzáadott értéke, számotokra biztos volt, ha nem lett volna nem írogattatok volta, hanem azt, hogy számomra a fórumjelenlétnek nem nagyon volt hozzáadott értéke, és ezért már nem is regisztráltam az újra.

This Post:
11
211868.853 in reply to 211868.852
Date: 4/4/2013 6:43:45 AM
Overall Posts Rated:
350350
Most őszintén: el is olvastad amit írtam, és értelmezted is, vagy csak nézted, hogy mit lehet kiragadni és teljesen más irányba elvinni a témát? Ha az én hozzászólásomra reagálsz, akkor légyszives arra reagálj amit írtam, ne pedig egyébre, köszönöm. (Ha idézel egy kiragadott részt az nem egyenlő a hozzászólásra reagálással).

Mert hogy teljesen másról beszélsz mint amit én írtam az biztos...

De a kiragadott részeidre azért reagálok:

1. NEM arról írtam, hogy amit csináltok annak mi a következménye, eredménye, célja, hanem arról, hogy a téma szempontjából lényegtelen, hogy mi a számotokra személyes OKA annak, hogy ennyire fontos a válogatott egy ilyen lényegében egyéni managerjátékban.

2. NEM azt mondtam, hogy a hozzászólásoknak nem volt hozzáadott értéke, számotokra biztos volt, ha nem lett volna nem írogattatok volta, hanem azt, hogy számomra a fórumjelenlétnek nem nagyon volt hozzáadott értéke, és ezért már nem is regisztráltam az újra.

Akkor most kiemelem a teljes szöveget és arra reagálok. (Csak azt nem értem számodra mi nem világos azon, ha egyes mondatrészekre reflektál az ember? Ugyanúgy benne van/volt a lényeg!)

El vagy tévedve, amikor azt mondod a válogatott vezetésének nincs (kapitányként vagy scoutként) egyes menedzsereknél személyes OKA. Illetve ezt ledagradálod, azt mondod: lényegtelen faktor.
Azt hiszitek többen is, hogy a válogatott az egy külön "játszótér" - ezt már több embertől hallottam - holott ez nincs így!
A válogatott egy nemzetet képvisel itt is,mint a valós világban. Azt kellőképpen vezetni is is kell, pláne ha vannak világversenyek értsd tétre menő megméretések. Van világranglista, ami a versengést ösztönzi.
Akkor lenne igazad a játszóteres elmélettel, ha nem lenne tét a válogatott meccsein és csak edzőmeccsek lennének. Bár utóbbi esetben is kialakul a versenyszellem, hiszen emberek vagyunk: többet,jobbat szeretnénk a riválisnál.

Mi a következménye, ha a válogatott körül gyérül az érdeklődés?
Meglátszik az eredményeken ugyanis a játékosfelhozatal az gyengül.
Az a célunk, hogy minél jobbak legyünk, akkor megvan az OKUNK - válogatott közeli embereknek-, hogy megpróbáljunk jobbító szándékkal előállni, jobbító ötleteket sorolni. Előbbre szeretnék jutni u21 / NT szinten is.

Erre jött wenger a magyar játékos edzős programmal, - amihez ugyan a posztjához képest nem sok köze van (felnőtt nt vezetője)- , de a célja az volt, hogy jelentkezzetek minél többen.
Nos, ahogy látom eddig egy pályázó nem akadt....

Vagy én csináltam a megszűnt fórum helyet egy újat. Legyen hol taktikáznunk, megbeszélni a dolgokat.
összesen 10 fő válogatott személyzet regelt eddig.
Megmertem kérdezni mi ez a csekély érdeklődés. Volt, aki megmondta kerek perec (Ívbéla, Mikhail) és jöttél te a téveszméddel (a válogatott csak játszótér egyeseknek)

A régi fórum elvesztésével rengeteg információnk odaveszett.. Több száz skillt buktunk el (pl felnőtt NT kém topikok, u21 draftlisták, esélyesek listái és számtalan emlékezetes meccs taktikai vitája stb..stb...)
Ez valóban nem tűnik egy átlagos usernak nagy veszteségnek, de egy válogatott közeli embernek hatalmas érvágás.
Ezért mondtam, hogy ezt nem mondanám semminek - mármint a veszteséget.
És ha nekünk nagy veszteség, akkor azt is ti is megérzitek majd.... Szinte elölről kell mindent kezdenünk, ha utol akarjuk érni azt a támpontot, ami eddig megvolt ott..

A 10-15 fős érdeklődést továbbra is keveslem. Nem Norvégiában vagy Dániában vagyunk, ahol ez elfogadható létszám lenne, hanem egy 1000 fölötti közösségben.

Mindent értetek is teszünk, ez az OKA a buzgólkodásunknak. A nemzetünk próbáljuk minél jobban képviselni.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/4/2013 7:00:18 AM

This Post:
00
211868.854 in reply to 211868.853
Date: 4/4/2013 6:45:02 AM
Overall Posts Rated:
350350
Végezetül, hogy ne legyen teljesen off.

Aki regisztrált, az olvashatta Cimi szlovák meccs előtti szomorú helyzetfelmérését. Nem szeretnék Cimi ügyvédje lenni, de ilyen nehéz körülmények között azt hiszem némiképp magyarázható a vereség részben a körülményekkel.

Íme:

Hát ilyen bajban még nem nagyon voltam a taktikát illetöen:-).
Igazábol semmihez nincsenek jó formák ráadásul Bihari lesérült.
Azért döntöttem a sok futással mellett mert van egy olyan érzésem,hogy beáll 2-3-ba és az jó lehet nekünk. egy nagyon szoros meccsre számitok.
Sajnos a 7-es formás embereket is játszatnom kell:-(.

Ezt sajnos csak 12-13 fő olvasta, pedig kulcsmomentum a vereséghez...
És egyesek ezen ismeretek nélkül nyomnak csak egy vereség láttán NEM gombot.
Nem érzem korrektnek. Pont erre van a kinti fórum, de ti nem vagytok rá kíváncsiak :(

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/4/2013 6:46:25 AM

This Post:
00
211868.855 in reply to 211868.853
Date: 4/4/2013 6:50:42 AM
Overall Posts Rated:
1414
Nem olvastam el egyik fél irományát sem, de valóban vicc amit itt művelnek egyesek, ezek után nem csodálom, hogy a kinti fórumon nem tolong a nép.

This Post:
11
211868.856 in reply to 211868.855
Date: 4/4/2013 6:53:52 AM
Overall Posts Rated:
350350
Nem olvastam el

Akkor honnan tudod miről van szó?? Ez a vicces... Ítélkezni tudatlanul

Message deleted
This Post:
00
211868.858 in reply to 211868.857
Date: 4/4/2013 7:23:15 AM
AndrashidaKK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
5656
Ennek már megint mi értelme van?

This Post:
00
211868.859 in reply to 211868.858
Date: 4/4/2013 7:32:34 AM
Overall Posts Rated:
350350
Az, hogy tudomására hozzam ne ítélkezzen vaktában, tudatlanul. Ez persze a valós élet minden területére igaz nem csak itt...

This Post:
00
211868.860 in reply to 211868.859
Date: 4/4/2013 7:39:41 AM
Overall Posts Rated:
1414
Azért annyira beleolvasok, hogy rájöjjek mit is műveltek. Kb 2 hetente jön valami téma, amikor ugyan az az 5-6 ember savazza egymást hosszú-hosszú sorokon keresztül. Nehogy már én legyek lebaszva még a végén:D Csak jelzem, hogy nem kívánok a többi nekem címzett hozzászólásra reagálni, mert akkor magamra is vehetném az előző írásomat, miszerint vicc amit műveltek, úgyhogy részemről ennyi a véleménynyilvánítás.

This Post:
11
211868.861 in reply to 211868.846
Date: 4/4/2013 7:47:31 AM
Overall Posts Rated:
106106
Gila, nézd meg milyen eredményeket produkálnak a csapatok.
Köszönöm.

Kaygee-t sikerült ebbe a kommentbe is belekeverni, szóljon még be még 15* mindenki az új kapitánynak.

Gyomorforgatónak tartom azt, amit többen is művelnek a választások óta.
A választók úgy tűnik változást akartak és jelenleg Wenger a kapitány.
Ritka pofátlan dolognak tartom, hogy a magyar community által többséggel megválasztott kapitányt mindenki színe előtt képes bárki is "helyettes"-nek minősíteni.

Úgy gondolom, hogy az a jelölt, aki nem tudja meggyőzni a választókat és nem képes megnyerni egy egyszerű kis választást, az a csapatot sem képes sikerre vinni. Hogy másképp fogalmazzak: ez a futottak még kategória.

Akkor is, ha eddigi munkájukkal kiérdemelték a közösség elismerését, vagy egyesek az gondolják, hogy korábbi munkájuk alapján nem erre érdemesek.

Az élet megy tovább, verseny van.
És az élet csodálatos dolog, ugyanis ez sem kell tudomásul venni.

Remélem eredményesebb lesz a csapat a későbbiekben, éljen a válogatott!

Üdv,
Dawa

Last edited by Dawa at 4/4/2013 7:51:47 AM

This Post:
00
211868.862 in reply to 211868.861
Date: 4/4/2013 7:58:15 AM
Overall Posts Rated:
350350
Részben értelek.

Az eredményességet kéred számon akár az u21-en, akár az NT-nél, DE annak háttere van...
pl amit előbb írtam az u21-ről (szar formák, sérülések) vagy az, hogy wenger 2-3 főnél ki volt szolgáltatva a gyengébb formák miatt. Így a büdös életbe ne tudunk eredményt elérni. Tudom, lehetne néha csak a randomot is okolni a formák miatt, de az kb mindenhol megtörténhet. Túljátszatás vagy egy sérüléshullám viszont nem minden csapatot súlyt.
Cimi se, wenger se tud a széllel szembe h....ni.

A segítségetek nélkül aztán meg végképp lemondhatunk az eredményekről. (Alig edzenek már most is)

Advertisement