το δευτερο ενικου δεν πηγαινε επι του προσωπικου αλλα περιλαμβανει καθε πικραμενο βαζελοαεκτζη για φετος τουλαχιστο.
Είχε δίκαιο ο Πανούσης τελικά...
Εσυ και αλλοι 7 που εκαναν like χαρηκατε με ενα ποστ που μαλλον προσωπικη επιθεση στον αιντολ τεινει να γινει παρα συζητηση για την μπαλα.
Δεν μπορώ να ξέρω ούτε να τσουβαλιάζω σε μία κατηγορία ανθρώπων όσους πατάνε ένα κουμπάκι στο pc τους, που εσένα σου δημιουργεί θέμα εγωισμού.
Ημουν σιγουρος απο την πρωτη στιγμη οτι θα γυρισει παλι αλλη μια συζητηση επι του προσωπικου και για αυτο το συνεχισα..
Πάλι; Τι εννοείς; Έχουμε μιλήσει ξανά μαζί ή μήπως το ύφος σου έχει προκαλέσει και άλλους ώστε να σου την πουν; Πάντως ότι και να είναι, αναιρείς μόνος σου τα παραπάνω και ουσιαστικά παραδέχεσαι ότι εσύ το συνέχισες με σκοπό να πάει επί προσωπικού η κουβέντα...
1.5 χρονο μετα τπτ δεν εχει αλλαξει στο ΒΒ. Ειδικα αυτα τα ''κυριος'', ''ποσο χρονων εισαι'' κλπ... Πραγματικα ολοκληρωνουν μια συζητηση βαζοντας τον συνομιλητη στην θεση του και ''ταπωνοντας'' με λιγη σαλτσα και δυο τρια κομματα παραπανω...
Και ξαναρωτάω χωρίς το "κύριος" που θεώρησες προσβολή, έχουμε γνωριστεί παλιότερα και δεν το θυμάμαι;1,5 χρόνο πριν δεν ήμουνα στο χώρο αυτόν, απλά ενημερώνω.
Α και κατι αλλο. Δεν παρεθεσα επιχειρηματα, αλλα γεγονοτα που εγιναν, γινονται και θα γινουν. Τωρα μην μου βγεις και εσυ σαν τον αλλον και μου πεις οτι δεν υποστηριζεις πλεον καμια ομαδα, γιατι θα κλαψω στα γελια.
Τα γεγονότα συνοδεύονται με αποδείξεις ή απλά είναι ιστορικά αποδεκτά από μεγάλο σύνολο πληθυσμού.
Το τι πιστεύεις εσύ ότι κάνουν οι βαζελοαεκτσήδες στο σπίτι τους και στον καναπέ τους όταν βλέπουν τον ολυμπιακό στην τηλεόραση, δε σημαίνει ότι έχουν τη βαρύτητα του γεγονότος..
Το τι ομάδα υποστηρίζω και αν, δεν είναι το κριτήριο για το πως θα μιλήσεις σε κάποιον, με τι ύφος και με τι επιχειρήματα.
Αυτά, τέλος με το οφ τόπικ από μένα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.