BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ron1243

This Post:
00
191295.85 in reply to 191295.84
Date: 7/27/2011 4:37:14 PM
Overall Posts Rated:
100100
אני לא בעד הסכמים כאלה זה מוריד מהתחרותיות

בהצלחה לניר ולניסן
(וגם לי ולמאמנים האחרים)

לא בעד זה אומר שאם ישלחו לך הצעה להסכם, מה תענה? כן ותעשה מה שבא לך? לא? בלי הסברים? תגיד שאתה חושב שזה פוגע בתחרותיות??

Last edited by ron1243 at 7/27/2011 4:37:34 PM

This Post:
00
191295.86 in reply to 191295.80
Date: 7/27/2011 4:38:11 PM
Overall Posts Rated:
114114
עוד שאלה לכולם בנושא התלהבות- הסכם רגוע, כן או לא?

הדעה שלי כאן קצת שונה משל ניר. אני יעשה את הדבר שבעיני הוא הטוב ביותר לנבחרת בטווח הארוך:
לשמור על אמינות שלנו ומוניטין שלנו בשביל הקהילה והמאמנים שאחריי אבל גם לעשות את הדבר הכי נכון לנו טקטית כשאפשר- ואני יסביר:
אם מציעים לנו הסכם רגוע וממילא תכננתי לעלות רגוע כי אני יודע שנוכל לנצח גם ככה או שאני חושב שזה יעזור לנו טקטית אני יקבל את ההסכם ותמיד יעמוד במילה שלי
אם אני לא מעוניין בהסכם כי זה מנוגד לאינטרס שלנו אני פשוט לא יענה
בצורה כזו לא נפגע בעתיד שלנו- כלומר לא נשקר ונייצר לנו מדינות שמחכות לנו בפינה בהזדמנות ראשונה להחזיר לנו ולא נפגע במוניטין שלנו ונצטייר כלא מכבדים הסכמים. מצד שני אם רצינו לעלות ממילא רגוע למה לא לוודא שאנחנו מנצחים ולהגדיל הפרש שמנצחים ולקבל רגוע גם מיריבה? בהנחה שכל היריבות שלנו מקבלות את אותה ההצעה מאותו המאמן כשהן משחקות מול הנבחרת שלו- אי אפשר לעצום עיניים ולתת לאחרים לצבור עלינו יתרון לא הוגן. מצד שני אני לא דוגל בזה כשיטה ולא מחפש הסכמים כאלו אלא אם הם תואמים ממילא את התכנונים שלנו.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
191295.87 in reply to 191295.86
Date: 7/27/2011 4:41:25 PM
Overall Posts Rated:
100100
אז בהמשך לשאלה- אני יודע שאתה כן מציע הסכמי רגוע בקבוצה שלך (יצא לי פעם אחת במקרה לקבל ממך הצעה :), גם בנבחרת תציע הסכמים?

This Post:
00
191295.88 in reply to 191295.86
Date: 7/27/2011 4:49:19 PM
Overall Posts Rated:
343343
כמו שאמרתי הדיפולט יהיה להגיד סבבה ואחרי זה אני הולך לעשות מה שיותר טוב לנבחרת אם רגוע זה יהיה לטובת הנבחרת אני אעלה רגוע אם נורמאל אז נורמאל אם קאנץ אז קראנץ

עם כל הכבוד רובינו זוכרים את הקראנץ שקיבלנו מהולנד בקדנציה של עופר האם באמת עלינו על הולנד קראנץ אחרי זה רק כדי להחזיר להם? לא

אני לא חושב שזה פוגע בנבחרת בהמשך לא מעט נבחרות שוברות הסכמים ואם אני אשבור הסכם והמאמן שאחרי הוא בחור של הסכמים וירצה לעשות הסכם בעתיד הוא מוזמן להגיד המאמן הקודם היה אדיוט והוא שבר את ההסכם אני לא אותו מאמן הגישה שלי היא שונה

איזה יופי זה שכל 2 עונות מחליפים מאמן וזה לא אותו מאמן כך שהמעשים שלי לא הולכים לפגוע במאמן הבא אלא רק בקדנצית האימון שלי ואני בכלל לא חושב שזה שלא יציעו לי הסכמי רגוע זה פוגע פי

דוגמא קטנה בליגת העל עידן ואהוד שתי האלופות של העונות הקודמות ידועים בתור אנשים שלא עושים הסכמי רגוע איך זה פגע בהם? אני לא עושה הסכמי רגוע בקבוצה שלי איך בדיוק נפגעתי מזה? הקבוצה שלי מתקדמת כל עונה וכל הזמן ומשתפרת ועונה גם ללא מכת פציעות עצבנית גם נלחמתי חצי עונה על ראשות הבית שלנו בלי הסכמי רגוע

Last edited by LA-Nir at 7/27/2011 4:50:14 PM

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
191295.89 in reply to 191295.78
Date: 7/27/2011 5:17:59 PM
Overall Posts Rated:
114114
יש לי שאלה לכל המועמדים:
כמה זמן אתם הולכים להקדיש לתפקיד? כמה ביזור סמכויות יתבצע? (כלומר האם אתם הולכים לעשות הכל לבד - סקאוטינג, תקשורת עם מאמנים, תקשורת עם מאמן הצעירה, הכנה למשחק - ומה תעדיפו לתת לעוזרים למיניהם?)

עוד שאלה
תכלס, מה מבדיל אותכם משאר המתמודדים? ויותר מכך, מה ההבדל משאר מאמני הנבחרות עד כה? כי איך שאני רואה את זה, כל המאמנים שהיו עד עכשיו היו מעולים, וההצלחה ברמת הנבחרת נראתה תלויה ברמת השחקנים.

כמה זמן אשקיע- כמה שצריך וכמה שיותר, אני מאוד רוצה לעשות את זה וויתרתי על מועמדות לג'יאם כדי שאהיה פנוי לזה במאה אחוז אם אבחר. לשאלה השניה- אני לא הולך לעשות הכל לבד- אני מתכוון להתייעץ עם מאמנים, להיעזר בסקאוטינג על היריבות, לתאם את צרכי הצעירה עם צרכי הבוגרת בהסכמה עם יהודה. מצד שני אחרי הכל אני מתכוון להיות בקשר ישיר עם המאמנים של השחקנים ולבחור את הטקטיקות והשחקנים שיתאימו ביותר בעיני. לדעתי חשוב לשמוע דעות ורעיונות גם מאחרים ולשלב את הכל למשהו מוצלח. אגב אני מתכוון להתייעץ גם בקהילה לפני משחקים כמו שעשיתי בתקופה שהייתי בצעירה כי אני חושב שזה גם מעלה את העניין בנבחרת,גם עוזר להחליט וגם משלב יותר אנשים מהקהילה עם הנבחרת. אני רוצה לחזור ל20-30 אנשים בכל צ'אט במשחקי נבחרת ויותר במשחקים מכריעים- זה כדור שלג שככל שיש יותר אנשים יותר מעניין וזה מתחזק.

אתה צודק שהיו מאמנים מעולים בנבחרות - אני מאוד מעריך את כולם קני וערן ואהוד ויהודה ודרור ועומר ותסלחו לי אם שכחתי מישהו- כל אחד מהם מאמן מעולה עם קבלות ואני לא מתיימר לחשוב שאני טוב מהם במשהו אלא אני פשוט עובד שונה מהם בדברים מסוימים ומי שאוהב את הגישה והדעות שלי מוזמן להצביע לי.

אם אני מנסה בכל זאת לא להיות איזה דיפלומט אלא לענות על השאלה...
מה שלדעתי אולי מבדיל אותי ממאמנים אחרים וגם בזכותו הצלחתי עם הנבחרת הצעירה הם בעיקר שלושה דברים :
תפיסה שלדעתי היא מאוד שונה מאחרים של משחק הנבחרות. בנבחרת בניגוד לקבוצה יש הרבה יותר אפשרויות
עם יכולות מאוד ספציפיות אפשר למשל ממש להקצין את ההגנה/הקליעה/הריבאונד/המסירות/החדירה וכו' ואפשר לבחור שחקנים מאוד מיוחדים ושונים כמעט בכל משחק כדי שיעשו את ההבדל עם היכולת המיוחדת שלהם. לכן למרות שנכון לומר שלרוב כדאי לעלות עם פוינט קלאסי ועם סמול קלאסי ועם סנטר קלאסי ופ"פ וש"ג קלאסיים אבל אפשר בהתאם לטקטיקה וליריבה ממש לגוון ולהפתיע ואפשר לזמן שחקנים ברגע האחרון ואפשר לעשות לוחמה פסיכולוגית ואפשר להטעות במשחקים מסוימים כדי להפתיע במשחקים הקשים יותר ובקיצור- אני רואה נבחרת שונה לגמרי מקבוצה שבה צריך איזון קבוע בחמישיה/ברוטציה וסגל מאוזן במשכורות ובמחליפים ובמה לא. בנבחרת צריך איזון אבל אפשר לשבור אותו כשצריך ואפשר להפתיע ורצוי לפעמים לחשוב מחוץ לקופסא ולהרכבים הברורים מאליהם. בנוסף אני משקיע המון בללמוד את היריבה עד רמת התכונות של כל השחקנים.
דבר שני הוא סגנון התקשורת שלי עם מאמני השחקנים שאני חושב שמאוד עזר לי להביא את השחקנים בתקופה שלי בנבחרת הצעירה לכושר גבוה ולאימונים בהתאם לצרכים שלנו.אני מאמין שקודם כל בא המאמן של השחקן והצרכים שלו ואז הצרכים של הנבחרת. כשמלמדים מאמן מה משמעות כושר בקבוצה ואיך לעשות את זה עבור כל הקבוצה שלו והוא רואה תוצאות גם השחקן בנבחרת בכושר. כשמסבירים לו מה נותן לו שהשחקן שלו ישחק בנבחרת הוא מבין למה כדאי לו להשקיע באימונים שלו לנבחרת.
הדבר השלישי- וזה בטח בולט לכולכם כבר,זה שתמיד כיוונתי גבוה- לא הנמכתי ציפיות כי אני חושב שכשמכוונים הכי גבוה שאפשר מספיק פעמים בסוף מגיעים לשם.אם במצב מסוים הולכים רגוע כי חושבים שנוכל לזכות בזכות זה ולא מסתפקים רק בעלייה עם נורמל/קראנץ לדוגמא אז לפעמים נופלים אבל לא מסתפקים בבינוניות אלא זוכים בתואר או מתקרבים אליו יותר.
הייתה לי בצעירה קדנציה וחצי בצעירה שכיוונתי הכי גבוה ולא תמיד זה הגיע לתואר אבל זה כן הסתיים הרבה בזכות הגישה הזו בזכייה באליפות אירופה לישראל ראשונה ויחידה עד היום,העפלה ראשונה לאליפות העולם,סגנות אליפות העולם,דירוג במקום הראשון בעולם לאורך זמן, הצלבה באליפות אירופה. כמעט אף אחד לא ציפה לזה/האמין בזה אז - תקראו את הפורומים מפעם.גם בבוגרת לדעתי אפשר ללכת רחוק ולנסות בכל עונה- אם נכוון לשם או שזה יגיע העונה או בעונה הבאה או בזו שאחריה - אבל זה יגיע. קודמיי עשו עבודה מצוינת והנבחרת נראתה טוב בד"כ ואני לא בטוח שאצליח יותר מהם אבל אני בטוח שאם יבחרו בי אני ינסה לעשות את זה הכי טוב שאני יודע ושהתוצאות ידברו בעד עצמן.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Ehud

This Post:
00
191295.90 in reply to 191295.88
Date: 7/27/2011 6:21:37 PM
Overall Posts Rated:
274274
דוגמא קטנה בליגת העל עידן ואהוד שתי האלופות של העונות הקודמות ידועים בתור אנשים שלא עושים הסכמי רגוע איך זה פגע בהם? אני לא עושה הסכמי רגוע בקבוצה שלי איך בדיוק נפגעתי מזה? הקבוצה שלי מתקדמת כל עונה וכל הזמן ומשתפרת ועונה גם ללא מכת פציעות עצבנית גם נלחמתי חצי עונה על ראשות הבית שלנו בלי הסכמי רגוע

מה אני יעשה - המעצבן הזה כל הזמן היה מקרניץ' מולי

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: LA-Nir

To: Ehud
This Post:
00
191295.91 in reply to 191295.90
Date: 7/27/2011 6:22:43 PM
Overall Posts Rated:
343343
כן אצלכם נראה לי היה הסכם קראנץ

From: LA-Nir

To: Ehud
This Post:
00
191295.92 in reply to 191295.90
Date: 7/27/2011 6:22:43 PM
Overall Posts Rated:
343343
כן אצלכם נראה לי היה הסכם קראנץ

From: aharon

This Post:
11
191295.93 in reply to 191295.85
Date: 7/28/2011 5:38:26 AM
Overall Posts Rated:
5858
תשמע עד עכשיו הייתי אומר לך לא הייתי מסכים אבל הרעיון של ניסן מעניין מאוד זה פתרון יצירתי ביותר

This Post:
00
191295.94 in reply to 191295.87
Date: 7/28/2011 12:30:53 PM
Overall Posts Rated:
114114
במקרים מסוימים שבהם (בדיוק כמו מולך:)) אני בכל מקרה בוודאות יעלה רגוע אבל יש לי חשש מסוים מאיך המשחק יתפתח אם היריבה תעלה בפער גישה, כן אציע., יש לנורק מה להרוויח- אם הוא יעשה רגוע בזכות זה - הרווחנו משחק קל יותר לנצח והפרש יותר גדול אולי. אם לא- לא הפסדנו כלום.זה לא שיטתי ולא יקרה הרבה אבל כשזה יהיה הדבר הכי טוב לנבחרת אני בהחלט יעשה את זה.
שוב אני מדגיש- בשום אופן לא בשיטתיות ובשום אופן בלי לשקר- זה יפגע בנו בעתיד כי נבחרות ירצו להחזיר לנו/סתם יאבדו אמון במאמנים שלנו שיבואו אחרי ויציעו הסכם כי הם כן דוגלים בזה. וחוץ מזה זה יפגע במוניטין של הקהילה שלנו ושלי באופן אישי.

From: chp3
This Post:
00
191295.95 in reply to 191295.94
Date: 7/28/2011 12:40:27 PM
Overall Posts Rated:
6767
לגבי הטקטיקות החדשות

התקפה-מה אתם חושבים על הבידודים? מה ההבדל ביניהם לפוש (מבחינת ציונים זה מאוד דומה)? מתי להשתמש בהם? ומה ההבדל בין בידוד החוצה ובידוד פנימה (הרבה פעמים דווקא בפנימה הגארדים זורקים הרבה ולהפך)?
מה המפתח להצלחת הבידודים?

הגנה-האם ברמת נבחרת ניתן לדעתכם להשתמש בבוקס אנד וואן? כי בנבחרת לא יהיו נגרים

Advertisement