Most őszintén: el is olvastad amit írtam, és értelmezted is, vagy csak nézted, hogy mit lehet kiragadni és teljesen más irányba elvinni a témát? Ha az én hozzászólásomra reagálsz, akkor légyszives arra reagálj amit írtam, ne pedig egyébre, köszönöm. (Ha idézel egy kiragadott részt az nem egyenlő a hozzászólásra reagálással).
Mert hogy teljesen másról beszélsz mint amit én írtam az biztos...
De a kiragadott részeidre azért reagálok:
1. NEM arról írtam, hogy amit csináltok annak mi a következménye, eredménye, célja, hanem arról, hogy a téma szempontjából lényegtelen, hogy mi a számotokra személyes OKA annak, hogy ennyire fontos a válogatott egy ilyen lényegében egyéni managerjátékban.
2. NEM azt mondtam, hogy a hozzászólásoknak nem volt hozzáadott értéke, számotokra biztos volt, ha nem lett volna nem írogattatok volta, hanem azt, hogy számomra a fórumjelenlétnek nem nagyon volt hozzáadott értéke, és ezért már nem is regisztráltam az újra.
Akkor most kiemelem a teljes szöveget és arra reagálok. (Csak azt nem értem számodra mi nem világos azon, ha egyes mondatrészekre reflektál az ember? Ugyanúgy benne van/volt a lényeg!)
El vagy tévedve, amikor azt mondod a válogatott vezetésének nincs (kapitányként vagy scoutként) egyes menedzsereknél személyes OKA. Illetve
ezt ledagradálod, azt mondod: lényegtelen faktor.
Azt hiszitek többen is, hogy a válogatott az egy külön "játszótér" - ezt már több embertől hallottam - holott ez nincs így!
A válogatott
egy nemzetet képvisel itt is,mint a valós világban. Azt kellőképpen vezetni is is kell, pláne ha vannak világversenyek értsd tétre menő megméretések. Van világranglista, ami a versengést ösztönzi.
Akkor lenne igazad a játszóteres elmélettel, ha nem lenne tét a válogatott meccsein és csak edzőmeccsek lennének. Bár utóbbi esetben is kialakul a versenyszellem, hiszen emberek vagyunk: többet,jobbat szeretnénk a riválisnál.
Mi a következménye, ha a válogatott körül gyérül az érdeklődés?
Meglátszik az eredményeken ugyanis a játékosfelhozatal az gyengül.
Az a célunk, hogy minél jobbak legyünk, akkor megvan az OKUNK - válogatott közeli embereknek-, hogy megpróbáljunk jobbító szándékkal előállni, jobbító ötleteket sorolni. Előbbre szeretnék jutni u21 / NT szinten is.
Erre jött wenger a magyar játékos edzős programmal, - amihez ugyan a posztjához képest nem sok köze van (felnőtt nt vezetője)- , de a célja az volt, hogy jelentkezzetek minél többen.
Nos, ahogy látom eddig egy pályázó nem akadt....
Vagy én csináltam a megszűnt fórum helyet egy újat. Legyen hol taktikáznunk, megbeszélni a dolgokat.
összesen 10 fő válogatott személyzet regelt eddig.
Megmertem kérdezni mi ez a csekély érdeklődés. Volt, aki megmondta kerek perec (Ívbéla, Mikhail) és jöttél te a téveszméddel (a válogatott csak játszótér egyeseknek)
A régi fórum elvesztésével rengeteg információnk odaveszett.. Több száz skillt buktunk el (pl felnőtt NT kém topikok, u21 draftlisták, esélyesek listái és számtalan emlékezetes meccs taktikai vitája stb..stb...)
Ez valóban nem tűnik egy átlagos usernak nagy veszteségnek, de egy válogatott közeli embernek hatalmas érvágás.
Ezért mondtam, hogy ezt nem mondanám semminek - mármint a veszteséget.
És ha nekünk nagy veszteség, akkor azt is ti is megérzitek majd.... Szinte elölről kell mindent kezdenünk, ha utol akarjuk érni azt a támpontot, ami eddig megvolt ott..
A 10-15 fős érdeklődést továbbra is keveslem. Nem Norvégiában vagy Dániában vagyunk, ahol ez elfogadható létszám lenne, hanem egy 1000 fölötti közösségben.
Mindent értetek is teszünk, ez az OKA a buzgólkodásunknak. A nemzetünk próbáljuk minél jobban képviselni.Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/4/2013 7:00:18 AM