6.lıktan 40. lıga tepetaklak ınersen bırak mıllı takım koclugunu lısansını elınden alırlar. :) eldekı kadronun zayıflıgı su bu hepsının ancak bellı bı yere kadar acıklaması var. oncelıkle oyun bıle olsa, sorumlulugunu aldıgın mıllı takım ıcın vakıt ayıracaksın. zamanın yoksa neden kendını bu kadar kasacak bı fantazıye gırısesın kı? mıllı takım forumlarında en cok gordugumuz cumle son ıkı sezonda "su an musaıt degılım sonra acıklarım" oldu. bu durumun ustune bı de bu bence akıl almaz sıralama dususu gelınce ıdam sehpası hazırlanması cok normal. kendı adıma en buyuk elestırım, bırebır yasadıgım bı durumdan kaynaklanarak, form duzeyıne bu kadar onem veren kocumuzun en yuksek formdayken bıle tercıh etmedıgı oyuncuların varlıgıdır. daha ılerı gıdıp tbldekı oyunculara ozellıkle takımda yer vermemeye calıstıgını da yazardım da yeterınce gecerlı ornegım olmadıgından o tıp bı suclama yapmıcam.
kusura bakma o zaman hocam yanlış analmışım. Ben bunun sebepleri ilgili konuşmamı seçime yakın bir zamanda yapmak daha mantıklı olarak gördüğüm için o zaman ertelemek niyetindeyim tabiki bu kadar sıra kaybetmemin açıklaması yapmak bb-türkiye kullanıcılarına borcum ondan kaçmam yapacağım zaten şu an ki muhabbet bu konuşmanın yeri zamanı omadığını düşündürüyor.Pekala , gerçi daha önce de bir soruma cevap alamamıştım da.. Bu kez de sorum cevapsız olacak diye korkuyordum :)
kusura bakma o zaman hocam yanlış analmışım. Ben bunun sebepleri ilgili konuşmamı seçime yakın bir zamanda yapmak daha mantıklı olarak gördüğüm için o zaman ertelemek niyetindeyim tabiki bu kadar sıra kaybetmemin açıklaması yapmak bb-türkiye kullanıcılarına borcum ondan kaçmam yapacağım zaten şu an ki muhabbet bu konuşmanın yeri zamanı omadığını düşündürüyor.