BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > [A Milli Takım]

[A Milli Takım] (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
96183.836 in reply to 96183.835
Date: 1/9/2011 8:09:00 AM
Overall Posts Rated:
198198
arkadaslar eren hocaya bana göre aşırı ve haksız yükleniyosunuz bende u21 yönetiyorum sonucta bütün hafta gelecek pazartesi nası cıkcagnızı kimi oynatcagnızı düsünüyosunuz bi plan yapıyosunuz cuma günü bi acıyosunuz kadroyu o macta kilit olmasını beklediginiz adamın formu iyi yada vasat e hafta içinde dakkalarıda siz ayarlamadıgınızdan etki edemiyosunuz bu olaya kaldıki sizin attıgnız mesajlara cevap bile vermeyen birisiyse bu adamın hocası formundada bi istikrar yoksa 18kisilik kontejyanı nekadar iyi olursa olsun böyle bi oyunuyla doldurmak anlamsız yerine özellikleri daha dsük ama hocasıyla iletisimin daha rahat oldugu formu istikrarlı birini almak cok daha iyi hiç yoktan bi son dakka süpriziyle karsılasmaz pazartesi günü neyin nolcagnı 1 hafta önceden tahmin edebilirsiniz

This Post:
00
96183.838 in reply to 96183.837
Date: 1/9/2011 8:30:35 AM
Overall Posts Rated:
6565
6.lıktan 40. lıga tepetaklak ınersen bırak mıllı takım koclugunu lısansını elınden alırlar. :) eldekı kadronun zayıflıgı su bu hepsının ancak bellı bı yere kadar acıklaması var.

oncelıkle oyun bıle olsa, sorumlulugunu aldıgın mıllı takım ıcın vakıt ayıracaksın. zamanın yoksa neden kendını bu kadar kasacak bı fantazıye gırısesın kı? mıllı takım forumlarında en cok gordugumuz cumle son ıkı sezonda "su an musaıt degılım sonra acıklarım" oldu. bu durumun ustune bı de bu bence akıl almaz sıralama dususu gelınce ıdam sehpası hazırlanması cok normal.

kendı adıma en buyuk elestırım, bırebır yasadıgım bı durumdan kaynaklanarak, form duzeyıne bu kadar onem veren kocumuzun en yuksek formdayken bıle tercıh etmedıgı oyuncuların varlıgıdır. daha ılerı gıdıp tbldekı oyunculara ozellıkle takımda yer vermemeye calıstıgını da yazardım da yeterınce gecerlı ornegım olmadıgından o tıp bı suclama yapmıcam.

This Post:
00
96183.840 in reply to 96183.834
Date: 1/9/2011 9:09:09 AM
Overall Posts Rated:
227227
Sorduğum soruya karşılık cevabın bu mu ?
Ben Ali Nemutlu meselesindan sonra, yazdım..
Ali Nemutlu zayıf formda onu kadroya alalım işimize yarar gibisinden cümleler sarf etmedim yazımda.. Genel bir değerlendirme istedim.. Başarısızlıkların nedeni de Ali Nemutlu olamaz ya ? Yahut ben anlatamamışımdır.. Şimdi anlatabildiysem sorumla ilgili olan cevabımı istiyorum.. Ha pas geçmek senin elinde.. Ancak bu da farklı sorunları doğurur :)

kusura bakma o zaman hocam yanlış analmışım. Ben bunun sebepleri ilgili konuşmamı seçime yakın bir zamanda yapmak daha mantıklı olarak gördüğüm için o zaman ertelemek niyetindeyim tabiki bu kadar sıra kaybetmemin açıklaması yapmak bb-türkiye kullanıcılarına borcum ondan kaçmam yapacağım zaten şu an ki muhabbet bu konuşmanın yeri zamanı omadığını düşündürüyor.

left ..: seni ciddiye alıp cevap vereceğimi zannediyorsan yanılıyorsun.

This Post:
00
96183.841 in reply to 96183.840
Date: 1/9/2011 9:11:39 AM
Overall Posts Rated:
4141

kusura bakma o zaman hocam yanlış analmışım. Ben bunun sebepleri ilgili konuşmamı seçime yakın bir zamanda yapmak daha mantıklı olarak gördüğüm için o zaman ertelemek niyetindeyim tabiki bu kadar sıra kaybetmemin açıklaması yapmak bb-türkiye kullanıcılarına borcum ondan kaçmam yapacağım zaten şu an ki muhabbet bu konuşmanın yeri zamanı omadığını düşündürüyor.

Pekala , gerçi daha önce de bir soruma cevap alamamıştım da.. Bu kez de sorum cevapsız olacak diye korkuyordum :)

Last edited by кєяєм at 1/9/2011 9:15:57 AM

This Post:
00
96183.842 in reply to 96183.841
Date: 1/9/2011 9:25:49 AM
Overall Posts Rated:
6565
bosuna bekleme hocam. o zaman gelır yıne bı mesaı cıkar. :)

yenı secım zamanı geldı zaten, secım tartısmaları falan derken araya kaynatmayı planlıyor olmalı.

This Post:
00
96183.844 in reply to 96183.840
Date: 1/9/2011 9:32:47 AM
Overall Posts Rated:
6565
vala senın gıbı bırısı tarafından cıddıye alınıp alınmamak umrumda degıl. lakın ben olabıldıgınce objektıf yaklasıp artı ve eksılerı soyledım, kımlıgımden bagımsız olarak herkese kendınce acıklamanı sunabılecekken ınsan olana yakısmayacak sekılde kestırıp atmayı tercıh etmenı sadece verecek cevabın olmamasına baglıyorum.

tamam benı cıddıye alma, e kereme cevap ver barı. butun sezon mılletı gecıstırdın, benı elestırın elestırın dıye konusurken bı yandan onu sonra acıklarım sımdı ısım var demek nedır? ısın varsa nyıe boyle bı yuk aldın, ısın varsa foruma gırıp ısım var yazacagına bısey yazma barı de cok yogunmus dıyelım. sımdı de aynı hıkaye. sonra bakarım, sonra acıklarım.

neyse artık acıklama yapmasan da olur zaten, takımı dagıttın mumkun olabılecegı kadar.

From: Kemal
This Post:
00
96183.846 in reply to 96183.844
Date: 1/9/2011 11:09:28 AM
Overall Posts Rated:
5555
arkadaşlar tamam milli takımımız geçirebileceği en kötü ve en rezil sezonu geçirdi.Şimdi yapmamız gereken şey şu öncelikle herkesin tanıdığı ve herkesin saygı duyduğu bir mt koçu seçmeliyiz.Tabi bu oyunu da iyi bilmesi lazım.bu oyuna iyi zaman ayırabilmeside şart milli takımı hazır bir takım gibi almamalı tekrar yaratmalı.yani italya futbol antrenörü luccinin yaptığı gibi 2006 kadrosunu tekrar 2010 dünya kupasına çıkarmamalı.takımı başarıdan başarıya koşturmalı.tüm herkesle içiçe olmalı.mt oyuncusu olabilecek kişileri almalı ve tabi bizimde ona yardım etmeli ve onun dediklerini dinlemeliyiz böyle birini mt koçu yapmalıyız hatalarımızı tekrarlamamalıyız kimseye cephe aldığı için onun oyuncusunu mt ye almaması gibi bir şey yapmamalı ve mt oyuncularının hepsine gerektiği gibi davranmalıdır.Böyle birini seçersek ne şili ne isviçre ne ispanya ne almanlar bizle baş edemezler

Advertisement