לגבי מציאת מחליפים פוטנציאליים לאלכס אהרון ואבירם בר, אני מסכים שמאוד קשה לבנות שחקנים שיהיו טובים כמוהם, אבל תמיד אפשר לנסות ליצור גיוון בשחקנים ולהסתגל למצב החדש, לא להיות תלויים בסוג שחקן מסוים.
חשובה מאוד גם העזרה מהמשתמשים בארץ, שחייבים להרים את הכפפה בנוגע לשחקנים פוטנציאליים שיכולים להגיע רחוק, ולבנות שחקנים קודם לפי צורכי הנבחרת, ורק אח"כ לפי צרכי הקבוצה.
הרי בסופו של דבר צוות הנבחרת יודע למה הוא מכוון, מאמנים רק ירווחו מההקשבה, הם יקבלו שחקן שסביבו בונים קבוצה, וכמובן שחקן ישראלי מוביל (לפעמים אפילו שחקן בית).י
אני באופן אישי מרגיש מחויבות להצלחת נבחרת ישראל בבאזר, כבר כשהצטרפתי למשחק בחרתי להתחיל פרויקט ולאמן שחקן צעיר לנבחרת הבוגרת, בלי קיצורי דרך, מגיל 18 (מההתחלה אני מאמן אותו בעזרתו של גל, שתמיד עוזר לי ומדריך אותי כל הדרך. תודה רבה גל, בלי עזרתך הוא לא היה מגיע לחצי ממה שהוא עכשיו).י
אני אישית מקווה מאוד שאושר גנור יוכל בעתיד הלא רחוק להיות חלק מהנבחרת, ולשמש תחליף ראוי לאלכס אהרון.
Last edited by Natan at 6/22/2015 5:04:46 PM